Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 часа, obi-wan рече

To je pitanje, iz naseg ugla gledanja to ne mozemo sigurno da znamo. S druge strane, u Nisu je policija pre dan-dva prosto odbila da ide na narod i povukla se, sto vec samo po sebi govori da i medju njima itekako ima bas dosta dobrih ljudi.

Слажем се брате да не можемо сигурно да знамо али догађаји од петог октобра на овамо говоре да ни један досовски и пост досовски функционер није ухапшен или одговарао ни за шта, док обичан народ коме полиција и треба да служи трпи репресију за све што као није по закону... Избацују нас са утеривачима на улицу због неплаћених рачуна итд. Па да будем ироничан онда испада да имамо "безгрешне политичаре и савршен државни апарат а народ који се буни и не прихвата такво стање не ваља".

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, florenntina рече

Lepo sto si se javio, da se ne brinemo. ?

Da, da, verovatno mu nije pozlilo od npr. suzavca...

E moj ti (@Bilbija) stvarno nije OK to sto radis...Ako ne mozes ili neces pomoci bar nemoj ljudima da se smejes. Ni povredjenim policajcima ni demonstrantima. Valjalo bi imati neke granice cak i u sarkazmu ako si vec krenuo tim putem... 

Ма треба га само игнорисати очигледно је да има проблем са емпатијом а то су симптоми психопатије.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, florenntina рече

Lepo sto si se javio, da se ne brinemo. ?

Da, da, verovatno mu nije pozlilo od npr. suzavca...

E moj ti (@Bilbija) stvarno nije OK to sto radis...Ako ne mozes ili neces pomoci bar nemoj ljudima da se smejes. Ni povredjenim policajcima ni demonstrantima. Valjalo bi imati neke granice cak i u sarkazmu ako si vec krenuo tim putem... 

Pa kako Floreentina da se ne smejem, ne da je ocigledno foliranje onog tipa da je to smesno ... pa bolje bi dete od tri godinne glumilo od onoga. Onaj ne bi mogao da potrci ni za tanjirom prasetine a ne da ucestvuje u protestima i da se juri sa policijom ...

:)) 

Jos ga deset njih tuklo, zlikovaca ...

Mislim stvarno @florenntina, kako da se ne nasmeje covek na onu "zrtvu" policijske brutalosti ..

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Просечан србенда рече

Ма треба га само игнорисати очигледно је да има проблем са емпатијом а то су симптоми психопатије.

Pa kako da nemam empatije, evo pevacu Hajdukovu himu skupa sa "oslobodiocima" srpske skupstine ...

Da vidis da imam empatije ...

A evo i ti nauci tekst pa da zajedno zapevama i onda juris na srpski parlament... ako necemo skupa sa Hrvatima da se borimo za Srbe, sa kim cemo? Ostaju nam jos da pozovemo Albance da nam se pridruze pa da svi skupa proslavimo pobedu .. :)) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

Премијерка Ана Брнабић поручила је да је Србија увек отворена за мирине протесте, јер тиме показује свој демократски капацитет, али сматра да због епидемије...

Задовољна је што, како је рекла, вечерас на протесту испред зграде Скупштине Србије нема хулигана.

:aplauz:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bilbija рече

"Niste ulazili u Skupštinu, niste gađali molotovljevim koktelima bakljama, ogradama i svim drugim i niste policajca ni videli", rekao je Aleksandar Vučić povodom večerašnjeg protesta novinarima u Parizu.

"Tako može i sada, do predsedničkih izbora 2022, do izbora 2024, 2030, nemam problem sa tim. (.  :)) ) U Srbiji je pravo na okupljanje svakome zagarantovano", istakao je Vučić.

Није ли управо забранио окупљање више од пет на отвореном? Зашто не спроводи своје одлуке? Ти разумеш колико он лаже како зине и обесмишљава озбиљност позицију председника Србије? Ти си овде на форум дошао пре месец дана и испалио 200 порука истог садржаја. Ако то радиш из пуког ентузијазма, онда свака част - нико није савршен.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Протомајстор рече

Није ли управо забранио окупљање више од пет на отвореном? Зашто не спроводи своје одлуке? Ти разумеш колико он лаже како зине и обесмишљава озбиљност позицију председника Србије? Ти си овде на форум дошао пре месец дана и испалио 200 порука истог садржаја. Ако то радиш из пуког ентузијазма, онда свака част - нико није савршен.

Pa sigurno ce nesto uciniti drzava i po tom pitanju.

Za sada se uzdaje u razum pa videcemo koliko su razumni ovi sto protestvuju. Ako ne budu onda ce naravno delovati i drzava. Ali za sada je dobro barem da su prestali da lome i pale i da napadaju i obicne prolaznike i policiju. 

Naravno, drzava ce postupati razumno i strpljivo jer zna da ima takvih poput tebe kojima fali nasilje i rusenje pa ti je sada zao sto policija ne intervennise.

Pametiji smo mi od vas ... :) , zato i pobedjujemo redovno ...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bilbija рече

Pametiji smo mi od vas ... :) , zato i pobedjujemo redovno ...

То што ви зовете памет, ми зовемо подмуклост. Са првим делом поста се слажем.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Протомајстор рече

То што ви зовете памет, ми зовемо подмуклост. Са првим делом поста се слажем.

Podmuklost povlaci za sobom cilj koji je nemoralan i zao, a nas cilj je uspesna , slobodma, bogata i mirna Srbija. U kojoj ce svi moci slobodno da izrazavaju svoje stavove i Srbija u kojoj ce se vlast smenjivati mirno, na izborima a ne u zapaljenoj Skupstini uz hrvatske himne.

A ti vidi koji je tvoj cilj ...

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Дејан рече

Jel ta policija bila kamenovana?

пре 9 часа, Дејан рече

Od svega je bitno da ti znaš tarifu dama noći :*

пре 7 часа, Дејан рече

cenovnik znaš

пре 7 часа, Дејан рече

Samo komentarišem šta si napisao.

Da, samo izbegavaš sopstvenu temu. joooj   I baš ti za oko zapale noćne dame, zanimljivo... :coolio:

пре 7 часа, Дејан рече

da naučiš šta je zamena teza.

Aha, nauči me joooj

P.S.
Samo nemoj da me naučiš kao što si naučio @Bilbija, @Orion i @Тражитељ koji se ovde brukaju pred narodom i pa onda zajedno lajkujete jedni drugima poruke :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Све је обесмишљено за само један дан. Обесмишљена је свака модрица!

Удружени спин и режимских и антисрпских медија о убаченим провокаторима је учинио своје. Чак је и Бошко Обрадовић усрдно полизао своје ране и поступио по наређењу, као да ничега није било. Ко се још сећа тројице младића на клупи и оног момка кога гази одред жандармерије? Идемо: „не наседајте, седите“, играјте козарачко и Бајагине возиће. Диктатор вам се смеје, јер сте управо насели када сте сели. Оправдани бунт народа није имао ко да артикулише и неће га више ни бити. 

Чудно је што младићи удружени у навијачке групе нападају полицију? Па и јесте чудно јер су Шутановац, Вулин и остали систематски уништавали маскулини идентитет српске нације. Добро је да још има храбрих и слободарских младића. Шта је било, стидимо се Газиместана и Кајмакчалана? Па одлично! Седи, један (и не наседај)!

Нема ту никаквих плаћених хулигана, осим Вучића и његових сатрапа у скупим оделима које је све заједно инсталирао запад. Тај запад је легитимисао тзв. изборе 2020. и ових дана ни говора у страним медијима зашто је заправо народ на улицама.

Нажалост, ни залуђени народ више не зна откуда он тамо. Децо, боље идите кући да не зарадите корону и пренесете старијима. Победили сте, лепо, нисте насели, али протест је угушен… испитни рок је у току, знате шта вам је чинити: „а сад мр'ш, свако на свој радни задатак!“

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...