Jump to content

Препоручена порука

Иначе, линковање портала Србин.Инфо не радимо овде на сајту јер нема здраво црквено понашање.

Подели на овим сајтовима

И сматрам да овој господи не треба придавати пажњу. Било их је и биће их.

Имао сам прилику пре неку деценију да упознам велике срБске патриоте и православце, рсзумеју се у православну веру онолико колико се моја баба разуме у нуклеарну физику. Тај порив који имају у себи да су најправеднији и најпаметнији их одвуче на странпутицу.

Подели на овим сајтовима

Србин инфо нема везе са било каквом црковношћу... једноставно, неки медиј који кокетира са национализмом у неком њиховом облику, Црква је ту декорација и то је то...

Било је овога и биће. Ти "игумани" који су ово благословили што они нису дошли? Дакле, једна обична шаренијада у доба пандемије, са никаквим циљем.

Подели на овим сајтовима

458987.JPG

То је тај позив за свештенике од стране ових фамозних литијаша :) 

Дивни су.

Подели на овим сајтовима

Након ове пандемије један део црквеног клира мора да оде на оправослављивање. Овај степен шаманизма заиста нисам очекивао да ће да се пројави.

Подели на овим сајтовима

@sanja84

Ako su admini ostavili Alisu - prastaj bratu SanjO, ne mogu zlocu u sebi da obuzdam. Mani se ludoorija. Vidis, bre, da kakav takav da je predsednika SADa banuju lakese nego mene i tebe ovde....mi smo pod okupacijom, sele, valja se iscupati iz kandzi satanista, a za to se moramo drzati Crkve ne nekih baba koje pametuju Crkvi.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Дејан рече

Иначе, линковање портала Србин.Инфо не радимо овде на сајту јер нема здраво црквено понашање.

Јасно. Поента је била да се укаже колико немају појма где бију. 

Мислим да само треба указати наивнима и неупућенима да ови "крсни ходови" немају никакве везе са Црквом нити вером да не би људи заблудели.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Јасно. Поента је била да се укаже колико немају појма где бију. 

Мислим да само треба указати наивнима и неупућенима да ови "крсни ходови" немају никакве везе са Црквом нити вером да не би људи заблудели.

Pa neka kaze crkva. Nek napise zvanicno saopstenje... ovo guljenje po forumu tesko da moze da se racuna kao informativni angazman SPC...

• Свиђа ми се 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Владимир Бошковић рече

Претпостављам да је циљ организатора да литије постану масовне као у ЦГ и утичу на политику.

Цињ је да постанемо секта. Е то је циљ. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Владимир Бошковић рече

Претпостављам да је циљ организатора да литије постану масовне као у ЦГ и утичу на политику.

Значи злоупотреба наивних верника у нечије чисто дневно политичке сврхе. У Србији нико не дира Цркву нити је напада, као што је то учинио Мило у ЦГ и потреба за таквом литијском одбраном не постоји. 

Дакле, ово су литије исто онолико колико су сумо-рвачи мршави. 

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Поуке.орг инфо рече

Тако је

A kad pitam sta je to N1 uradila (da mi date neki primer neke vesti gde je N1 plasirala lazne vesti sa ciljem "napada" na crkvu), nigde nikoga...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...