Jump to content

Саопштење Министарства културе и информисања у вези са изложбом у Уметничкој галерији „Стара капетанија” у Земуну

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 минута, Рапсоди рече

Типично балкански (гејачки) када га женско дотуче аргументима које иначе он користи, онда се прибегава оваквим решењима. Е мој клауд , хоћеш у Јевропу, а празилук ти још увек вири из  д..... :D

Nemoj rapso... Nikad se ne spustaj na ovaj nivo, nikad! Cak ni kad te neko iznervira do loodila :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 659
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, cloudking рече

Nemoj rapso... Nikad se ne spustaj na ovaj nivo, nikad! Cak ni kad te neko iznervira do imbecilnosti :D

Хах...мене да изнервираш. Тврд је орах воћка чудновата ;)

Не бих себи дозволила да се спустим на твој  гејачки ниво :D користила сам  стилску фигуру сарказам на квадрат. :D неМо да се правиш тоша да не разумеш шта сам хтела рећи .  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Рапсоди рече

Не бих себи дозволила да се спустим на твој  гејачки ниво

Vec dva puta koristis ovu rec kao uvredu... trebalo je da razumes do sada, da za mene ta rec nije uvredljiva.

Da si mi rekla ti "liturgijski hriscaninu", e onda bi smo se posvadjali na opasno :D 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Vec dva puta koristis ovu rec kao uvredu... trebalo je da razumes do sada, da za mene ta rec nije uvredljiva.

Da si mi rekla ti "liturgijski hriscaninu", e onda bi smo se posvadjali na opasno :D 

Знаш шта ми је чудно, да неко ко има завршену  уметничку академију дозволи себи  овако простачки вид комуникације, или школа нема везе са тим...ипак је до личности .  

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Рапсоди рече

Знаш шта ми је чудно, да неко ко има завршену  уметничку академију дозволи себи  овако простачки вид комуникације, или школа нема везе са тим...ипак је до личности .  

Bukvalno ni jedna prostacka rec ne postoji u citiranom postu. Sta je s tobom Rapsi?

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, cloudking рече

Bićeš ti dobar hrišćanin kad se pokaješ... pa ne provodiš zalud tolike godine ovde. :)

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Опростите ако сам некога увредила својим постовима . Остајте у здрављу .  

Подели на овим сајтовима

Ako ste se ispucali u međusobnom prepucavanju, da priupitam nešto... mene interesuje za šta su oni koji pričaju "nisam za nasilje, ali ...." jer ono što sledi iza "ali" je obično neki vrednosni sud, a ne predlog delovanja... npr. "nisam za nasilje, ali crteži su bolesni"... dakle, interesuje me šta bi trebalo uraditi povodom ovakvih izložbi...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Avocado рече

Ako ste se ispucali u međusobnom prepucavanju, da priupitam nešto... mene interesuje za šta su oni koji pričaju "nisam za nasilje, ali ...." jer ono što sledi iza "ali" je obično neki vrednosni sud, a ne predlog delovanja... npr. "nisam za nasilje, ali crteži su bolesni"... dakle, interesuje me šta bi trebalo uraditi povodom ovakvih izložbi...

Држава дуради нешто...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Ја нисам за насиље и оваква карикатура иако тотално промашена и неуспешна и накарадна ми не делује као директна провокација већ само ауторова омашеност те је питање да ли би и у протесту учествовао.

АЛИ 

С друге стране ова изложба такозваних уметника косовских мирдита која се одржава вечерас а позива на примање косова у унеско итд. сматрам да јесте директна провокација коју ако држава већ није спречила народ треба да опструише. Неовисно од њене уметничке (не)вредности. Није све што се прокламује за уметност то и заиста. Лако се установи праћењем токова новца, и у складу са својом наменом треба да буде спремно на одговарајућу реакцију. А не после да кмече и вичу варвари и упиру прстом. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, sampaganini92 рече

Ја нисам за насиље и оваква карикатура иако тотално промашена и неуспешна и накарадна ми не делује као директна провокација већ само ауторова омашеност те је питање да ли би и у протесту учествовао.

АЛИ 

С друге стране ова изложба такозваних уметника косовских мирдита која се одржава вечерас а позива на примање косова у унеско итд. сматрам да јесте директна провокација коју ако држава већ није спречила народ треба да опструише. Неовисно од њене уметничке (не)вредности. Није све што се прокламује за уметност то и заиста. Лако се установи праћењем токова новца, и у складу са својом наменом треба да буде спремно на одговарајућу реакцију. А не после да кмече и вичу варвари и упиру прстом. 

Kako narod treba da opstruiše tu izložbu?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, sampaganini92 рече

АЛИ 

Ne dopada mi se cela situacija uopšte, previše nereda na ulicama zbog umetnosti u kratkom vremenskom intervalu, to nekome ide na ruku, vreme će pokazati šta se tu zapravo dešava. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Avocado рече

Kako narod treba da opstruiše tu izložbu?

Па у конкретном случају лепљени су плакати са дометима косовске уметности у околини места одржавања. Пре пар годима на истом фогађању било је и овако:

Kao што се може видети учесници скупа ду без обехбеђења поред љуфжди који протестују и насиља није било. Увек може и без тога. 

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, J_a_n_a рече

Ne dopada mi se cela situacija uopšte, previše nereda na ulicama zbog umetnosti u kratkom vremenskom intervalu, to nekome ide na ruku, vreme će pokazati šta se tu zapravo dešava. 

Што де тиче изложбе у земуну могуће да је инструисана, што се тиче изложбе мирдита то је учестала појава већ годинама уназад и само је случајност што је непосредно након ове изложбе. А и то није уметност него политички инструисан догађај под плаштом уметности. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...