Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

Управо сада, cloudking рече

Ako cete da lupate gluposti i da izmisljate stvari koje se nisu desile onda mi bar recite da budem 100% siguran da samo dajem doprinos ovom vasem ignorantskom cirkusu... do sad sam bio samo 80% siguran.

Ја сам 100 % сигурна  да се овде само ти....како да кажем...оно...мајмунишеш. :D  Лаки је мало нервозан . 

• Оплаках :)) 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 11 минута, Вилер Текс рече

Колико лекара имаш међу пријатељима или познаицима?

Nebitan podatak. I jedna od indikacija da pricas sa teoerticarem zavere, jer vama misljenje naucne javnosti nista ne znaci, najvaznije sta je reko kum Pera, doktor iz Male Brenice, kozni specijalsita...

пре 12 минута, Вилер Текс рече

Или мислиш на струку са гугла?

Struka sa googla su programeri. takodje sjajni i pametni ljudi. Kad bi sutra izneli neku znacajnu tvrdnju i po njima  biste prosuli kofu g***ana jer vas komsija Stojko sto se sam naucio da reinstalira vindovz kaze da oni nemaju pojma :D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, dragisa рече

jel? a otkud to?

dakle ti sad tvrdiš da će se on zaraziti od rapse ali neće od klauda?

Haha, ne ja ne mogu vise majke mi :D

Pokusavas aboridzinu da objasnis integralno kolo ... to je ova rasprava. 

Drugari, knjige  u sake, neke medicinske  i bioloske osnove pa ce pricamo. Do tad, sto bi reklo Zone- nesmo prilikA 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, dragisa рече

čitaj:

Вакцинисани могу да шире вирус, тако је са сваком вакцином

B. E. N. Z. I. N. 

Hm? Ovako se ne pise rec dihidromonoksid :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

Ја сам 100 % сигурна  да се овде само ти....како да кажем...оно...мајмунишеш. :D  Лаки је мало нервозан . 

Jasta... ja sam taj koji se informise kod ljudi koji za sebe kazu da su "sami provalili celokupnu naucnu javnost i jedini skapirali o cemu se radi. Pogledajte moj video i kupite mojuj knjigu gde sve potanko objasnjavam." :)) 

Sve je ovo moglo da bude izbegnuto da su vas tepali da idete u skolu umesto sto ste isli iza skole da se vatate i pusite cigare... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Sve je ovo moglo da bude izbegnuto da su vas tepali da idete u skolu umesto sto ste isli iza skole da se vatate i pusite cigare... 

Ти баш и ниси сав свој...мора да ти је  вутра ударила у главу , сумњам да си је вутрао у школи . :)))  

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, dragisa рече

čitaj:

Вакцинисани могу да шире вирус, тако је са сваком вакцином

Citaj mi sa usana:

Nevakcinisani SIRE virus...

Vakcinisani MOGU da sire virus.

Aj da se  nadamo svi da ovo nije prekomplikovano, inace nam sleduje jos desetak stranica teme minimum...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, dragisa рече

@cloudking  ajde bre ... ti si se prvi nalupto gluposti na ovoj temi samo tako, ali po običaju popuješ svima šta i kako treba da rade

Kao sta na primer?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Ти баш и ниси сав свој...мора да ти је  вутра ударила у главу , сумњам да си је вутрао у школи . :)))  

E pa tako mi reci. Ovo je vec argument koji ima svoju validnost i o kojem moze da se diskutuje i da doprinse raspravi :)) :))  

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Kao sta na primer?

Боље да наведемо постове где ниси,  но сумњам да их има. :D

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Nebitan podatak. I jedna od indikacija da pricas sa teoerticarem zavere, jer vama misljenje naucne javnosti nista ne znaci, najvaznije sta je reko kum Pera, doktor iz Male Brenice, kozni specijalsita...

Struka sa googla su programeri. takodje sjajni i pametni ljudi. Kad bi sutra izneli neku znacajnu tvrdnju i po njima  biste prosuli kofu g***ana jer vas komsija Stojko sto se sam naucio da reinstalira vindovz kaze da oni nemaju pojma :D 

Видиш како потцењујеш. Немаш појма да ли сам седео са неким ко се бави медицином озбиљно или разговарао са лекаром кој и би се вакцинисао али му је птпуно јасно неповерење људи или да знам за лекаре који не мисле тако ружичасто о овом вирусу као ти. Дакле не гугл, не плаћени часописи и наручене приче и не срески лекар из Малог Ајдуковања из ког и ти водиш заборављено порекло, врло вероватно.

Има много паметних програмера који би твоје ставове оценили као глупаве. И ти би по неким излио кофу фекалија јер нису на твојој линији велики грађанине света заробљени у телу малог Србина.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Боље да наведемо постове где ниси,  но сумњам да их има. :D

Ajde, kako god. Malo da razdrmamo ta tipicna zaveroloska opsta mesta i da probamo malo konkretno da pricamo ako je moguce (iskreno verujem da je nemoguce)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Vakcinisani MOGU da sire virus.

Вакцинисани могу да шире вирус, али не морају...како им се ћефне. :smeh1:

МОже да буде да могу да га шире, али не мора да значи да могу да га шире....:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Видиш како подцењујеш. Немаш појма да ли сам седео са неким ко се бави медицином озбиљно или разговарао са лекаром кој и би се вакцинисао али му је птпуно јасно неповерење људи или да знам за лекаре који не мисле тако ружичасто о овом вирусу као ти. Дакле не гугл, не плаћени часописи и наручене приче и не срески лекар из Малог Ајдуковања из ког и ти водиш заборављено порекло, врло вероватно.

Mogao si da sedis sa ministrom zdravlja licno ili sa nacelnikom hirurgije na VMA... ista stvar. 

To je ono sto ja kazem da nemate pojma ni o cemu a tripujete se da ste tolko pametni pa  ste sve "provalili"... Nauka vec vise od veka ne funkcionise  po principu individualnih pronalazaca i naucnika.  Pojedniacni glas nista ne znaci jer  u nauci postoje jasno definisani sistemi kako se neke ideje izazivaju.

MIslis da naucna javnost nije u pravu po nekom pitanju? Nema problema. Napravi istrazivanje, napisi rad, daj ga na peer review pa ako si u pravu eto nama proene naucnog koncenzusa.

Sve ostalo je pijacarenje za budale i lakoverne...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...