Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

пре 4 минута, cloudking рече

NIko nema prava da nam namece vakcinaciju!

Антиваксеру  12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 3 минута, cloudking рече

moramo da trpimo zulum glupih koji se rpave da su pametni.

baš tako, nego problem je što misle da polažu pravo da "mesindžuju" drugima "istine nauke" (i to prilično agresivno), kao prosvećuju druge a sami lupetaju logičke besmislice

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

(ja sam sad vas, preso sam na vasu stranu da znas)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Нек си ти нама добро доша! Де наточде једну љуту и заложи зера!

Zna se da je ovo najbolje zastita od svakog virusa... kakve crne Gejcove vakcine

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, dragisa рече

baš tako, nego problem je što misle da polažu pravo da "mesindžuju" drugima "istine nauke" (i to prilično agresivno), kao prosvećuju druge a sami lupetaju logičke besmislice

Ma brate, i u pravoslavlju je isti problem... stalno neki tu pune glavu drugima, te biblija te sveti oci te zna se sta je vera te zna se sta je reko Isus... tebra, vera je ono sto kaze moj komsija. Njegov cale bio pop pa ko ce bolje znati nego pop!

Eto i tu isto ima budala koje daju sebi za pravo da "mesindzuju" drugima "isitine vere" pa jos i tvrde kako su to svete i nepromenljive stvari... veze nemaju a prave se pametni. :) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Zna se da je ovo najbolje zastita od svakog virusa... kakve crne Gejcove vakcine

Па није. Али је треба попит и појести, утиче на имунитет. Немој бит кременко човјече! До јуче веган а од данас кременко, немој крајности брате мили.

Подели на овим сајтовима

@dragisa

Kad pricas nekom o svojoj veri, jel pricas svoje misljenje ili mu prenosis ono sto je zvanicno i masovno usvojena sustina pravoslavlja? 

Jesi li glupi mesendzer kao ja ili pametno pricas svoju verziju pravoslavlja onako kako si ga ti licno ukapirao a ne onako kako je zapisano u svetim knjigama i svetim ocima? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Па није.

Evo ga... jos jedan Gejcov svedok... 

Samo se vi bodite. Neka hvala. Ja mislim svojom glavom ;) 

Подели на овим сајтовима

@cloudking pa ne bi se složio da postoji paralela između mesendžovanja istina vere i onlajn mesendžovanja

ovi prvi su obično poklonili svoj život veri (monasi) a ne retko su i formalno obrazovani (npr doktoranti) dok su ovi digitalni pitbul mesindžeri obično ljudi kojima ustvari samo prija pažnja ...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Зашто су против вакцинисања највише млади и образовани Срби

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Готово трећина грађана Србије не жели да се вакцинише против корона вируса, показује истраживање „Нове српске политичке мисли“. Изненађује забрињавајућа чињеница да...

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, dragisa рече

@cloudking pa ne bi se složio da postoji paralela između mesendžovanja istina vere i onlajn mesendžovanja

ovi prvi su obično poklonili svoj život veri (monasi) a ne retko su i formalno obrazovani (npr doktoranti) dok su ovi digitalni pitbul mesindžeri obično ljudi kojima ustvari samo prija pažnja ...

Nisi me razumeo.

Ja pricam o obicnim ljudima. Meni i tebi.

Ne o svestenicima koji su stradali zarad vere. 

Dakle kad ti licno pricas  o pravoslavlju, sta tacno pricas? Zvanicnu verziju kojoj su te naucili sveti oci, svete knjige, duhovnik i teolozi... ili pricas neku svoju verziju koja nema veze sa onim o cemu crkva uci?

пре 17 минута, dragisa рече

da se vratimo na temu

O kad bi samo znao koliko smo sada U temi :) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ćiriličar рече

Зашто су против вакцинисања највише млади и образовани Срби

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Готово трећина грађана Србије не жели да се вакцинише против корона вируса, показује истраживање „Нове српске политичке мисли“. Изненађује забрињавајућа чињеница да...

Tesite se samo... sputnjik reko :D 

Potpuno je ocekivano madlji budu protiv jer je proast sistema obrzaovanja najocigldnija kod tog dela populacija.

S druge strane normalno je da ce preko 60 da budu za vakcinu jer za njih korona moze da znaci smrt ili sto bi @dragisa reko "znaci smrt" i "moze da znaci smrt" su ista stvar :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Tesite se samo... sputnjik reko :D 

А зна се да н1 говори само истину.

Иначе спутњик је на линији званичне Москве која јесте за вакцинацију.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...