Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Ово сам и ја чуо. Али сам чуо да није прошла трећи круг или како се већ зове, испитивања.

Ево, брате, пролази на мени. :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

политичко медицинске елите које су цивилизацијско достигнуће, вакцине, довеле под сумњу.

Na sta mislis? Svi zaverolozi obozvaju da zongliraju osptim mestima  niko nikad ni jednu konkretnu stvar da navede (hint: zato sto veze nemaju, lupaju ono sto su naucili ko "petAl pesmu" sto kaze moja baba za takve ljude)

Као што ти пишеш трактате ка и сваки други гугл стручњак, морем и ја.

Po hiljaditi put- brani li ti iko? :D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Ово сам и ја чуо. Али сам чуо да није прошла трећи круг или како се већ зове, испитивања.

Lose si cuo. Prosla je sve "krugove" samo nego jos nije odobrena od evropske komisije za lekove.

Подели на овим сајтовима

Procitah par strana komentara, nisam sve istina, nego mi nesto upade u oci. Ovi sto su za vakcine su "glasniji" i napadniji, pa imam potrebu da napisem nesto u ime ovih drugih. 

Kad je pocela epidemija bas sam pratila sve redom, i poslije par mjeseci citanja svega toga dosla do zakljucka da se za svaku info mogla procitati jedno misljenje i ono drugo skroz suprotno tome. Mislim da su mediji doprinjeli tome da na kraju zakljucis da niko nije siguran u bilo sta sto se tice kovida, pa tako je i sa vakcinom. Ljudi vecinom nemaju vremena da se bakcu guglanjem i provjeravanjem svake informacije, i logicno je poslije svega da sumnjaju u sve.  

Mislim da trebamo pokusati imati vise strpljenja i razumjevanja, a ne odmah nazivati ljudi svakavim pogrdnim imenima. Bar oni koji se nazivaju hriscanima.

Ja sam od onih neodlucnih, za sad nemam potrebe za vakcinom, a dok budem imala valjda cu se odluciti. 

Imam pitanje za vas sto ste upuceniji, jel su na kraju skontali dal vakcina stiti od novih sojeva il ce se praviti jos koja vakcina, i koliko dugo stite ove sad, koliko najduze?

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

Ako si protivnik vakcina onda si antivakcinas. Ako nosis brkove onda si brkat covek, ne kapiram sta ti smeta?

Није ти добро поређење :D

Ако носиш бркове, онда си бркат човек, ако их не носиш, ниси против бркатих људи, али имаш право да не будеш бркат човек  :D али то што их ти не носиш не значи да си по дифолту против бркатих људи . 

Тако и са вакцинама, ниси против тога да се други вакцинишу (био би антиваксер да си противник  и да медијски пропагираш невакцинисање) само користиш своје право да имаш избор , а ако је твој избор да се не вакцинишеш, н езначи да си антиваксер. Зар је то тако тешко схватити .:D

Ниси хришћанин, већ си атеиста, је ли то значи да си против хришћана или само користиш своје право да то не будеш  и ако  си црњо већ крштен :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Најзанимљивију су другосрбијаци. најгласнији су били против државе, мера, изолација, па горе мреже и телевизије од њиховог букања. Чим су стигле вакцине одмах потрчали, прпа гу*и. Дај шта даш, ко те пита је ли кинеска или руска.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Рапсоди рече

Није ти добро поређење :D

Ако носиш бркове, онда си бркат човек, ако их не носиш, ниси против бркатих људи, али имаш право да не будеш бркат човек  :D али то што их ти не носиш не значи да си по дифолту против бркатих људи . 

Тако и са вакцинама, ниси против тога да се други вакцинишу (био би антиваксер да си противник  и да медијски пропагираш невакцинисање) само користиш своје право да имаш избор , а ако је твој избор да се не вакцинишеш, н езначи да си антиваксер. Зар је то тако тешко схватити .:D

Ниси хришћанин, већ си атеиста, је ли то значи да си против хришћана или само користиш своје право да то не будеш  и ако  си црњо већ крштен :smeh1:

Batali Rapso.. i ti ja znamo da cu ja sad tebi da probam da objasnim da ja mojim izborom nikoga ne ugrozavam za razliku od tebe... I i ti i ja znamo da je to jalova rabota ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Најзанимљивију су другосрбијаци. најгласнији су били против државе, мера, изолација, па горе мреже и телевизије од њиховог букања. Чим су стигле вакцине одмах потрчали, прпа гу*и. Дај шта даш, ко те пита је ли кинеска или руска.

A kakve veze ima vakcinacija sa drzavom?

Vidim da je to najpopularnije antivakcersko oruzije- svi koji zele da se vakcinisu su "vucicevi"... vi ljudi ste  u stanju da pobijete druge ljude samo da ispadnete  u pravu na kraju... a to se, jadni, ama bas nikad ne desava :D 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Надам се да ће све протећи добро. Жив био брате.

Хвала ти!  За сада је све ок. Једна девојка је дошла из БГ-а да прими овде, јер је мања гужва. Она се више занимала темом и каже да смо ми 5. круг испитивања. Ту вакцину користе и Саудијци, а они баш и не бацају паре тек тако. 

Срећан празник!!! :slavaaa:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Na sta mislis? Svi zaverolozi obozvaju da zongliraju osptim mestima  niko nikad ni jednu konkretnu stvar da navede (hint: zato sto veze nemaju, lupaju ono sto su naucili ko "petAl pesmu" sto kaze moja baba za takve ljude)

Po hiljaditi put- brani li ti iko? :D 

Ја нисам манит да сад наводим све контрадикторне ствари које смо чули од политмед елите од марта на овамо. Бранко мој знаш ли ти колко ја могу за то време нарочит из боцуна?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, БанеЛ рече

Хвала ти!  За сада је све ок. Једна девојка је дошла из БГ-а да прими овде, јер је мања гужва. Она се више занимала темом и каже да смо ми 5. круг испитивања. Ту вакцину користе и Саудијци, а они баш и не бацају паре тек тако. 

Срећан празник!!! :slavaaa:

Срећан празник! 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Ја нисам манит да сад наводим све контрадикторне ствари које смо чули од политмед елите од марта на овамо. Бранко мој знаш ли ти колко ја могу за то време нарочит из боцуна?

Naravno da znam. Zatrpavanje lazima, neistinama i poluinformacijama je jnajvernija taktika ljudi koji su u konstantoj potrazi za lakovernima koji bi u sve to poverovali.

Kad je istina na tvojoj strani onda nemas potrebe za takvom i tolikom masovnoscu informacija...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

Naravno da znam. Zatrpavanje lazima, neistinama i poluinformacijama je jnajvernija taktika ljudi koji su u konstantoj potrazi za lakovernima koji bi u sve to poverovali.

Kad je istina na tvojoj strani onda nemas potrebe za takvom i tolikom masovnoscu informacija...

Рођо, ти си тражио масовне информације, мени није потребно таксативно навођење ствари које чујем бар пет пута на дан. Јесте ја сакупљам истомишљенике и правим секту. Ја сам теби река раније да би треба пит мало више. Овамо само верглаш на суво, одмори.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Рођо, ти си тражио масовне информације, мени није потребно таксативно навођење ствари које чујем бар пет пута на дан. Јесте ја сакупљам истомишљенике и правим секту. Ја сам теби река раније да би треба пит мало више. Овамо само верглаш на суво, одмори.

Znaci sve se svodi na "политичко медицинске елите су  вакцине, довеле под сумњу verujte mi na rec, majke mi, ja vam tvrdim Viler Teks licno!" :D 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...