Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, ЈА 23 рече

Питање за тебе: да ли председник Вучић има одговорност за ситуацију са Короном? Да ли је он поставио кризни штаб или ја или можда бирачи или народ? Када ће преузети одговорност за све афере из своје власти: од хеликоптера, Савамале, лажних доктората, фабрике наркотика, Јутке, Гашића? И да те питам ово где су Ђелић, Динкић, Лабус, зашто нису у затвору?

Немој погрешно да ме схватиш, али ово личи на пајтоновски аргумент: свемир је толико огроман да га никад нећемо сконтати, зато донирај јетру (ако ниси погледао, обавезно баци поглед на https://www.imdb.com/title/tt0085959/).

Има одговорност за ситуацију са короном. Јесте постављао кризни штаб, али не верујем да је радио сам и на своју руку бирао лекаре без дебелих квалификација (није бог). Не знам када ће и да ли ће преузети одговорност за афере које су правили његови људи - одлична идеја да неко на томе поентира и разбије га на изборима, само не знам зашто то не раде. Не знам зашто Ђелић Динкић и Лабус нису у затвору (за које кривично дело им се судило, то нисам пропратио?) Питање за тебе: зашто мене ово све питаш, ја сам први да се за све одговара?

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Orion рече

Da, ovo je brutalno i strašno. 

Svako nasilje je okrutno, pa i ono prethodno upereno protiv službenika policije. Policija je na svom radnom mestu i da li ste videli njihove povrede? 

Ne zanimaju vas. 

Ali zato redovno kačite snimke kako policija prebija nekoga, a ne kačite snimke nasilja prema policiji. 

Meni je iskreno žao ovog čoveka kojeg su brutalno pretukli, ali za ovo prebijanje nisu samo krivi pripadnici policije, već i oni koji pozivaju te mlade ljude da ruše i pale Beograd. 

Покажи снимак полицајца који је овако претучен и изгажен од стране демонстраната?

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Avocado рече

Ako je moralna i intelektualna gromada poput tebe iznela to bez ikakvih argumenata onda je to 100% tačno...  :dobro:

Гледај овако, бар нисам плитки и банални безвезњаковић који на прву конкретизацију приче око тога ко од нас двојице једе "сендвич" реагује са "не знам ко си и не занима ме" и сакрива се иза саркастичних цепања постова на атоме и покушаја духовитости. Ћути и стиди се задњице, кад образа немаш.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Тражитељ рече

Питање за тебе: зашто мене ово све питаш, ја сам први да се за све одговара?

Искрен да будем не знам ни сам. Чудна је политика ствар, имали смо толико лоших политичара и владара у задње време да је свима прекипело. Не замери

Подели на овим сајтовима

Capture.PNG.dea8b4b21b18120bde1c0fd63cd97f83.PNG

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Sa anti režimskih medija se čita da je većina naroda mirna, sjede i povremeno zaigraju kolo. :uraaaaaa:

Nailaze provokatori, sa zahtevima da se ustane na šta ih narodi najuri. Letjele su baklje od provokatora, i letimične tuče ali su uglavnom odoljevali. 

Nemam riječi, oduševljen sam. Nastavite :babuska:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Justin Waters рече

Nailaze provokatori, sa zahtevima da se ustane na šta ih narodi najuri. Letjele su baklje od provokatora, i letimične tuče ali su uglavnom odoljevali. 

Evo jedna od tih scena:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Тражитељ рече

Гледај овако, бар нисам плитки и банални безвезњаковић

Jok, baš si zanimljiv i dubok... ti kad izneseš svoje mišljenje o opoziciji koje je sasvim slučajno identično kao mišljenje urednika Pinka i Informera ja se uvek zadivim tvojom dubinom i pronicljivošću...

Ovo kako si uspeo da izdumaš da samo jedna strana ima interes da laže ili iznosi poluinformacije u vezi sa smrću Ljubiše Đurića, to Sarapa i D.J. Vučićević ne bi smislili zajedno... čak ni kad su trezni... a tek kako ga maestralno sročiš svaki put, skoro ko Željko Mitrović kad piše otvorena pisma... ali ipak da budemo pošteni, moraš još da vežbaš da dostigneš Žeksa...

Цитат

који на прву конкретизацију приче око тога ко од нас двојице једе "сендвич" реагује са "не знам ко си и не занима ме" и сакрива се иза саркастичних цепања постова на атоме и покушаја духовитости.

Pošto vidim da ćeš da pokušavaš da spinuješ tu priču do beskonačnosti nije problem da ti nacrtam još jednom... zaista ne znam ko si i zaista me ne zanima... nisam komentarisao ko si... komentarisao sam ono što si napisao... ako ne razumeš razliku između ta dva angažuj neku učiteljicu ili učitelja da ti objasni... ne moraš nekog sa višim kredencama, učitelj/učiteljica je dovoljno ako poželiš da razumeš... sama ideja da mi objašnjavaš ko si ti i šta si doživeo kada nisam ni komentarisao ko si i tvoj istorijat nego sam komentarisao šta pišeš je krajnje providna glupost... te fore probaj u nekom obdaništu... za ono što si napisao i što redovno pišeš svakako zaslužuješ bar sendvič mnogo više nego većina onih koji su od SNS-a dobili sendvič, samo jer su bili na nekom mitingu i aplaudirali...

Цитат

Ћути и стиди се задњице, кад образа немаш.

Što da ćutim i da se stidim? Zato što ti nemaš ništa pametno da kažeš?

Mislim, stvarno šta zamišljaš da si u prethodnom delu napisao i argumentovao (može i plitko, ne mora duboko, ali bar da bude nešto) što bi ti omogućavalo da kao poentiraš sa ovakvim završetkom? Da ćutim i stidim se jer sam ti napisao da ne znam ko si i da me to ne zanima? Zato što ti smatraš da nisam duhovit. Ok, razumem da ti i možda tvoja mama imate jako visoko mišljenje o tebi, ali to što nekog ne zanimaš ili to što nekog ti ne smatraš duhovitim nije baš neki dibar razlog da se ta osoba stidi i ćuti... šta više obrnuto je, ako tebe toliko pogađa to što nekog na internetu ne zanima ko si, trebalo bi da se konsultuješ sa nekim profesionalcem oko tog problema... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Просечан србенда рече

Нажалост уверен сам да ми генерално немамо народну полицију, већ полицију која спроводи меку окупацију и завршава посао окупатору и да у полицији може бити само појединаца који су савесни или који нису.

To je pitanje, iz naseg ugla gledanja to ne mozemo sigurno da znamo. S druge strane, u Nisu je policija pre dan-dva prosto odbila da ide na narod i povukla se, sto vec samo po sebi govori da i medju njima itekako ima bas dosta dobrih ljudi.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, PredragVId рече

Čuveni potomci Cara Lazara i Solunaca. Ne boji se, neka ga ubiju (umalo zaplače) on će se naći sa desne strane Hristu Bogu. Nastavlja svoj podvig u 4 zida, jer je večeras drugi reporter na srbin.info uživo. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Vasilije. рече

Zašto onda slavni Pinochet nije blagočestivo uzdisao i patetisao prepodobno, nego je sklonio mulj?

Slavni Pinoce? Svasta cu da procitam danas ovde... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Justin Waters рече

Čuveni potomci Cara Lazara i Solunaca. Ne boji se, neka ga ubiju (umalo zaplače) on će se naći sa desne strane Hristu Bogu. Nastavlja svoj podvig u 4 zida, jer je večeras drugi reporter na srbin.info uživo. 

Kako ovo komentarišeš:

Kako Srbin.info saznaje, BIA upada masovno u stanove i hapsi pripadnike narodnih patrola i narodne inicijative „Nema predaje Kosova i Metohije”, pošto je ta patriotska grupa, na čelu sa Damnjanom Kneževićem odbila da sarađuje sa režimom Aleksandra Vučića, podržala narodni bunt koji se svakodnevno odvija ispred Skupštine Srbije i jasno se izjasnila protiv takozvanih patriotskih grupa, koje po nalogu tajnih službi provicaraju sukobe sa policijom da bi učesnike spomenutih narodnih okupljanja proglasile huliganima i izazivačima nerada. Takođe, čelnici režima Aleksandra Vučića najavljuju da će pokrenuti i mehanizme za hapšenje narodnog poslanika Srđana Noge. U međuvremenu, sa nepoznatog broja muški glas je zvao glavnog odgovornog urednika Srbin.info, Dejana Petar Zlatanovića, predstavljajući se kao službenik MUP, koji stalno privatno prati Srbin.info i obavestio ga da postoje planovi da se izazove incident u kome bi naš urednik bui teško povređen i na taj način onemogućeno da uživo izveštava sa narodnih protesta ispred Skupštine Srbije. Redakcija Srbin.info ne zna koliko je verodostojna ovakva pretnja našem uredniku Dejanu Petru Zlatanoviću i da li stvarno režim hoće da spreči naš dalji rad i izveštavanje sa beogradskih ulica, ali bez obzira šta da se njemu desi, mi ćemo nastaviti sa istom uređivačkom politikom da radimo sve dok poslednjeg od nas ućutkaju. A šta je povodom toga u svom vanrednom obraćanju javnosti rekao Dejan Petar Zlatanović pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj valjani sud.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...