Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

UŽIVO

Manji broj ljudi nego juče, ali opet značajan. Nedostaju vučićeve palikuće, bacači kamena i baklji. 

Sjajan potez da se sjedne. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Bilbija рече

A Avokado je pravnika i zna sigurno znacaj napisanog ili izrecenog.

Адвокат затвара фиоку са памећу кад отвори фиоку са СНС-ом, то ћеш се уверити и сам ако већ ниси.

Не могу ништа а приори да одбацим, ужасна је ситуација а преко медија ломи ко лаже око смрти оца једног сина јединца. (Засад знамо да само једна страна има интерес да пумпа овакве ствари, и по цену баратања лажима или полуинформацијама.) Одговорно тврдим и знам једино то да су у време оног првог налета епидемије, кад још нису биле све оне болнице постале део ковид-болнице, сви пацијенти под сумњом да ће им требати интензивна нега, а тренутно нема места, организовано у десетинама одвожени санитетским возилима у Нови Сад. (Да ли је потребно да додам да су неки од њих јављали преко својих мобилних о томе на својим налозима на друштвеним мрежама, како је "срамота" што их возе у Нови Сад, како је Београд пропао, како болнице немају ништа, све нас лажу итд.?)

Да се не лажемо, да је мени отац умро и да добијем онакав извештај... највероватније би свако од нас исто онако реаговао, зато оставимо момка на миру. Могуће је да је умро лекарском грешком, лошом проценом, шта год, али да је у првој половини априла умро у Београду јер му је требао респиратор, а да нити је било респиратора, нити га је ико хитно превезао тамо где га има... Не спорим, све је могуће, али на стварним објективним медијима је задатак да утврде КАКО је то могуће, а не да манипулишу пратиоцима како би анимирали још 10-15 додатних палитеља контејнера.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, ЈА 23 рече

Прошли су избори, гласачи су рекли своје, сад народ има реч.

То су флоскуле којом су комунисти заводили власт - народ су они који мисле као ми и они које ти доведу на суђење да ти вичу "на смрт!" док ти суди народна власт.

Људи који беже од избора као ђаво од крста или било које друге методе да се види колики је то % народа нису народ него фантоми, попут оних из "1 од 5 милиона" за које сам увек говорио да су "1 од 5 промила", као и "Не да(ви)мо Београд" и сви остали "народи".

Пази, апсолутно скидам капу свакоме ко успе преко друштвених мрежа да анимира и 1.000 људи, а не 5.000. Али буди баја па реци "нас 5.000" (па и Спартанаца је било 300!), него сви у "нааарод". Одштампао транспарент на коме пише да су он и његови ортаци народ, а Н1 усликао.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Тражитељ рече

Двоструко мање људи. Још ће испасти да је синоћ више Вучић скупио "својих" људи против себе, него што има оних који долазе спонтано.

Jel se ti radujes tome?

Mozda je i strah ljude, video si kako su mucki batinali!

Ono nije normalno, pustite te price narod provocira, nijedan narod nije u boljoj poziciji od interventne i zandarmerije :) 

Подели на овим сајтовима

@Bilbija tu sam tu sam.. neka mlate huligane sto se mene tice, amerika ili srbija nebitno mi je... ti si me pomesao sa nekim ko podrzava ove proteste, po meni su ovi protesti besmisleni...Imali su pre neki dan glasanje, nisu izasli verovatno 60 % gradjana nije izaslo, i sada demonstriraju...

A za sta demonstriraju? ne znaju ni oni..

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Тражитељ рече

То су флоскуле којом су комунисти заводили власт - народ су они који мисле као ми и они које ти доведу на суђење да ти вичу "на смрт!" док ти суди народна власт.

Људи који беже од избора као ђаво од крста или било које друге методе да се види колики је то % народа нису народ него фантоми, попут оних из "1 од 5 милиона" за које сам увек говорио да су "1 од 5 промила", као и "Не да(ви)мо Београд" и сви остали "народи".

Пази, апсолутно скидам капу свакоме ко успе преко друштвених мрежа да анимира и 1.000 људи, а не 5.000. Али буди баја па реци "нас 5.000" (па и Спартанаца је било 300!), него сви у "нааарод". Одштампао транспарент на коме пише да су он и његови ортаци народ, а Н1 усликао.

Гласачи су они који припадају политичким странкама, таквих је испод 50 процената у земљи Србији, да не говорим о томе да је велика већина тих гласача принуђена да гласа првенство за СНС. Нама кад треба неки изговор одмах неке форе комунисти, враћамо се у прошлост и остало. 

Питање за тебе: да ли председник Вучић има одговорност за ситуацију са Короном? Да ли је он поставио кризни штаб или ја или можда бирачи или народ? Када ће преузети одговорност за све афере из своје власти: од хеликоптера, Савамале, лажних доктората, фабрике наркотика, Јутке, Гашића? И да те питам ово где су Ђелић, Динкић, Лабус, зашто нису у затвору?

Подели на овим сајтовима

DIREKTNO.RS

Predsednik Studenskog Kluba Pravnog fakulteta Nemanja Vučković koji je ranije danas pozvao kolege na protest ispred Narodne Skupštine u Beogradu, pozvan je oko 17:30...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Bilbija рече

Ne znam sta da ti kazem, covek je oboleo i na zalost preminuo.

Tako što je prestao da diše 3 dana nakon što je trebalo da bude prebačen u Respiratorni centar u koji nije prebačen jer u njemu nije bilo slobodnih mesta... puka slučajnost...

пре 56 минута, Bilbija рече

Ali nije rec o tome vec o respiratorima. Oni se ne pominju u onom dokumentu nigde. Ni da li ih ima ni da li in nema. Jednostavno.

Da, kao što se u rečenici "Malo pre je pala kiša na šumu" ne pominju ni lišće ni mokro, pa svako ko ume da veže sam sebi perte razume da je lišće u toj šumi mokro...

Evo pokušavam da shvatim šta si ti to kao zamislio... bili su slobodni respiratori ali na odeljenju na kojem su respiratori nije bilo mesta???

Pa to je mnogo gore i onda Lončar i Vučić ispadaju još gori manipulatori... jer ako nije bilo mesta u Respiratornom centru za pacijente kojima je potrebno lečenje u Respiratornom centru, onda je potpuno irelevantno da li ima slobodnih respiratora ili ne... i trebalo je da se izvinjavaju tom dečku a ne da ga nazivaju lažovom i izvlače iz dosijea nestašluke iz srednje škole... i ne možeš nikako da izbegneš da Vučić obmanjuje narod kada kaže da su "prebacivali tog čoveka u intenzivnu negu sa respiratorom" jer u intenzivnu negu sa respiratorom tj. u Respiratorni centar nije primljen kad je trebalo, jer nije bilo mesta... prebačen je kada je prestao da diše...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Тражитељ рече

Адвокат затвара фиоку са памећу кад отвори фиоку са СНС-ом, то ћеш се уверити и сам ако већ ниси.

Ako je moralna i intelektualna gromada poput tebe iznela to bez ikakvih argumenata onda je to 100% tačno...  :dobro:

Цитат

Не могу ништа а приори да одбацим, ужасна је ситуација а преко медија ломи ко лаже око смрти оца једног сина јединца. (Засад знамо да само једна страна има интерес да пумпа овакве ствари, и по цену баратања лажима или полуинформацијама.)

Hmmmm... :scratch_head:koja li je to jedna strana koja ima interes da laže ili iznosi poluinformacije u vezi sa ovim... :scratch_head:nema šanse da Veliki Vođa i ministar koji voli da se slika sa momcima iz Šilerove imaju interes da lažu u vezi sa ovim... što bi oni lagali ili iznosili poluinformacije... 

Пре сат времена, Тражитељ рече

Не спорим, све је могуће, али на стварним објективним медијима је задатак да утврде КАКО је то могуће,

Ko bi to mogao da bude... :scratch_head:Pink, Informer ili Happy?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

20:10 Kako javlja reporter N1 prije otprilike pola sata došlo je do verbalnog sukoba mladih prosvjednika i starijih muškaraca. Oni su verbalno napali mlađe prosvjednike koji sjede kako bi se razlikovali od huligana. Muškarci su im poručili da ustanu, da se treba protestirati a ne sjediti, na što su im ovi uzvratili da se maknu i poručili im da su Vučićevi provokatori.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, ЈА 23 рече

Апсолутно не. Избори у нашем друштву не могу да значе ништа јер одавно, још пре Вучића, политичари су обесмислили изборе управо не преузимањем одговорности за изборна обећања. Код нас су избори пуцање на ниске страсти и ситна обећања. А највећа трагедија у свему је што је Вучић далеко најталентованији политичар у задњих 70 година у Србији. Последњих 8 година доста позитивних ствари али брате скандал за скандалом, не може се тако до века. Кула се руши. Са срећом брате!

Izbori kao velika zabluda. Glavna je nesreća to što RIK ne broji glasove, već ima zapisnike s kojima radi šta hoće, a na zapisnicima same želje. Još je isti lik, predsednik BO, potpisivao cele komisije na zapianicima (isti rukopis). 12:smeha: O tome ni ovi, batrgajući samozvani opozicionari, ne govore jer im je to glavna fora ako nekada budu u prilici da skupljaju kajmak. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, obi-wan рече

Ko i dalje podrzava ove nekrste i sotone njihov je saucesnik, i zlotvor je i sam.

...

Нажалост уверен сам да ми генерално немамо народну полицију, већ полицију која спроводи меку окупацију и завршава посао окупатору и да у полицији може бити само појединаца који су савесни или који нису.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...