Jump to content

Зоран Ђуровић: Ко су магови? Мт 2, 1-12

Препоручена порука

пре 10 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

@Родољуб Лазић nemaš mere u svrstavaju u tabore.

Ja reagujem na tvoje pisanje, pogotovo mi je smešno što pišeš na pamet, jer ne odgledaš nijedan klip i ne pročitao ijedan tekst.

Pogotovo su mi smešne zamerke van konteksta teme i tvoje ostavljanje mogućnosti za pravilno razumevanje lika i dela o.Đurovića. 

On je kanonski sveštenik, priznati teolog. Imao sam prilike da čitam vrsne teologe koji se ne slažu sa Zoranom u nekim svetovnim stvarima ali su mu odali počast na teološkom znanju.

Zato je meni neshvatljivo da ti ne odgledavši nijedan klip, ne pročitavši ijedan tekst, vrlo dobro znaš šta tamo piše.

Smešno je takođe, kad citirate oce jednom vrhunskom patrologu.

Упао си и рекао то што си рекао у тренутку када је Ђуровић поновио клевету о смислу мог помињања Игњатија. Али он је твој идол и разумем твоје понашање. 

Што се тиче неодгледаних клипова, из његовог ранијег писања, а и на овој теми, јасно је да он рукоблуд не сматра грехом и оправдава повремено "релаксирајуће" практиковање. Што бих гледао клипове у којима разрађује и аргументује ове ставове, ако су мени тои ставови неприхватљиви?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Упао си и рекао то што си рекао у тренутку када је Ђуровић поновио клевету о смислу мог помињања Игњатија. Али он је твој идол и разумем твоје понашање. 

Da li razumeš da ostavljanje mogućnosti nije iskaz i da Đurović može replicirati sa komentarom da je to laž.

Ponekad se zapitam kako misliš da ti to prođe i za koga smatraš čitaoce.

Na drugi deo može Zoran da ti odgovori.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Родољуб Лазић рече

Два пута

Да ли би поделио то Игњатијево протесно писмо са свима нама? 

Или ћеш и ти почети да блејиш као Змај да ме је Генадије рашчинио без да ја то знам? Ви сте болесни људи. Ево како ме потписаше на претпоследњем међународном научном скупу: 

24. и 25. новембар 2020. године сам учествовао на међународном скупу који је организовала Матица из НС, иако сам "Румун". Наслов: Pontifex Maximus као гарант Царства Божијег на земљи у Јевсевија Кесаријског.

Не знам да ли ће ми објавити студију јер нисам тражио од Рођеног благослов да "проповедам" у Војводини!:))12:smeha::)) 

Пиши Рођени Матици, али и Игњатију да се нешто опредузме против мене, да ми језик у грлу урежу, да ми дипломе пониште ретроактивно јер сам преварио цео свет... Ај дипломе, али како можеш да мирно спаваш знајући да сам дан-данас канонски свештеник? Да те шлаг не стрефи? То ти је мождани удар, како кажу стари у ЦГ, не кажу шлог.   

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Родољуб Лазић рече

Што бих гледао клипове у којима разрађује и аргументује ове ставове, ако су мени тои ставови неприхватљиви?

Па јер их има у Светих Отаца! :D 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Nasmeja me.

Ja radim samo svoj posao za kojeg sam školovan. ???

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Да ли би поделио то Игњатијево протесно писмо са свима нама? 

Или ћеш и ти почети да блејиш као Змај да ме је Генадије рашчинио без да ја то знам? Ви сте болесни људи. Ево како ме потписаше на претпоследњем међународном научном скупу: 

24. и 25. новембар 2020. године сам учествовао на међународном скупу који је организовала Матица из НС, иако сам "Румун". Наслов: Pontifex Maximus као гарант Царства Божијег на земљи у Јевсевија Кесаријског.

Не знам да ли ће ми објавити студију јер нисам тражио од Рођеног благослов да "проповедам" у Војводини!:))12:smeha::)) 

Пиши Рођени Матици, али и Игњатију да се нешто опредузме против мене, да ми језик у грлу урежу, да ми дипломе пониште ретроактивно јер сам преварио цео свет... Ај дипломе, али како можеш да мирно спаваш знајући да сам дан-данас канонски свештеник? Да те шлаг не стрефи? То ти је мождани удар, како кажу стари у ЦГ, не кажу шлог.   

Колико празних речи на једном месту. Није то лако извести.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Da li razumeš da ostavljanje mogućnosti nije iskaz i da Đurović može replicirati sa komentarom da je to laž.

Наравно да је тешка лаж. Замисли да сам тек овде чуо за ту глупост. 

Но, даће Господ да ускоро ови нечастиви падну у несвест када чују да... (нека сада замишљају :D)

Подели на овим сајтовима

Ти си много пута доказао да не разумеш оно што прочиташ, тако да ово сигурно спада у тај корпус. А немам ни жељу да ти помажем око рејтинга на јутјубу. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

А немам ни жељу да ти помажем око рејтинга на јутјубу. 

:)) Без твог прегледа сам као мртав!:))) Па за 3 месеца имам на рачуну 41 еу! Обогатио сам се саМО тако, не знам где ћу потрошити паре!:))) 

Подели на овим сајтовима

:)) Без твог прегледа сам као мртав!:))) Па за 3 месеца имам на рачуну 41 еу! Обогатио сам се саМО тако, не знам где ћу потрошити паре!:))) 

И то ти је много. 

Али си зато успео многе да осиромашиш духовно. И то је твој главни труд и задатак који си сам себи дао.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Родољуб Лазић рече

И то ти је много. 

Али си зато успео многе да осиромашиш духовно. И то је твој главни труд и задатак који си сам себи дао.

Ne znam, meni je njegova teologija svetla, puna grehova ljudskih a tako su mali kao zrno peska u odnosu na milost i ljubav Hristovu prema nama.

No ponekad i mene iznenadi koliko je tvrd i konzervativan u nekim stavovima i opšte nije slatka pita za duhovnika kako ga ti predstavljaš. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

No ponekad i mene iznenadi koliko je tvrd i konzervativan u nekim stavovima i opšte nije slatka pita za duhovnika kako ga ti predstavljaš. 

Ово је сасвим тачно. Конзервативан сам и то ми се често не допада, али гледам да тиме не штетим људима. И уопште нисам сигуран да је то онај средњи, царски пут. Бог да ми буде на помоћи. 

Подели на овим сајтовима

Ја га одавно не представљам као духовника илити аву, како се он представља. Он је анти-ава, тј. анти-духовник.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Zoran Đurović рече

Ви имате озбиљне мождане проблеме. Па Лохи је покушавао на све могуће начине да ми смрси конце и није успео! 

Ипак, св. Оци једно а о.Ђуровић друго.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...