Jump to content

Саопштење Министарства културе и информисања у вези са изложбом у Уметничкој галерији „Стара капетанија” у Земуну

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 часа, cloudking рече

Izlozba je ukazivala na nasilje a nasilnici bas i ne vole kad neko ukazuje prstom na njih pa su opravdano ljudi reagovali (Imaju i oni ljudi svoja prava! Kolko ti imas prava da pises na forumu tolko neko ima prava da te ubije od batina zbog onoga sto pises)

Ne mozes extremnom propagandom da budes protiv nasilja (bilo kakvog), to je jednostavna stvar. Jer opet izazivas druge ljude da reaguju extremno.

Jer se nasilje u drustvu resava na druge nacine.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 659
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 16 минута, Bokisd рече

Ne mozes extremnom propagandom da budes protiv nasilja (bilo kakvog), to je jednostavna stvar. Jer opet izazivas druge ljude da reaguju extremno.

Jer se nasilje u drustvu resava na druge nacine.

Ja se slazem s tobom da je ekstremna propaganda (sta god to znacilo) daleko veci problem od bilo kakvog nasilja. Nasilje dodje i prodje i nekako uvek bude dobrodoslo na duze staze gledano, ali propaganda  u vidu zle umetnosti je nesto sto podriva temelje naseg drustva. U ovom trenutku ja ne mogu da vidim neku ozbiljniju pretnju po srpski poredak od nakaradne umetnosti! 

Treba tu propagandu nekako iseci u korenu da se ne razmnozava. Predlozi? 

Ja mislim da je cepanje samo prvi korak, bilo bi dobro organizovati neku narodnu miliciju, tipa neki momci koji bi bili spremni da se brzo organizuju i grupisu za te gerilske operacije. Mete bi mogle da budu poznati centri propagande nasilja: pozorista, galerije, bioskopi... pa cak i muzeji (sto da ne? kakvih sve postavki ima ono je bogu plakati: golotinje, morbidnosti, penisi...). 

To bi bio neki moj predlog, ne znam... sta mislite? Ko je sa mnom! Uzmimo svoju drzavu u SVOJE RUKE!!!!!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, cloudking рече

Kako bre uvek izbegavas da odgovoris na pitanje nego si pises sta ti prvo padne na pamet a sto te niko nije pitao :D ja sam samo pitao da li je boki u pravu da ove karikature pozivaju na nasilje prema deci? Prosto pitanje.

Ово сам ти већ написао у одоговору изнад. Мислим да сам био јасан. Хвала и довиђења.

апсолутно може да позива на насиље и девијантан је и умоболан.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Сам цртеж без и контекста апсолутно може да позива на насиље и девијантан је и умоболан.

Ово сам ти већ написао. Мислим да сам био јасан. Хвала и довиђења.

Hah gle ga! opet ne odgovori.

Sta je problem Teks da se odgovori na prsto pitanje?

Sta mi filozofiras "moze da izaziva" ko te pita dal je devijantno ili ne. 

Jednostavno- da li ovaj crtez bebe poziva na nasiilje? :D

Jbt, ne mogu da verujem cemu upravo prisustvujem! Tacno sam znao od pocetka! :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

Hah gle ga! opet ne odgovori.

Sta je problem Teks da se odgovori na prsto pitanje?

Sta mi filozofiras "moze da izaziva" ko te pita dak je devijantno ili ne. 

Jednostavno- da li ovaj crtez bebe poziva na nasiilje? :D

Jbt, ne mogu da verujem cemu upravo prisustvujem! Tacno sam znao od pocetka! :D

Шта је теби проблем да се разуме јасан одговор?

Иди на пијацу па се тамо настављај до сутра уметниче. 

ПС: Иначе јеси се ти ономад бунио како дечија песма Миш је добио грип позива на насиље? Тоје проблем јер је доктор мачак појео миша а ово са цртежом где је сатар у бебиној глави браниш? 

пс: Ниси ти, Авокадо је имао проблем са мачком који једе миша.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Шта је теби проблем да се разуме јасан одговор?

Иди на пијацу па се тамо настављај до сутра уметниче. 

Hah, gle pobeze! 

Sto se svadjas odma. Odvori na pitanje, jednostavno i prosto. Da li ovakarikatirua bebe poziva na nasilje. 

Haha, neverovatno. Trebalo mi je 20 strana da te provalim!

пре 5 минута, Вилер Текс рече

ПС: Иначе јеси се ти ономад бунио како дечија песма Миш је добио грип позива на насиље? Тоје проблем јер је доктор мачак појео миша а ово са цртежом где је сатар у бебиној глави браниш?

O cem pricas kakav mis? Pomesao si me sa nekim, najozbiljnije. I nemoj da se nerviras. Trebalo je vise da vodis racina i da pazljivije branis tu izmisljenu pozicijju koja je trebalo da sakrije pravo tvoje razmisljanje koje sam naslucivao od pocetka... desava se pa sta, boze moj?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Hah, gle pobeze! 

Sto se svadjas odma. Odvori na pitanje, jednostavno i prosto. Da li ovakarikatirua bebe poziva na nasilje. 

Haha, neverovatno. Trebalo mi je 20 strana da te provalim!

O cem pricas kakav mis? Pomesao si me sa nekim, najozbiljnije. I nemoj da se nerviras. Trebalo je vise da vodis racina i da pazljivije branis tu izmisljenu pozicijju koja je trebalo da sakrije pravo tvoje razmisljanje koje sam naslucivao od pocetka... desava se pa sta, boze moj?

Не бежим него не вреди причати некоме ко је бетониран. Све сам ти лепо договорио и разчланио. Али што се више објашњава некоме ко је задрт као ти све више ствар постаје бесмисленија.

пс: Ниси ти, Авокадо је имао проблем са мачком који једе миша. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, cloudking рече

a ministarstvo odavno niej napisalo nesto ovako fasisticko u svojoj istoriji.

А јел постоји  нацош либетард :D  

пре 1 сат, cloudking рече

Rapso ti bese ravnozemljas?

Ааааа....Максиме шта лупеташ ? :D  Библија  каже да је округла. 

Ја не верујем у теорију еволуције . 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, cloudking рече

Mete bi mogle da budu poznati centri propagande nasilja: pozorista, galerije, bioskopi... pa cak i muzeji

A i nastavnici

WWW.BBC.COM

The victim is said to have shown his pupils controversial cartoons of the Prophet Muhammad in class.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Рапсоди рече

А јел постоји  нацош либетард :D  

:aplauz:

Има их колико хоћеш. Одмах скачу да бране сваки вид умоблоности и оне који макар мало виде нападају и вриште параоле како су затуцани и глупи а они препаметни и напредни. Вазда друге оптужују да млате празну сламу а они дођу у туђу кућу (форум) и тамо као осведочени атеисти дрве верницима како су заостали и нетолеранти а ови их трпе у кући по 10 година.

Ето тако, баш су ови хришћани покварени.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

:aplauz:

Има их колико хоћеш. Одмах скачу да бране сваки вид умоблоности и оне који макар мало виде нападају и вриште параоле како су затуцани и глупи а они препаметни и напредни. Вазда друге оптужују да млате празну сламу а они дођу у туђу кућу (форум) и тамо као осведочени атеисти дрве верницима како су заостали и нетолеранти а ови их трпе у кући по 10 година.

Ето тако, баш су ови хришћани покварени.

Jel ova karikatura bebe poziva na nasilje?

Ovo pitanje je neodgovoreno. Sta JESI odgovorio:

- moze da izaziva

- osudjujem nasilje ali...

- izlozba je devijantna i morbidna

Ako si vec dao odgovor na pitanje "da li karikatura bebe poziva na nasilje" ja ti se najsikrenije izvinjavam i molim da me uputis na njega jer mi je ocigledno promaklo.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Branka62 рече

A i nastavnici

WWW.BBC.COM

The victim is said to have shown his pupils controversial cartoons of the Prophet Muhammad in class.

"Sam je kriv"

"Da nije crtao ne bi mu se to desilo"

"Svaka akcija ima svoju adekvatnu reakciju"

"Crtanje muhameda je bila ocigledna provokacija"

"Osudjujem muslmiansko obezglavljivanje u sred francuske ali ni nistavnik nije trebalo da radi to pred decom (da crta muhameda)"

Doslo to neko ludo vreme da mozes da izgubis glavu ako nesto nacrtas ali zato ako krades sopstveni narod, pljackas institucije, ne das deci da se lece od smrtnih bolesti, otimas... onda dobijes orden od srpske pravoslavne crkve.... jbg takvo vreme... sta ces.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Jel ova karikatura bebe poziva na nasilje?

Ovo pitanje je neodgovoreno. Sta JESI odgovorio:

- moze da izaziva

- osudjujem nasilje ali...

- izlozba je devijantna i morbidna

Ako si vec dao odgovor na pitanje "da li karikatura bebe poziva na nasilje" ja ti se najsikrenije izvinjavam i molim da me uputis na njega jer mi je ocigledno promaklo.

Могу ја да се наместим на робот мод:

апсолутно може да позива на насиље и девијантан је и умоболан

Читај Барте Симпсоне.

И читај ово:

Свако даље објашњавање човеку који је бетониран као ти ствари доводи до апсурда.

Свако даље објашњавање човеку који је бетониран као ти ствари доводи до апсурда.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...