Jump to content

Зоран Ђуровић: Ко су магови? Мт 2, 1-12

Препоручена порука

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Да ли те ово подсећа на твоје писање у свим темама које покрене о. Зоран?

Не. Зато што је писање на форуму нешто што се подразумева када је неко члан форума, док се мешање свештеника неке помесне Цркве у црквене прилике и послове неке друге помесне Цркве не  само не подразумева, него је и неприхватљиво. 

Али је мени занимљиво да се обавезно нађе бар троје људи на форуму који изигравају виртуелну гарду господина Ђуровића.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вилер Текс рече

Да ли те ово подсећа на твоје писање у свим темама које покрене о. Зоран?

Човек је фатално заљубљен у мене. Мада ја нисам из те приче. Као да сам забрањени плод за њега. Сагоре. Имам тако и једну артемитку, Гоцу Сопрану, која реже вене за мном. Но, ни њој не могу да помогнем. И Рођени и она морају да се задиовоље само овим духовним општењем. :sunce:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Не. Зато што је писање на форуму нешто што се подразумева када је неко члан форума, док се мешање свештеника неке помесне Цркве у црквене прилике и послове неке друге помесне Цркве не  само не подразумева, него је и неприхватљиво. 

Али је мени занимљиво да се обавезно нађе бар троје људи на форуму који изигравају виртуелну гарду господина Ђуровића.

Поента је да Ђуровић отвори тему о баштованству ту би рекао ааа ево га отпадник.

Плаћа ме масно ватиканским шолдима!!!:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Човек је фатално заљубљен у мене. Мада ја нисам из те приче. Као да сам забрањени плод за њега. Сагоре. Имам тако и једну артемитку, Гоцу Сопрану, која реже вене за мном. Но, ни њој не могу да помогнем. И Рођени и она морају да се задиовоље само овим духовним општењем. :sunce:

Смејем се ал плакао бих! 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Поента је да Ђуровић отвори тему о баштованству ту би рекао ааа ево га отпадник.

Да напишем: Добар дан, рекао би да хулим на Владику Николаја!:))12:smeha::))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Као што си ти био фатално заљубљен у Амфилохија, а још увек у Максима и Григорија....

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Да напишем: Добар дан, рекао би да хулим на Владику Николаја!:))12:smeha::))

Па ја бих тестирао ову тврдњу!:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Плаћа ме масно ватиканским шолдима!!!:D

Наравно. Иначе га стално зовем отпадником и стално помињем Ватикан у вези са њим. Причаш безвезе.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Смејем се ал плакао бих! 

Заљубљеност је гадна ствар! Имао сам једног што се заљубио у мене и после гледао да ме закоље. Не шалим се. Није могао да прихвати своју хомосексуалност, а са мном је није могао упражњавати. 

Подели на овим сајтовима

Супер вам је то међусобно тапшање по раменима. Још кад би имало смисла и било смешно, придружио бих вам се.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Супер вам је то међусобно тапшање по раменима. Још кад би имало смисла и било смешно, придружио бих вам се.

Немој да си на крај срца, Рођени... 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Заљубљеност је гадна ствар! Имао сам једног што се заљубио у мене и после гледао да ме закоље. Не шалим се. Није могао да прихвати своју хомосексуалност, а са мном је није могао упражњавати. 

Пошто изиграваш психоаналитичара, покушај себи да помогнеш, имаш материјала за неколико година. Твоја заљубљеност у себе је епохална, ни са чим сравњива појава. И у том светлу се вероватно може протумачити и твоје бављење одређеним сексуалним темама и оправдавање сексуалних девијација.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Родољуб Лазић рече

Брате, немој да се пржиш толико. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Брате, немој да се пржиш толико. 

Јака ти фора.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

И у том светлу се вероватно може протумачити и твоје бављење одређеним сексуалним темама. 

Исус се бавио сексуалним темама. Да ти не набрајам.

Узми у шаке - не твој орган - него Евергетинос, па види о чему се тамо највише прича. О сексу, а подвижничка литература. Црквена литература препуна секса. А ти се ухватио за мене!:)) Па ниси ли гледао моја Теодорина митарства (данас јој је био благдан о старом, ја пратим), јер тамо митарство за блуд је као фабрика за пакао! Највише блудника! Изгибе народ, а ти мени забраждаш да не причам о блуду! Као да те је демон блуда ухватио за м... и наложио да наскачеш на мене да не бих говорио о сексу! 12:smeha: 

Немој бре, изгибе силан народ! 

Не знам да ли сам те ослободио осећаја кривице за мастурбацију, а ако ти не желиш сам са собом да водиш љубав, како то можеш очекивати од другог да буде са тобом? :D

Не замери, данас би ова несташна Теодора, која је давала и шаком и капом, па да - слава јој и милост - одамо почаст барем шалом. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...