Jump to content

Предлози у вези са радом форума Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Ово има смисла. У Администрацији се дуго разговара о једном веома озбиљном потезу: да се сви чланови који желе активно да учествују на форуму представе са својим именом и презименом и самим тим ће стајати иза својих речи. Но, о томе ћемо још разгварати.

Што се мене тиче, ако треба могу да се представим пуним именом и презименом искључиво администрацији, јавно не желим

Форум ђакона Андреја Курајева једино тако функционише. Самим тим све што се напише је озбиљно и има смисла.

Да све то буде код нас јесте само предлог о коме се размишља, можда буде реализовано на неки другачији начин, на пример провереног члана или тако нешто... отом-потом.

Подели на овим сајтовима

Све је на виском нивоу, још једино када би постојали предлози за кладионицу.....Стручна мишљења и анализе.  nesiguran nesiguran

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Предлажем да се уведе фолдер "озбиљне теме" и да се банује свако ко не пошаље коментар на неку од поменутих тема бар двапут недељно. Мислим да ће то ефикасно да сузбије епидемију кратитеља времена која прети да угрози форум.

Ово има смисла. У Администрацији се дуго разговара о једном веома озбиљном потезу: да се сви чланови који желе активно да учествују на форуму представе са својим именом и презименом и самим тим ће стајати иза својих речи. Но, о томе ћемо још разгварати.

још ме живо занима како ћете да спречите злонамерно и лажно представљање  greengrin greengrin greengrin
Подели на овим сајтовима

Што се мене тиче, ако треба могу да се представим пуним именом и презименом искључиво администрацији, јавно не желим

Форум ђакона Андреја Курајева једино тако функционише. Самим тим све што се напише је озбиљно и има смисла.

Да све то буде код нас јесте само предлог о коме се размишља, можда буде реализовано на неки другачији начин, на пример провереног члана или тако нешто... отом-потом.

врло лепо, ал кога брига да буде плагијат неког руског форума.

надам се да ћете стварно онда почети да плаћате модове и да се најзад организујете а не да се овако расклиматано и метиљаво понашате као модерација и администрација.

Подели на овим сајтовима

такво правило не би служило ничему, свако може да напише да се зове петар петровић, а ми као администрација не можемо да провјерино никакве личне податке осим ип ардесе са које се дотични корисник јавља.

Подели на овим сајтовима

pomaže Bog,

.. relativno sam nov na ovom forum i mogu da opišem svoje utiske...

drago mi je što se ne moram predstavljati jer dolazim u iskušenje da slažem svoj pravi identitet,... možda sam javna ličnost, možda možda .....ovako sam sigurno iskren pa kad i svojim odgovorima ili postom uvrijedim drugog/e , slažem, itd... kasnije novim isčitavanjem otkrivam u sebi svoje skrivene slabosti itd ...kojih postajem svjestan i pokušavam da ih se riješim, korigujem i konačno  ispovjedim ...

..forum je zaista preobiman, jer sam se prije neki dan nesvjesno ili usljed svoje slabosti čitav dan bavio glupostima koje je kao tema objavio jedan od članova  foruma...

e sad, da se nisam bavio takvim glupostima ne bih otkrio svoju 'slabost' hm...

sa druge strane imate neprocjenjiu arhivu podataka, dokumenata, video klipova ...'živih razgovora', citata ...itd.... i raznog drugog materijala koji pomaže našoj duhovnoj borbi i pokušajima duhovnog života...

najviše mi se dopadaju  teme sa duhovnim pjesmama, duhovnim pričama, rijetkim knjigama sv. otaca, njihovim odgovorima, umjetničkim djelima .. 

ozbiljnije teme kao što su ikumenizam itd... nisam u mogućnosti da pratim a i da komentarišem ....

..ovo je moje kratko iskustvo kao član ovog foruma so .....

Pitanje:'' Kojoj svrshi služe zahvalnice'' !? 

saas

Подели на овим сајтовима

И мене занима која је сврха захвалница, осим да се некако рангирамо по броју истих (омиљени и мање омиљени чланови) ?  poljupcic

Имам утисак да ми са сваком захвалницом расте рејтинг  7896634

Подели на овим сајтовима

такво правило не би служило ничему, свако може да напише да се зове петар петровић, а ми као администрација не можемо да провјерино никакве личне податке осим ип ардесе са које се дотични корисник јавља.

7896634

Хахаха, то би их било одмах најезда Никола Тесли и сличних овдје напретек кад бисмо то завели, ко у оној анегдоти о неком том ревизору у возу гдје су му се једном неки србски гимназијалци попредстављали све под таквим дичним србским именима и презименима србских песника, уметника, изумитеља, научника као нпр. математичар Мика Алас, Лаза Лазаревић, Михајло Пупин, Паја Јовановић и сличим. Хахахаха!

poljupcic

Подели на овим сајтовима

Mikorist,

.. nemoj sada da skrećeš sa teme..

da nisam pročitao naslov teme  u vezi ove teme ne bih znao iz tvog zadnjeg possta u čemu je rječ !

..po pitanju objavljene teme uglavnom čitamo zadnje postove ..dokazano..

kad pročitam nešto što nema veze sa naslovom nemam volje ni želje da dalje komentarišem (dajem svoje mišljenje)...

šta da kažem na tvoj zadnji post ?

..u kojoj je vezi sa naslovom ??

saas

Подели на овим сајтовима

Pitanje:'' Kojoj svrshi služe zahvalnice'' !?  

И мене занима која је сврха захвалница, осим да се некако рангирамо по броју истих (омиљени и мање омиљени чланови) ?  :krstix:

Имам утисак да ми са сваком захвалницом расте рејтинг  poljupcic

Интересантна је појава да се онима који се опиру захвалницама број истих увећава.  7896634

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

Данас сам се регистровао на форуму "Фијат-Ланчија клуб Србије". Отворио сам нову тему, ћирилицом. Веома убрзо ми је стигло обавештење од администрације да је писмо форума латиница, и моја тема ме је сачекала измењена у складу са тиме - пресловљена на латиницу.

Зашто су се они одлучили за то - не знам. Њихова ствар. Форум је одличан, много корисних савета у вези са дотичним маркама аутомобила.

То ме је, међутим, навело да се запитам - а зашто "Поуке" не би биле под обавезно ћириличне? Можда је ова тема већ постојала, не сећам се... Знам за аргумент о томе да је ово мисионарски форум, и тако даље, и тако ближе. Међутим, зар нека обавезна форма не би, напроив, била стимулативна у погледу мисионарске природе форума, показујући један јасан став и однос према одређеним питањима?..

Можда грешим, наравно.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

То ме је, међутим, навело да се запитам - а зашто "Поуке" не би биле под обавезно ћириличне?

Зато што су људи важнији од писма.

Подели на овим сајтовима

Зато што су људи важнији од писма.

И шта то сад значи? Зар сам ја иједном речју довео ту чињеницу у питање?

• Волим 1

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Мислите да би за људе било одбојно ако би форум био само на ћирилици?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...