Jump to content

Зоран Ђуровић: Ко су магови? Мт 2, 1-12

Препоручена порука

пре 15 минута, Zoran Đurović рече

Не, само се спрдам са тобом. 

Не, него покушаваш да се спрдаш, али ти слабо иде. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Родољуб Лазић рече

Ниси схватио да је Ђуровић еталон православне вере и учења? Да је он вероучитељни камен православља? Ко на њега падне, разбиће се, на кога он падне, сатрће га.

image.thumb.png.8fb042103b98d2010728de043ff92277.png

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

On 13.1.2021. at 6:12, nedeljko рече

Осим са блаженопочившим митрополитом Амфилохијем имали сте колико ме сећање служи несугласица и са блаженопочившим патријархом Павлом ?

Човек је превасходно у несугласицама сам са собом, па онда је морао бити и са светим Павлом и Амфилохијем, и са свима који га не чешу по ушима...  :)  а главна дисциплима ну је  :bu:

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Што бре људи добри, хришћани православни, не полемишете на задату тему него опет јурите Ђуровића по форуму?

Реците му лепо колико је било краљева, како се зову и где су им мошти. Шта је он писао на другој теми, треба да остане тамо.

Овде оспорите његове ставове истинским аргументима у вези са оним што је изнео. Ако мислите попут њега о овој мудрацима персијским, немојте користити прилику да се прегањате у вези са лањским снегом.

Уочили сте да он не пропушта прилику да полемише са вама. Не може да одоли. Зато га и уједате и прогањате, да бисте банализовали сваки разговор у којем он учествује. Али не учествује само он. Нико ово његов и Рођин форум. Сигурно није ни нашег доброг Алексе Жуњића. Остали учесници имају право да добију оно што у наслову пише.

Можда треба да отворите посебну тему у којој ћете изнети све што имате, а нарочито скриншотове. Проверите да ли ће учествовати и он у раду вашег кутка. Проверите ко ће све доћи тамо да га брани, а ко да га напада. Пустите нас ботове да му се овде дивимо и да созерцавамо православну теологију како је он износи.

Ако вас не занимају Каспер, Балтазар и Мелхиор, баталите посо. Што мора свако да меша у свашта?

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, logdanov рече

Што бре људи добри, хришћани православни, не полемишете на задату тему него опет јурите Ђуровића по форуму?

А ко то јури Ђуку по форуму?  Што'с мене тиче, док поп Ђука не почне са небулозама, претњама и пљуцкањем на све оне који се са њим не слажу, ја не реагујем...  

Имаш горе скриншот како који јасно показује ко кога јури, ја помињем преосвећеног владику Иринеја, а поп Ђука ништа на задату тему, него претње како ће мене избацити из СПЦ?! 

Стога, друже логданове, не мењај тезе!  Јер, ја ави румунском само указујем на његове грешке и промашаје и тако му чиним добро! ако ћемо право беседити, можемо криво и седети... 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, sanja84 рече

ja mislila migovi.. :) loše sam pročitala...pa se onda pitam što tema ima toliko pregleda :)

то су форе модерних  папсих и протестанских теолога  па да кликнеш :) па падне и по који еврић Али спуштао сам се ја на то уже не знаш никада чта можеш да прочиташ :).

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, logdanov рече

Наравно Алекса, наравно. Све је већ виђено.

Да, да, друже, све је виђено, али кад твом идолу из Рима кажеш како му ,,пророчки'' дар не иде баш најбоље, како је фулио многе ствари, он се као тога не сећа...  ондаК му туриш скриншот пред нос, и покажеш му да Мило није добио изборе, (управо због тога што га Амфилохије није подржавао). иако је твој ава 100% прогнозирао да ће Мило да добије изборе, ,,јер га Амфилохије подржава''...  то су исто трабуњали АВучкоови удбаши... (одатле је његов извор) иако је тврдио да му шапућу из МЦП...  па је фулио кад је јавио да је умро калуђер у МЦП,  па је фулио да се неће извућу Митрополит Хризостом, итд... итд...  

(да не понињемо шта је све ружно писао о владикама СПЦ, па чак и о Патријарху Иринеју!) 

Отуд моји скриншотови, да се види ко шта и кад лупета...  а не да се бацамо фрљокама све у 16. а после пуј пике не важи!  :) 

Олакшавајућа му је околност да су га бачили из војске за три дана, и да већ подуго ,,столује'' у Риму, јер нема Србља да проведе више од две деценије у Риму а да дубидус не фијукне...  :krstix: даБогпрости... 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Golub рече

и покажеш му да Мило није добио изборе

Али је де факто Мило и његова гарнитура на власти што обезвређује читаве изборе. 

Ђе су експертска брда и долине?  Ко је из бившег режима у Спужу и зашто није?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...