Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

две ствари би требало да смо научили из ових протеста: 

1. народно незадовољство може врло брзо да експлодира. 

2. левичари су неспособани да учине било шта. патриотска десница је једина здрава снага која може да промени нешто и поведе државу Србију... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Edmund рече

I ne ucenjuju ljude da glasaju za odredjenu opciju, ne prodaju budzasto drzavne firme, itd ITS(NS)

Srecom pa srpsko biracko telo ne naseda na jeftine provokacije i podvale poput ove te redovo, evo treci put za redom biraju Vucica, posetioca Gline i ostalih srpskih krajeva  preko Drine ...

P.S.

Cak se i rimuje ... :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Предраг М рече

две ствари би требало да смо научили из ових протеста: 

1. народно незадовољство може врло брзо да експлодира. 

2. левичари су неспособани да учине било шта. патриотска десница је једина здрава снага која може да промени нешто и поведе државу Србију... 

I jedno i drugo je tacno al i ovo trece patriotska desnica zdrava snaga nemoj da me sprdas molim te :D
Pa ovo ti je do juce bila patriotska desnica (vucic) dok nije krenuo da glumi centristu...

Цитат

Srecom pa srpsko biracko telo ne naseda na jeftine provokacije i podvale poput ove te redovo, evo treci put za redom biraju Vucica, posetioca Gline i ostalih delova preko Drine ...

Brale, badava pises ovde te stvari jer svi znamo gomilu ljudi koji su ucenjeni da glasaju, imamo snimke i slike gde stoji neko i proverava kako su glasali itd.
To da se ljudi ucenjuju za glasove to je tacno i to svi znaju, i glupo je da pricas da nije tako...

Naravno tvoje je pravo da prodajes svoj glas... za pare, posao ili koko 'oces. Al nemoj da se foliramo da se to ne radi... to se radilo uvek i radice se, samo je ovo novi nivo.. pre su se koristili samo sindikati... politcari obecaju nesto sindikatu pa sindikat kolektivno glasa za X politicara...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

Brale, badava pises ovde te stvari jer svi znamo gomilu ljudi koji su ucenjeni da glasaju, imamo snimke i slike gde stoji neko i proverava kako su glasali itd.
To da se ljudi ucenjuju za glasove to je tacno i to svi znaju, i glupo je da pricas da nije tako...

Daj jedan link da vidim.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Daj jedan link da vidim.

kacio je juanito ovde snimak @Juanito mrzi me da ga trazim, ako 'oce neka ti okaci opet, ako nece presaltaj teme...

na snimku neka debela stoji i pregleda ti glasacki listic, za koga si glasao , da dobro zaokruzis..

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

kacio je juanito ovde snimak @Juanito mrzi me da ga trazim, ako 'oce neka ti okaci opet, ako nece presaltaj teme...

Билбија ми је на блоку од момента кад се вратио. Превише је компликовано ово време да још и њега додајем на листу окидача анксиозности.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

na snimku neka debela stoji i pregleda ti glasacki listic, za koga si glasao , da dobro zaokruzis..

rekla-kazal cula nije videla ...daj da vidim i pokazacu ti u 30 sekundi da je film fals i namestaljka ..

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Билбија ми је на блоку од момента кад се вратио. Превише је компликовано ово време да још и њега додајем на листу окидача анксиозности.

okaci samo onaj snimak gde ona debela proverava za koga su glasali ako ti nije problem..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

rekla-kazal cula nije videla ...daj da vidim i pokazacu ti u 30 sekundi da je film fals i namestaljka ..

pa normalno, sve je fals i namestaljka sto se ne slaze sa tobom... to sto mi znamo ljude svako od nas, koji su pricali da su ucenjeni ili ljude za koje znamo da su lepili plakate da su dobili masne poslove.. sve su to falsevi i namestaljke, dok ne izadje ScoobyDoo da istrazi to i iznese ti cvrste materijalne dokaze sve je to laz.....

Mozda ih je i vucic platio...

Jbt, tvoj bezobrazluk i nepostovanje dostize nove nivoe :D

Подели на овим сајтовима

DIREKTNO.RS

Nekoliko ljudi čudnog izgleda koji se po fizionomiji, a ni onome što su imali kod sebe, ne uklapaju u profil nezadovoljnih građana koji su juče sedeli ispred Narodne skupštine, prisustvovalo je...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

pa normalno, sve je fals i namestaljka sto se ne slaze sa tobom... to sto mi znamo ljude svako od nas, koji su pricali da su ucenjeni ili ljude za koje znamo da su lepili plakate da su dobili masne poslove.. sve su to falsevi i namestaljke, dok ne izadje ScoobyDoo da istrazi to i iznese ti cvrste materijalne dokaze sve je to laz.....

Mozda ih je i vucic platio...

Jbt, tvoj bezobrazluk i nepostovanje dostize nove nivoe :D

Pam cekaj, stani .. ovo je gore od onog videa koji je postavila florentina na kome neki tip prica kako mu smestaju sacekusu.... znaci vecu budalastinu nisam video...sada cu potraziti i postaviti..

Подели на овим сајтовима

DIREKTNO.RS

Prijatelji upravo sam se vratio kući, pušten sam oko ponoći. Želim da zahvalim svima koji su mi pružili podršku! Odveden sam od strane pripadnika BIA oko 17 časova u njihovu stanicu i zadržan...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, haveaniceday рече

okaci samo onaj snimak gde ona debela proverava za koga su glasali ako ti nije problem..

U dve sekunde nađeš video

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bilbija рече

Pam cekaj, stani .. ovo je gore od onog videa koji je postavila florentina na kome neki tip prica kako mu smestaju sacekusu.... znaci vecu budalastinu nisam video...sada cu potraziti i postaviti..

Sta da ti kazem batice, ja znam mnogo toga sto mogu da ti podelim sto znam da je tacno, mogu i dokaze da ti pokazem, ali posto znam kakvi su SNSovci nisi vredan tog rizika... ne trebaju mi problemi u zivotu, posebno posto mi SNS ne smeta.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...