Jump to content

Председник Вучић код Трампа - Косово

Оцени ову тему

uomo del Ve.Te.

Препоручена порука

Управо сада, mario beloti рече

криво ти за шипце па се губиш:D

Opet nisi popio lekiće?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Тако је супер су ти форе за чипце да се смеју.

ајде иди плачи у Приштини има и улица Бајдена можда и њему подигнете споменик у новембру ако победите :D

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Dragi рече

Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen, Personen, die sitzen und Innenbereich

Без зезања, мени ово није уопште смешно. Ово је језиво. Председник државе који дозвољава да се према њему овако опходе, као да је осумњичени и да даје изјаву у полицијској станици.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, GeniusAtWork рече

Без зезања, мени ово није уопште смешно. Ово је језиво. Председник државе који дозвољава да се према њему овако опходе, као да је осумњичени и да даје изјаву у полицијској станици.

Otišao tamo da igra ludu na petnaest minuta, toliko dugo je bio kod onog. Ali to me ne boli. Boli me uvo za jednog i za drugog. Nego o Izraelu i mogućem priznanju Kosova. Mislim, faktički ništa ne gubimo ako Izrael prizna Kosovo - ali simbolički je bolno jer Izrael je naš, barem mi Srbi ovako mislimo. Onda opet mislim da možda i nije loše da se rešimo te neke zavisnosti od Izraela.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, GeniusAtWork рече

Eeee ali da su neki drugi na vlasti ti drugi bi klečali na toj slici... znaju genijalci to pouzdano... nije to zato što su se stalno ložili na štetočine koje su uništavale i rasprpavale ovu zemlju pa im je lakše da izmisle neku paralelnu realnost nego da sebi priznaju domete svog umovanja... nego je 100% tako... i ko drukčije kaže, kleveće i laže i navija za Albance!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Горе је што  није подржао Лукашенка што је била сигурица и што је окренуо лећа Ирану и подржао хомиће, али то је политика. Негде губиш, негде добијеш. Мислим да је ово у СШАбило добро за Србе на крају, наравно није идеално.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, o. Miroljub рече

Вербл(ь)удном Ефијалту Трахињанину...

И што је најлуђе у ЕКОНОМСКОМ споразуму Србије и Косова значајно стоје три Х (  Холокауст, Хомосексуалност и Хезболах) !!!

ВотДфак! штоно би рекли Амери... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, mario beloti рече

Горе је што  није подржао Лукашенка што је била сигурица и што је окренуо лећа Ирану и подржао хомиће, али то је политика. Негде губиш, негде добијеш. Мислим да је ово у СШАбило добро за Србе на крају, наравно није идеално.

A šta to dobijamo od Irana? Imamo li ekonomsku saradnju sa Iranom? Nije mi poznato. Politička saradnja? Kada? u 1990-ima su još ratovali protiv nas i slali svoje dobrovoljce na nas, kada smo mi Srbi bili mali sotona a Amerika zajedno sa Izraelom veliki sotona. A i pedere treba polako prihvatiti, oni su realnost. Moj bratanac je peder. Šta da radim sad? I nisu svi oni zli; ima jako dobrih među njima; ali eto, imaju tu "manu", taj "problem"... i ono neće da nestane ako ih mi ostali gonimo i ne priznajemo.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Слађемо се сви  да није идеално.

Али стоји и да шипци могу да маштају за независности док Је Д. Трамп председник. 

Онај Грнел је хомић па смо му учинили за хомиће јесте катастрофа али је оно изнад важније.

Мада  чуди да Трамп има хомића у преговорима човек је доказао да је нормалан али то је США.

Трамп ко Вучић што држи БРнаба која је јеош и децу добила на кварно.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Dragi рече

A i pedere treba polako prihvatiti, oni su realnost.

Све је то океј, али какве везе то има са економским споразумом Србије и Старе Србије? 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Dragi рече

A i pedere treba polako prihvatiti, oni su realnost.

Није свака реалност нормалност. Не желим никог да увредим просто треба рећи шта је добро а шта не. И какве везе има промоција педерастије са Косовом и Меотхијом?

Да не улазимо дубље у причу колико је ненормално да се промовише нечија сексуална активност.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Golub рече

Све је то океј, али какве везе то има са економским споразумом Србије и Старе Србије? 

Па има. Имеприја одређује правила понашања у колонији и намеће своју културу која је антихришћанска па макар имали свако јутро молитвени доручак у Белој кући.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Golub рече

па питај Трампа что му је важно? Он је ставио педер и Израел у исти кош. Али питање је ове зачто Израел хоће да призна Косово, а не шта је потписао Вучић шта је он ту крив что Трамп гура педерте и Израел?.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Није свака реалност нормалност. Не желим никог да увредим просто треба рећи шта је добро а шта не. И какве везе има промоција педерастије са Косовом и Меотхијом?

Да не улазимо дубље у причу колико је ненормално да се промовише нечија сексуална активност.

Трамп је једини амерички председник у новијој њиховој  историји који не подржава абортус. Свака част на томе има мој глас.:D

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Dragi рече

I nisu svi oni zli; ima jako dobrih među njima; ali eto, imaju tu "manu", taj "problem"... i ono neće da nestane ako ih mi ostali gonimo i ne priznajemo.

Нико не каже некоме да је зао. Ово је бркање појмова. Педери су заштићени као бели медведи а кукају како немају права. То је политички покрет који промоваше девијацију. То што је неко сексуално двијантан не значи да га мрзимо, да је зао итд. Сескуално девијантан је и онај ко вара жену, искоришћава жене, блудничи итд.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...