cloudking Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 Ma ja tacno vidim da vas svrbi tradicija, a ja tradiciju razumem iako je ne postujem. Prosto, evo vec 25 godina niste izgubili ni jedan rat i prosto vas vuce srce... zna dusa sto joj prija... Hop na bus i pravac Dodik da spasavate srpsku! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 Пре сат времена, Вилер Текс рече Пошто немаш појма немој да паметујеш. Да, примећујеш последицу а никада узрок. Pojma nemam o čemu ti pričaš dok pokušavaš da promeniš tok mog razgovora sa tobom na nešto o čemu se ja nisam ni izjašnjavao... o tome nemam pojma niti me baš mnogo interesuje... Takođe, ne znam kako bi bilo šta što su Tuđman ili cloud rekli moglo da bude uzrok toga da ti deliš političke stavove sa modernim ustašama... pa da "primećujem posledicu, ali ne i uzrok"... ali valjda u tvojoj glavi i to može da ima nekog smisla... Aj probaj ponovo da odgovoriš ali ovog puta sa uključenjem mozga... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 6 минута, Avocado рече Pojma nemam o čemu ti pričaš dok pokušavaš da promeniš tok mog razgovora sa tobom na nešto o čemu se ja nisam ni izjašnjavao... o tome nemam pojma niti me baš mnogo interesuje... Takođe, ne znam kako bi bilo šta što su Tuđman ili cloud rekli moglo da bude uzrok toga da ti deliš političke stavove sa modernim ustašama... pa da "primećujem posledicu, ali ne i uzrok"... ali valjda u tvojoj glavi i to može da ima nekog smisla... Aj probaj ponovo da odgovoriš ali ovog puta sa uključenjem mozga... Ок, немаш капацитет да разумеш једноставан одговор. Једини ко дели ставове са модерним усташама, који се у суштини своде на мржњу према Србима су аутошовинисти. И зато никад такви неће победити Вучића на изборима. Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 14 минута, Вилер Текс рече Ок, немаш капацитет да разумеш једноставан одговор. A šta nisam razumeo? пре 14 минута, Вилер Текс рече Једини ко дели ставове са модерним усташама, који се у суштини своде на мржњу према Србима су аутошовинисти. Pa i oko autošovinizma se potpuno slažete... evo ti istomišljenika na "braniteljskom" forumu: "A tko su uopće ti tzv. suverenisti koji su od strane političkog i medijskog mainstreama podvrgnuti kolektivnoj demonizaciji? Premda i među njima nesumnjivo ima manipulatora i opsjenara (žito i kukolj) riječ je – zapravo – o onim snagama koje su izraz samoobrambenih refleksa europskih naroda protiv autošovinističke i autodestruktivne politike bruxelleskog mainstreama." https://portal.braniteljski-forum.com/blog/novosti/iz-hermafroditske-veze-istanbula-i-marakesa-moze-se-izroditi-jedino-cudoviste-koje-ce-do-kraja-pokopati-zapadnu-civilizaciju (izdvojih samo deo gde se pominje autošovinizam, ali cenim da ceo tekst od reči do reči možeš da potpišeš) пре 14 минута, Вилер Текс рече И зато никад такви неће победити Вучића на изборима. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 7 минута, Avocado рече A šta nisam razumeo? Pa i oko autošovinizma se potpuno slažete... evo ti istomišljenika na "braniteljskom" forumu: "A tko su uopće ti tzv. suverenisti koji su od strane političkog i medijskog mainstreama podvrgnuti kolektivnoj demonizaciji? Premda i među njima nesumnjivo ima manipulatora i opsjenara (žito i kukolj) riječ je – zapravo – o onim snagama koje su izraz samoobrambenih refleksa europskih naroda protiv autošovinističke i autodestruktivne politike bruxelleskog mainstreama." https://portal.braniteljski-forum.com/blog/novosti/iz-hermafroditske-veze-istanbula-i-marakesa-moze-se-izroditi-jedino-cudoviste-koje-ce-do-kraja-pokopati-zapadnu-civilizaciju (izdvojih samo deo gde se pominje autošovinizam, ali cenim da ceo tekst od reči do reči možeš da potpišeš) Ту ти ја не могу помоћи. Хрвати немају аутошовинисте. Израз аутошовинизам је смислио Зоран Ћирјаковић, не знам шта трипују. Углавном, ниђе везе. И шта ова слика долазује? Стварно си на нивоу петог основне. Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 Управо сада, Вилер Текс рече Ту ти ја не могу помоћи. Naravno da ne možeš... da zaista nešto nisam razumeo, onda bi mogao... ali pošto je u pitanju: "hajde da napišem nešto, da ne ispadne da nisam ništa", onda naravno da ne možeš to dalje da elaboriraš.. Управо сада, Вилер Текс рече Хрвати немају аутошовинисте. Израз аутошовинизам је смислио Зоран Ћирјаковић, не знам шта трипују. Углавном, ниђе везе. Jašta... nemaju ali se nekako ti i ustaše baš sjajno slažete u stavovima tako da uvek možete jedni drugima da potpisujete tekstove samo ako se reč "Srbin" zameni sa "Hrvat" i obrnuto... ali to je čista slučajnost... niđe veze... Управо сада, Вилер Текс рече И шта ова слика долазује? Стварно си на нивоу петог основне. Čekaj, ti si očekivao kao neki ozbiljan odgovor na to što si u razgovoru o tome kako deliš političke ideje sa modernim ustašama ubacio tvrdnju da neki neimenovani autošovinisti nikad neće pobediti Vučića na izborima? Stvarno si očekivao ozbiljnu reakciju na to? Ma nema šanse da si toliko glup... sad se foliraš... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 4 минута, Avocado рече Naravno da ne možeš... da zaista nešto nisam razumeo, onda bi mogao... ali pošto je u pitanju: "hajde da napišem nešto, da ne ispadne da nisam ništa", onda naravno da ne možeš to dalje da elaboriraš.. Jašta... nemaju ali se nekako ti i ustaše baš sjajno slažete u stavovima tako da uvek možete jedni drugima da potpisujete tekstove samo ako se reč "Srbin" zameni sa "Hrvat" i obrnuto... ali to je čista slučajnost... niđe veze... Čekaj, ti si očekivao kao neki ozbiljan odgovor na to što si u razgovoru o tome kako deliš političke ideje sa modernim ustašama ubacio tvrdnju da neki neimenovani autošovinisti nikad neće pobediti Vučića na izborima? Stvarno si očekivao ozbiljnu reakciju na to? Ma nema šanse da si toliko glup... sad se foliraš... Шта год. Усташе пију воду. Ја пијем воду. Боб Марли је пиоводу. Ја сам растаман, Боб Марли је усташа, усташе воле реге. Ето то је твоје резоновање. Шта год. Рапсоди and Bilbija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 18 минута, Вилер Текс рече Шта год. Усташе пију воду. Ја пијем воду. Боб Марли је пиоводу. Ја сам растаман, Боб Марли је усташа, усташе воле реге. Ето то је твоје резоновање. To naravno nije moje rezonovanje... baš zato te i pitam da li postoji neka politička ideja u kojoj se razlikujete... Za razliku od političkih ideja ustaša i tebe, sasvim sam siguran da ne bi imao toliko poteškoća da navedeš ne jednu, nego stotine razlika između tebe i Marlija... Pokušaj ponovo, ali sa upotrebom mozga ovog puta... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 5 минута, Avocado рече To naravno nije moje rezonovanje... baš zato te i pitam da li postoji neka politička ideja u kojoj se razlikujete... Za razliku od političkih ideja ustaša i tebe, sasvim sam siguran da ne bi imao toliko poteškoća da navedeš ne jednu, nego stotine razlika između tebe i Marlija... Pokušaj ponovo, ali sa upotrebom mozga ovog puta... Да то је твоје резовање. Изгледа да немаш појма о Марлију. Изгледа да си коцкастији него што сам мислио. /files/spc_social.png Представници Цркава при ЕУ о Истанбулској конвенцији: Свест о установи породице мора бити негована зарад будућности Европе | Српскa Православнa Црквa [Званични сајт] WWW.SPC.RS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 4 минута, Вилер Текс рече Да то је твоје резовање. Da, to što sam napisao jeste moje rezonovanje... ujedno sam ti i objasnio razliku između toga i onoga kako si ti natrabunjao da je moje rezonovanje... nadam se da si uspeo da skapiraš razliku između mog rezonovanja i tvog patetičnog pokušaja da ga lažno predstaviš... evo ti je u najkraćoj verziji: ne znam ni jednu razliku između ta dva ≠ znam poneku sličnost između ta dva пре 4 минута, Вилер Текс рече Изгледа да немаш појма о Марлију. Изгледа да си коцкастији него што сам мислио. Ma ti i Marli ste 108% identični... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 1 минут, Avocado рече Ma ti i Marli ste 108% identični... Није баш 108% али има нешто нешто заједничко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 2 минута, Вилер Текс рече Није баш 108% али има нешто нешто заједничко. Pa da... postoje sličnosti i postoje brojne razlike između tebe i Marlija... dok kod tvoje ideologije i ideologije modernih ustaša (kad se reč "Srbin" zameni sa "Hrvat" i obrnuto) još uvek čekamo da saznamo da li postoji neka razlika... za sad su poznate samo sličnosti... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 Управо сада, Avocado рече dok kod tvoje ideologije i ideologije modernih ustaša (kad se reč "Srbin" zameni sa "Hrvat" i obrnuto) još uvek čekamo da saznamo da li postoji neka razlika... Ово је наставак оне комуњарске бљувотине о томе како су четници и усташе исто. Прегазило те је верме, готово је са тим бљувотинама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 1 минут, Вилер Текс рече Ово је наставак оне комуњарске бљувотине о томе како су четници и усташе исто. Прегазило те је верме, готово је са тим бљувотинама. Ni blizu... niko nije pominjao ni komuniste ni četnike... samo tebe i moderne ustaše... i tvoju nemogućnost da navedeš jednu jedinu razliku između tvojih i njihovih ideoloških stavova... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 3 минута, Avocado рече Ni blizu... niko nije pominjao ni komuniste ni četnike... samo tebe i moderne ustaše... i tvoju nemogućnost da navedeš jednu jedinu razliku između tvojih i njihovih ideoloških stavova... Прави се блесав колико хоћеш, изједначавање мојих ставова који су српски са неоусташким је на трагу комуњарске приче о томе како.су усташе=четници. Чуј нико није помињао комунисте...Нема потребе да их помињш, причаш њихову причу у овом случају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука