Jump to content

Зоран Ђуровић: Игуманија манастира Ћелије Гликерија на сахрани рашчињеног епископа Артемија

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Pisamski: Budali odgovori ludo da ne bi мислио да је паметан!

Но, ти Писма не читаш.

Како да не. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 347
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Ја могу мало народа да заведем, јер им говорим да је пут Божији пут љубави а не поста, јер Николај рече: Да је пост нешто суштинско, Бог би се звао Пост а не Љубав.

Pa, sigurno post ima svoj veliki udeo u putu ka Ljubavi, verujem i da ti tako slicno mislis, pa svetitelji su postom prilazili Bogu i hvalili su post kao veliku stvar.

Niko nije anatemisan sto mozda ne moze da posti kako je crkva odredila u raznim vremenima, ali to ne znaci da nece imati veliku korist i od telesnog posta i svetitelji su postili i po savesti i zelji i volji i slicno i mi takodje postimo po savesti i zelji i mogucnostima.

Sto poscenja vise bice na bolje, ali kako kazu svetitelji, po mogucnostima, da ne oslabimo telo koje nam koristi da vrsimo dobra dela.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Zoran Đurović рече

Шта је било, Лаки, недостајем ти у крви?:)) Па, брате, радим и друге послове. Данас сам учествовао на једном научном скупу. Преко зума, јер влада корона. 

Сада подели једна моја грударица нешто што писах о посту, па ти прочитај; немој да ми колабираш од недостатка аве у крви! :D

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1305354516470293&id=100009872709636

Све је то због лошег вина :D

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Pisamski: Budali odgovori ludo da ne bi мислио да је паметан!

Но, ти Писма не читаш.

Слушамо музику :D

Лоше вино '75

Ти си ми у крви '84

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Ђуровићу. 

Па ја не видим да се он гради већим од Отаца и Цркве.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Па шта да ти радим ако не видиш? Погледај мало боље. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

I ima dobar teološki pogled.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Родољуб Лазић рече

Па шта да ти радим ако не видиш? Погледај мало боље. 

Само немој да ме тераш из Цркве, ништа више.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Само немој да ме тераш из Цркве, ништа више.

Нема потребе да се правиш да си буквалиста. А ако јеси, онда је то већ проблем. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Нема потребе да се правиш да си буквалиста. А ако јеси, онда је то већ проблем. 

Важи Роки. Само се опусти и биће све ок :)

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

Важи Роки. Само се опусти и биће све ок :)

Опуштен сам, не секирај се. Реци то свом "ави", видиш како се ван себе метнуо од једа. 

А симпатична сте екипа, донекле, сви ви "авобранитељи". Мада овде недостају још двојица-тројица. Доћи и они накнадно. Мало ме подсећате и на оне који осећају неодољиву потребу да бране Прецедника. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Али призвати/позивати некога да иде из Цркве је апсулутно погрешно.

Да.

Вероватно ниси приметио да је, ономад, мени поп Ђура из Рима претио да ће ме избацити из СПЦ? 

Није чак ни позивао ни призивао, већ ПРЕТИО да ће ме он избацити и да изучавам јеховне сведоке ...  

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Kafanski amater рече

Лоше вино '75

nema lošeg vina  `75

najbolja berba (ako ovo vidi neka super cura, samo kazem mi 75to smo extra!!!!) sad nastavite

p.s. "da nije bilo borbe i sloge nas bi gazile tudje noge!"

tako kaze pjesma iz komunjarskog vremena  ja dodam "a sad nas gaze domace noge"

tako da nije bilo avinih klipova, ne bih skontao da je pravoslavlje ono sto sam i osecao pre ulaska u nj

ljubav i sloboda

odgovornost naravno ali nije ono "prinudno, suvo, zastrasujuce i maltretirajuce pravoslavlje" koga sam se nakonzumirao i ne bih vise

eto

p.p.s. svako svoj dzoint, da ne ide u krug (sto kaze ona doktorka)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Мислио сам да ништа не отписујем сотони Лазићу, али се преварих и уништи ми 3 сата на резању клипа против артемита! Пуче ми компјутер. Сад морам наново, али Сотону бачам у језеро које гори сумпором!

Дебил се као јави нешто "невино" да пита, и одговорим због других, иако нисам хтео, и зајебем се. Да му Бог наплати ово што ми је изгубио време...   

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Родољуб Лазић рече

Опуштен сам, не секирај се. Реци то свом "ави", видиш како се ван себе метнуо од једа. 

А симпатична сте екипа, донекле, сви ви "авобранитељи". Мада овде недостају још двојица-тројица. Доћи и они накнадно. Мало ме подсећате и на оне који осећају неодољиву потребу да бране Прецедника. 

Роки Роки не бих рекао да си опуштен. Рекао бих ти сад свашта ал ти то неби скапирао, вероватно би ми реко да сам безобразан...

Ја оца Зорана не познајем, нити је он мој ава. Ја нисам део никакве екипе. Само се не слажем са тобом када говориш да неко, у овом случају отац Зоран треба да иде из Цркве. Тачније позиваш на то.

И упадљиво смараш када сваку тему ти сведеш на анит ЗЂ тему.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...