Jump to content

Зоран Ђуровић: Ко су магови? Мт 2, 1-12

Препоручена порука

пре 9 минута, Frenkii рече

Овај поп само сече главе мачетом.?

Чије главе? 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Golub рече

Чије главе? 

Неколико коментара је довољно да закључиш да човеку уистину пристаје слика Конана. Само одсеца рају око себе. Оштро, сече главе.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Frenkii рече

Само одсеца рају око себе. Оштро, сече главе.

Да, али му се није допало кад му је Патријарх Павле много блаже упутио укор...

А он се сад нашао да тура под мач (бато) све редом који му се не диве и нису блесави да поверују у његове небулозе...  он се пуно не разликује од Мирољуба Петровића, два јасно и јавно гордељивија човека се тешко срећу у интернет дуњалуку...  ,,под мач бато!'' је њихов стил! 

• Оплаках :)) 1

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Frenkii рече

Овај поп само сече главе мачетом.?

И то само свецима!:))

Светом Васијану за живота подигоше храм. Ја чувам своју косу да би људи после имали мошти и да ме не черече. Не ми се свиђа да ме сецкају на комаде (замисли, да неки каже: Имам мали прст од Аве, или, имам главић, или...). Косе ми има на претек, а сваки који се са побожношћу буде молио, биће услишен. 

На мом гробу се ниједна монахиња неће обесити или поп самоубити.

Мене светање нервира, јер идолопоклоника имамо на буљуке.  

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

И то само свецима!:))

Светом Васијану за живота подигоше храм. Ја чувам своју косу да би људи после имали мошти и да ме не черече. Не ми се свиђа да ме сецкају на комаде (замисли, да неки каже: Имам мали прст од Аве, или, имам главић, или...). Косе ми има на претек, а сваки који се са побожношћу буде молио, биће услишен. 

На мом гробу се ниједна монахиња неће обесити или поп самоубити.

Мене светање нервира, јер идолопоклоника имамо на буљуке.  

Не разумем баш најбоље. ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Ја чувам своју косу да би људи после имали мошти и да ме не черече.

Који људи?  Чланови твоје интернет секте? :) 

Припази попе, да на крају не доживиш судбину препаметног, грубог, строгог и увекУправу гуруа Мике Алексића...  

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Frenkii рече

Не разумем баш најбоље. ?

Одговор и није био за тебе, него за у... голуба, мада си ми дао шлагвотр са ком. који је овога испровоцирао. Знаш за виц кад оживе статуа Николе Тесле, и Бог му каза да ће му испунити једну жељу. А овај ухвати голуба и рече: Само да му се ... на главу!:))12:smeha::)) 

Подели на овим сајтовима

Одговор и није био за тебе, него за у... голуба, мада си ми дао шлагвотр са ком. који је овога испровоцирао. Знаш за виц кад оживе статуа Николе Тесле, и Бог му каза да ће му испунити једну жељу. А овај ухвати голуба и рече: Само да му се ... на главу!:))12:smeha::)) 

Нама фали нормалних људи то је факат.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Golub рече

Који људи?  Чланови твоје интернет секте? :) 

Замисли кад саставе стихиру а у њој пише: Преблажени оче, инбокс твој просветли васељену зракама својим!:))

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

То је тужан и забрињавајући факат! 

Не личе ми твоји коментари на неку нормалност. Ил си мало ил се правиш??

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Golub рече

попут тебе кад се петљаш у дешавања у Црној Гори

Не рече ти мени што нико из Милове гарнитуре није у Спужу, пошто тврдиш да је власт промењена? 

Ја мислим да је ово нажалост козметика и да је отац Зоран погодио суштински. Мило је добио ударац али није добио још један за нокаут него су му људи у систему нетакнути. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Frenkii рече

Не личе ми твоји коментари на неку нормалност. Ил си мало ил се правиш??

Е, на то се може само кладити! И ја бих се двоумио да ли да се кладим на себе!12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...