Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 18 минута, florenntina рече

Ma ne nego glupost jer pametan uci od drugih a glupog obicno tresne zivot po glavi da se preumi iliti opameti. 

Pa vidis mi Srbi smo pametan narod pa smo naucili od demokratskih naroda da biramo na izborima narodne predstavnike a ne na ulici lomeci i paleci ... 

Подели на овим сајтовима

"Niste ulazili u Skupštinu, niste gađali molotovljevim koktelima bakljama, ogradama i svim drugim i niste policajca ni videli", rekao je Aleksandar Vučić povodom večerašnjeg protesta novinarima u Parizu.

Podseća da je 2017. godine protesta bilo 200 dana, a prošle godine 300 dana, svaki dan, i da se nikada nije pobunio zbog njih.

"Tako može i sada, do predsedničkih izbora 2022, do izbora 2024, 2030, nemam problem sa tim. (.  :)) ) U Srbiji je pravo na okupljanje svakome zagarantovano, samo nikome neće biti dozvoljeno nasiljem da preuzima vlast. Vlast se preuzima samo na izborima voljom građana i ne postoji drugi način kako neko može da se dođe na vlast", istakao je Vučić.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Bilbija рече

Puno je neprimernenije bilo vredjanje naroda, ne pojedinaca ili grupica koje ti nazivas narodom, vec naroda koji zivi i radi u Srbiji a njih su milioni, rekoh puno neprimerenije je bilo vredjati ih nazivajuci ih sendvicarima, kupljenim za sendvic kao poslednja fukara, botovima, krezubom neobrazovaom srbijom itd a mogui se kladiti, ovako na nevidjeno, da ti to nije zasmetalo ni jednom i da nisi nikoga prozvala zbog nazivanja Srba sendvicarima... tako da moralne pridike mozes da sacuvas za nekog drugog.

A meni je pravo zadovoljstvo ismevati te "nesendvicare" nakon jos jedne potvrde narodne volje koja njima nikako ne lezi.

A sada odoh da omlatim sendvic, poslali ovi moji povelik i mas'an, valjda vele da i mi botovi proslavimo izbornu pobedu ...

Postoji razlika izmedju glasaca SNS-a, sendvicara i botova. Ovi poslednji (sendvicari i botovi) nisu SNS-ovski izum nego uspesno cvetaju na ovim prostorima vec decenijama. Tako da ne znam o kakvom vredjanju naroda pricas a da nije ono koje stalno trpimo od Vucica, njegovih botova i sendvicara.

’Ajde pa prijatno i polako. Cuvaj se jer ako pricas dok jedes mozes i da se zagrcnes ?

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Bilbija рече

Pa vidis mi Srbi smo pametan narod pa smo naucili od demokratskih naroda da biramo na izborima narodne predstavnike a ne na ulici lomeci i paleci ... 

Ma mi Srbi smo jako star i jako nepredvidiv narod. Ako mene pitas, to sto jos uvek uspevamo opstati kroz vekove (i to kakve vekove covece!) je cist dokaza da Bog postoji. Nema drugog objasnjenja.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Avocado рече

Jok... TI me ne zanimaš jer nisi napisao ništa što mi je interesantno. Ne znam kako je tako teško da razumeš da si što se mene tiče anonimus sa foruma koji se loži na pljuvanje po opoziciji ali nekako ne može da istrpi da mu neko kaže da za to pljuvanje zaslužuje sendvič i onda mi se nakačio na vrat sa nebulozama... bez veze je da to projektuješ na druge...

Дехуманизуј, па угази, јер за онога ко није човек него анонимус и бот и не треба да важе никакви обзири. За такво понашање кажем да би се стидео неко ко има образа и за који одговорно тврдим да га немаш јер би овакав ток дискусије избегавао, не би се њиме хранио. А ово да ја ишта пројектујем на тебе је гола лаж, карактеришем те као плитког и баналног човека по начину на који приступаш дискусији, а безобразног по начину на који приступаш људима и то је чињеница коју би и сам видео да се дистанцираш од своје сујете на 15 минута и са те дистанце погледаш шта пишеш. Износиш бре директне лажи, вређаш људе и смејеш се томе, како те није срамота?

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, florenntina рече

Sta bi? Nadam se da ti nije pozlilo od onolikog smeha punih usta dok si pustao (sada vec obrisani video) coveka sa krvavom glavom?

Vraticu ti video:

Povredjeni gradjanin ... povredio se dok je zasukao nogavice?

:)) deset njih su me tukli .... vidis da je sav krvav mucenik :)) 

Подели на овим сајтовима

@Bilbija  Војвода је јуче изјавио исто што и ми пишемо овде. Па ме занима, јел се и он продао ил је нешто друго у питању...

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) 

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, obi-wan рече

To pitaj Nislije... @GeniusAtWork

Inace, ubaceni placenici rezima su ti koji su na raznim mestima kamenovali svasta i pravili nered. Nema na cemu.

Нисам био, али колико знам није било сукоба између полиције и демонстраната...

АЛИ

После завршетка протеста, полиција је почела да приводи учеснике. То су наставили до дубоко у ноћ, упадајућу и кафиће и приводећи оне за које мисле да су били на протестима (ово је иначе радила полиција у цивилу).

Тако да прича о доброј нишкој полицији не стоји...једино су изгледа паметнији од оних у БГ и то раде мало другачије.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, GeniusAtWork рече

@Bilbija  Војвода је јуче изјавио исто што и ми пишемо овде. Па ме занима, јел се и он продао ил је нешто друго у питању...

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) 

Vojvoda je pametnna osoba , on misli svojom glavom a ja svojom ...

Samo sto ste vi tek poceli da sledite Vojvodino misljenje sto je pohv alnno, ali na pocetku je bilo, juris narode, pada SNS ... :)) A sada odjedared tajne sluzbe ...

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, florenntina рече

Postoji razlika izmedju glasaca SNS-a, sendvicara i botova. Ovi poslednji (sendvicari i botovi) nisu SNS-ovski izum nego uspesno cvetaju na ovim prostorima vec decenijama. Tako da ne znam o kakvom vredjanju naroda pricas a da nije ono koje stalno trpimo od Vucica, njegovih botova i sendvicara.

’Ajde pa prijatno i polako. Cuvaj se jer ako pricas dok jedes mozes i da se zagrcnes ?

Možda nisu njihov izum sami botovi, ali sendvičarski botovi jesu. Otkad pratim B92 nekih 10tak godina (inače prestajem jer kroz ove proteste sam se uvjerio da su režimski medij), i čitajući komentare nikad nije bilo komentara na vijest o Psihu do nekih 4-5 godina kada se pojavljuje ta priča o botovima. Baš tad u svim vijestima koje su o njemu, vrlo neobično se pojavljuje nesrazmjeran broj lajkova i dislajkova na ukupan broj komentara, i naravno prednjače pozitivni lajkovi na pohvalne komentare i negativni lajkovi na negativne komentare. Vrlo vjerovatno pošto su režimski medij, konkretno na B92, i cenzura moderatora pomaže da odnos lajkova i dislajkova na vijesti u psihu budu u pozitivnom odnosu. 

To je na B92, e sad ne znam kako je na RTS jer nih stvarno nisam pratio, Informer naravno sačuvaje bože, i ne znam koji su još naklonjeni njemu. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Bilbija рече

Vraticu ti video:

Povredjeni gradjanin ... povredio se dok je zasukao nogavice?

:)) deset njih su me tukli .... vidis da je sav krvav mucenik :)) 

Lepo sto si se javio, da se ne brinemo. ?

Da, da, verovatno mu nije pozlilo od npr. suzavca...

E moj ti (@Bilbija) stvarno nije OK to sto radis...Ako ne mozes ili neces pomoci bar nemoj ljudima da se smejes. Ni povredjenim policajcima ni demonstrantima. Valjalo bi imati neke granice cak i u sarkazmu ako si vec krenuo tim putem... 

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Тражитељ рече

Дехуманизуј, па угази, јер за онога ко није човек него анонимус и бот и не треба да важе никакви обзири.

Kako si krenuo ispašće da sam genocid sproveo, a ne napisao nekom ko samo pljuje opoziciju da je zaslužio sendvič.

Anonimusi na forumu su ljudi... nije te niko dehumanizovao... niti ti je dlaka sa glave falila... samo ti je povređena sujeta... mani se...

За такво понашање кажем да би се стидео неко ко има образа и за који одговорно тврдим да га немаш јер би овакав ток дискусије избегавао, не би се њиме хранио. А ово да ја ишта пројектујем на тебе је гола лаж, карактеришем те као плитког и баналног човека по начину на који приступаш дискусији, а безобразног по начину на који приступаш људима и то је чињеница коју би и сам видео да се дистанцираш од своје сујете на 15 минута и са те дистанце погледаш шта пишеш.

Rekoh da projektuješ da me ne interesuju drugi zato što me ne interesuješ ti.... takođe, ne pristupam svima isto, nego "po zaslugama"... i to ne po tome da si slažemo ili ne slažemo, već po tome kako se taj neko obraća meni...

Износиш бре директне лажи,

Koju direktnu laž sam izneo?

вређаш људе и смејеш се томе, како те није срамота?

Nije me sramota što bezobraznima ne ostajem dužan...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Justin Waters рече

Možda nisu njihov izum sami botovi, ali sendvičarski botovi jesu. Otkad pratim B92 nekih 10tak godina (inače prestajem jer kroz ove proteste sam se uvjerio da su režimski medij), i čitajući komentare nikad nije bilo komentara na vijest o Psihu do nekih 4-5 godina kada se pojavljuje ta priča o botovima. Baš tad u svim vijestima koje su o njemu, vrlo neobično se pojavljuje nesrazmjeran broj lajkova i dislajkova na ukupan broj komentara, i naravno prednjače pozitivni lajkovi na pohvalne komentare i negativni lajkovi na negativne komentare. Vrlo vjerovatno pošto su režimski medij, konkretno na B92, i cenzura moderatora pomaže da odnos lajkova i dislajkova na vijesti u psihu budu u pozitivnom odnosu. 

To je na B92, e sad ne znam kako je na RTS jer nih stvarno nisam pratio, Informer naravno sačuvaje bože, i ne znam koji su još naklonjeni njemu. 

Nije bilo tada ni interneta kao danas. To je vise figurativno receno. Sustina je da postoje ljudi koji glasaju za SNS i ljudi koji glasaju, slikaju se, cinkare itd. za bilo koju vlast za “sendvic”. To je njihov sistem parazitskog opstanka. I pravo da ti kazem, ima ih svugde, ne samo u Srbiji iako u mnoogo manjem broju. Kod nas je to dobilo epske razmere ali sustina je i dalje ista. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...