Jump to content

Juan Valdez

Члан
  • Број садржаја

    7695
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    25

Последњи трофеј

Juan Valdez је имао/ла садржај са највише реакција!

Profile Information

  • Пол :
    Мушко

Скорашњи посетиоци профила

23735 посетилаца

Juan Valdez's Achievements

  1. Да ли је дозвољено неонацистичкој гамади да поставља (”само преноси”) ово ђубре на форуму? Рецисте ако јесте, да знамо на чему смо. Правилник кога смо прихватили регистрацијом каже да није, али можда се нешто у међувремену променило. https://www.pouke.org/forum/topic/28615-ko-su-po-vama-skinsi/page-5 Ова два клипа су од шпанског нацистичког и расистичког бенда. Ево једне њихове песме. ”Хеј, црњо, врати се у џунглу Европа је бела, није твоја земља” На крају завршавају срдачним поздравом.
  2. Брак је оно што долази после живота, а пре смрти.
  3. Мене не занима његова духовност. Он је одличан тенисер зато што се родио талентован и зато што сагорева од рада на себи. Ако неко помисли да је Новак такав због енергије коју добија из некакве чунгу-лунгу јоге, то је онда проблем те индивидуе. А за ово друго не видим шта је спорно. Он живи од новца тих људи, па је логично да му је стало да они о њему имају позитивно мишљење. Спорт је уједно и шоу бизнис данас. Коме се то не свиђа, не мора да прати.
  4. Nole je teniser, jedan od nekoliko najboljih na svetu. Što se ostaloga tiče, običan je čovek kao i svi mi. Nego mi volimo ili da pravimo idole (pa se onda razočaravamo kad otkrijemo neku manu koju naš idol ima) ili da mrzimo svakoga ko je uspeo u životu.
  5. Добро рече ти пре неки дан - Вучић чита форум Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
  6. http://www.ted.com/talks/mitch_resnick_let_s_teach_kids_to_code.html
  7. ”Сад ђаво стане плакати, па од љутине рече: „Баш хоћу с тобом још да посадим виноград, па шта буде; и ако ме још и овде превариш, онда он нашег ортаклука нема ништа." И тако посаде виноград. Кад виноград треће године роди и покаже се врло лијепо грожђе, онда се састану да бирају, шта ко воли. Сад свети Сава упита ђавола: „Шта волиш, ортаче, или чорбу или густижу?" А ђаво одговори: .„Ја ћу густижу, а теби начаст чорба." Кад виноград сазри, онда свети Сава обере грожђе, метну у кацу, па послије источи вино, а ђаволу остане џибра. Сад се ђаво домисли, те у џибру наспе воде, начини казан и препече ракију; а Свети Сава тек њему, па му рече: ,Шта је то, ортаче?" А овај му одговори: „Печем ракију, побратиме!" Онда свети Сава рекне: „Дајде, ортаче, да видим ваља ли." А овај му наточи у чашу; сад свети Сава сркне једном, другом, па трећи пут и прекрсти се; а ђаво побјегне и рече: „Вала, то је стару лијек, а младоме бијес!" па тако ишчезне.”
  8. Ма ја бих повешао ове што пеку шљиву. Далеко више смрти и свих других зала су проузроковали.
  9. А ко је тај Свезнајући Бирократски Ум који је одредио да ти смеш да гајиш шљиву и од ње правиш синтетичку дрогу звану ракија, а ја не смем да гајим коку и од ње правим синтетичку дрогу звану кокаин (или да је користим у изворном облику, свеједно)? Наравно, на ово питање је одговор јасан - ракија је овде друштвено прихваћена (важан елемент културе) и било ко ко би хтео да је забрани не би добио ниједан глас. Баш је забрана само појединих дрога тешка релативизација и лицемерје спреге гласачка руља/политичари. Ко је тај који одређује које грехе треба спречавати законском забраном, које треба контролисати, а које треба потпуно дозволити и оставити људима слободу да их чине или не? И преједање је грех, јел тако? Гојазност (као последица зависности од тешке хране) је веома озбиљна болест и велики друштвени проблем на светском нивоу (процентуално далеко озбиљнији него било који други облик зависности). Па да ли је онда залагање за то да масне кобасице остану легалне релативизација? Не бих рекао, али свако види оно што хоће. Против греха и порока се бори подучавањем од малих ногу, а не законским забранама. Законске забране су лицемерне и често (а у случајо дроге дефинитивно) производе опасну мафију, од које је у појединим земљама страдало и страда више људи него од саме дроге у целом свету.
  10. Није се смањила стопа криминала зато што у Холандији дрога није уопште декриминализована и дозвољена да се слободно продаје, већ су само стеге мало више олабављене него другде. Када би дрога била заиста легализована, стопа криминала у вези са њом би пала на нулу, то је ваљда јасно као дан. Зашто не постоји кафена мафија? И зашто нико не мора да пљачка да би имао паре за кафу?
  11. Питање није прецизно. Треба да буде ”да ли сте за легализацију дрога које су тренутно илегалне”. Алкохол је сасвим легалан и углавном друштвено прихватљив, а у питању је тешка дрога (коју и сам користим, да не мисли неко да осуђујем, само сам свестан да се дрогирам).
  12. Прекинули су тај претходни клип кад је најзанимљивије. http://www.youtube.com/watch?v=0K8UKnW0ga4
  13. Кад је већ тема о Уликсу, да препоручим две књиге његовог покојног тате. http://shop.b92.net/index.php?view=item&item_id=240 http://shop.b92.net/?view=item&item_id=254
×
×
  • Креирај ново...