Jump to content

Владимир Бошковић

Члан
  • Број садржаја

    87
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by Владимир Бошковић

  1. Не пада снег да покрије брег но да открије звериња траг
  2. Па да, ал неки кажу да није то то, већ да се не треба о томе бринути јер неће бити скривено, а неки кажу супротно. Па то, људи ће бити приморани да иду у планине ко има пара, а ко не, манастири. Међутим св Лаврентије Черњиговски рече, у задња времена храмови ће бити украшени величанствено али без благодати.
  3. Како ја први? Готово не постоји хришћанин који бар једном о томе није разговарао.
  4. Брате, сме ли да се зна колико је та информација проверена, имаш ли снимак беседе неког од стараца или нешто слично о овом вакцинисању, о томе да ли то може бити догађај из откривења, јер веома подсећа (не знам јел су се пре забрањивала путовања невакцинисанима)?
  5. Ма бре све ја те науке разумем, него кажите ви мени јел су чиповане жигом звери или не? Јел ће се у последњим временима тражити недвосмислено одрицање од Христа, или можда управо у тим временима живимо?
  6. Ал сте се нешто покондирили Дај да вас мало отрезним https://www.youtube.com/watch?v=07zEune2Oiw
  7. То је средња класа, а они који су радили за 300 (а таквих није мало) значи петољетка 10 сома па се ти снађи. Не знам шта да ти кажем, мени је просто жао тих људи. Мени да стигне решење од 10 сома, не постоји начин да бих то могао да платим сем да ми напакују неки репрограм да будем роб. Ма важи. Тако су нас Турци злостављали док смо ми ћутали, а онда кад је било доста зулума устао је народ да се бори за егзистенцију.
  8. Владимир Бошковић

    Uznesenje

    Покајањем Иначе у вези последњих времена, ова ствар за забраном путовања је нешто што је стварно нови ниво.
  9. Ок, сад капирам да си ти из тог света, свакако онда знаш боље од мене. Ако су лагали мене, ја лажем вас. А мени су управо људи одатле причали.
  10. То и хоћу да кажем, ал колико знам то и јесте разлог што се Гугл сатанизује.
  11. А што се тако пажљиво држава не бави дуговањима највећих пореских дужника, него се иживљава над људима који држе часове енглеског за 300 евра месечно? Реторичко је питање, наравно. Што каже Балашевић, верујем цењена главо да си ти учио право, ал брате ако ово прође, ако сиротињи стварно наплате 50.000е, шта друго да пожелим сем да никад више не будем порески обвезник ове државе?
  12. Ја не знам ни шта би се могло рећи на ово... Хуманитарна катастрофа Нисам у току, је ли ово укинуто? Ако не да ли је неко организовао борбу против овога? Правну борбу или протест?
  13. Не не, па нисам мислио да су сви глумци неморални наравно. Само сам рекао да је у том свету клима јако лоша. Ја сам рекао своје лично мишљење базирано на причама које сам чуо директно од тих људи, они сами то кажу за њих, нисам ја тај који их сатанизује. Све то и јесте управо из разлога што они то и не гледају као професију већ као култ.
  14. Тешко да сам могао наћи релевантнију слику од ове Ал ево још пар неких
  15. Уфф, де ме нађе... Није хришћански много, ал ја волим те за срце и душу, оне унинијске, остаци атеистичке прошлости
  16. Ма само сам хтео да кажем да је и Калајић елитиста јер је рекао да код њега у емисију могу да долазе само лепи људи, ништа релевантно за тему. Немој мислити да сам хтео рећи да је то било добро, само сам бацио један контраст. Сувишно је и причати какав је тек он био, ако ништа бар се није лажно представљао као хришћанин. Сви могу да упадну у лоше друштво али тамо немаш много избора... Мислим, људи одатле су ми лично причали то, то је отворено, све је то у неком наводном циљу инспирације и уметничке слободе.
  17. Јасно све, само кажем да сам ја то пре радио, а онда кад сам схватио да ти и упркос томе узимају податке, престао сам, можда и нисам у праву
  18. Па порез се плаћа у пореској. Ако кажеш добар дан, дошао сам да платим порез и они ти кажу да тај порез не обрађују и не знају како се обрађује, како ти да га платиш. Колико ја знам пореска није никакав медијатор у плаћању пореза већ се директно ту плаћа. А и што рече Тражитељ, живимо у Србији, том филозофијом би сви завршили у затвору, значи ако уређујеш систем, то најавиш и од сутра идемо лепо, ово је обичан зулум, ништа друго.
  19. Не знам да ли имају потврду, вероватно не, али нема ни пореска потврду да је икада дала инструкције о плаћању таквог пореза иако закон постоји. Ова делатност је уврштена у закон у октобру 2020.
  20. Овде се види да демонстрира интелектуалну надмоћ над децом и тиме се храни. Оваквих педагога је колико хоћеш. Код мене у школи било је ретке деце која су знала да овакве поставе на своје место и да им се супротставе и то је неопходно да не би огрезли и прешли на следећи ниво као он. @Ćiriličar Све све брате мој, ал да човека који је изјавио да код њега у емисију могу да дођу само лепи људи представљаш као пеницилин за елитисте
  21. Тачан коментар скроз... Не знам шта бих још додао, сем да у том уметничком свету има превише зла... А сви ћуте на разне ствари које се тамо дешавају док не пукне као сад. Нисам за диктатуру ал некад је све шпијунирала удба па је владао страх као нормалност и то наравно није добро, ал бар је оваквих ствари теже могло бити.
  22. @illuminated Хвала на одговору! @Justin Waters Мени гугл у духовном смислу наравно није свет али другима јесте. У практичном смислу хтео ја то или не, јесте. Ја сам пре много година обрисао све друштвене мреже и због тога себи отежао живот 1000 пута, па сам се после полако враћао у колосек јер колико год лоше мишљење ја о томе имао то је тековина цивилизације, и ако је неко у свету а не у манастиру, готово да их мора имати (говорим као неко ко је прешао оба екстрема, од тога да сам по цео дан висио на друштвеним мрежама до тога да годинама нисам имао ниједну). Гугл не мора бити само у чистом облику, свуда се он налази на овај или онај начин. Кад сам обрисао мреже и деинсталирао гуглове апликације мислио сам да ја уствари не користим гугл што је било нетачно, јер сам после сазнао да је то суштински немогуће, морао би да престанеш користити технологије скроз. То је чак рекао и Сноуден ја мислим. Ако те занима како конкретно користиш Гугл и кад га не користиш, то можеш погледати овде: https://www.techtransparencyproject.org/articles/quitting-google
  23. Како провераваш апликације? Иначе хвала на одговорима! Неупућен сам доста у то јер сматрам да податке од државних структура никако не можемо сакрити а и ја лично и немам неку потребу за тим јер се не бавим политиком, ал можда нисам у праву. Што се тиче крађа читао сам чланак који је писао бивши хакер и округло па на ћоше, нема ни ту много помоћи.
  24. А шта ако ниси могао да платиш као у овом случају? Кад ти је пореска говорила да се тај порез не обрађује?
×
×
  • Креирај ново...