Jump to content

Особа за коју треба да се удате?!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zdna ce muskarcu oprostiti pre ako zloupotrebi situaciju nego ako je ne zloupotrebi.

Pitam se samo sta li ce ova zena da oprosti muskarcu?

NEWSFLASH.RS

Kakva je to srpska tradicija koja podržava gej zajednice? Predloženi zakoni o zabrani diskriminacije i o...

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Flojd рече

Zdna ce muskarcu oprostiti pre ako zloupotrebi situaciju nego ako je ne zloupotrebi.

Yutka likes this. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Smaragdni kamičak рече

Nije trebalo da se interesuje za udate ili njemu nedostupne žene, onda ne bi ni patio pa ispisao... sve što je ispisao o njima. Ali, da, i ja razumem, samo ne opravdavam. Uopšte. 

За коју се то удату жену интересовао или неку њему недоступну?

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Плаво Небо рече

За коју се то удату жену интересовао или неку њему недоступну?

Čitaj biografije. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, sanja84 рече
On 29.4.2021. at 19:14, Bojan* рече

I nisam nigde napisao da sam ružan, nego da nisam privlačan.

Ето то je прави став

Nije to stav nego činjenica. Kao što je činjenica da ženama nije bitan karakter muškarca, da li laže, da li je promenio više partnerki, da li ima neka osećanja, ni da li je oženjen... Ako je fizički privlačan i još ako ima para, žene će ga stalno saletati.

Jedan moj prijatelj, koji dobro izgleda, ima ženu i dva deteta i žene to znaju, ali mu ipak ne daju mira, računajući tu i srednjoškolke. Žalio mi se, pa otuda znam.

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, sanja84 рече
  пре 21 минута, Bojan* рече

Zar ti nisi udata?

Јесам. Само и на удате жене генерално постоји притисак да су лепе, дотеране.. 

To je samo ženski izgovor. Žene žele da privlače pažnju drugih muškaraca.

Подели на овим сајтовима

On 29.4.2021. at 19:41, sanja84 рече

Па чуј. Мора да је невина, оперисана од било каквог порока и телесне насладе. Да гледа у под. Да се не дружи са мушким. Скоро па монахиња. 

Такав утисак одајеш. Кад причаш. 

Нема љутиш

Nisu to moji kriterijumi.

Ne mora da bude lepa, ne mora da se šminka, ne mora da bude tetovirana, niti da konzumira cigare, ne mora da pije, niti da ističe svoj izgled zbog drugih muškaraca, dovoljno je da bude stvarna pravoslavna hrišćanka posvećena porodici.

Ali opet, ne bih joj se svideo fizički.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Плаво Небо рече

Али камичку ја бих волео то да прочитам од тебе.

@Smaragdni kamičak Не знам шта ти нисам био јасан па правиш зачуђујуће гримасе. Лепо сам те питао, а ти ми не одговараш на просто питање где си прочитала да се Јован Дучић занимао за удате и њему недоступне жене? Пошто си ми рекла да читам биографије тј, опет ми ниси одговорила, потражио сам на интернету и нигде нисам нашао да је јурио удате жене. Ето ти на пример, да ли си некад патила због неузвраћене љубави. Да ли то значи да си и ти јурила себи недоступног мушкарца. Не тражим одговор, не занима ме, само желим да добро размислиш о себи па онда да причаш тако нешто о човеку који је био окружен сплеткама других људи и прогонима власти. У крајњем случају, његово тело се при ''пресељењу'' у његово мило Требиње указало нераспаднуто као и мошти многих светитеља. Тако да, Бог је тај који познаје срце сваког од нас.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...