Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 21 минута, Orion рече

Kako to da tada niko nije reagovao na bahati ulazak Mladjana Dinkića sa puškama u NBJ? 

Како то да Вучић није ни пипнуо Динкића, а претио му је затовром, оправдано?

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Avocado рече

E, a hoće li i dalje da lažu ko psi u toj tvojoj optimističnoj budućnosti?

Na primer, kad nekom umre otac dok se čeka slobdono mesto u respiratornom centru,

hoće li ministar zdravlja i predsednik u pokušaju da mu diskredituju dete da javno pričaju da je to laž ili će dovođenjem u red takvi nesoji biti u zatvoru?

Citaj advokat, to zaokruzeno  je bilo tri dana pre smrti pacijenta. 

Подели на овим сајтовима

Власт није проблем, за то се сви они боре. Проблем је непостојање добре опозиције. Од како је Вучић дошао на власт и остале радикалне фракције Србија нема квалитетну опозицију. Колико год да смешно звучи ти момци су били опозиција близу 30 година и знали су одлично свој посао. Доласком СНС на власт Србија је изгубила много а бојим се да се они никад неће вратити у опозицију, као баш као што није ни Тома Николић. Сад  немамо ни добру опозицију нит` добру власт. Док се ови науче да владају а ови предходни да буду стрпљива опозиција има да прође још дуго, дуго... Знају како се напада власт али не знају како се чува. Смешно али истинито. И ко то користи? Закључите сами. Купују све што им се понуди...

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

DIREKTNO.RS

Jake policijske snage raspoređene su duž Kosovske ulice iza Narodne skupštine Republike Srbije. Među njima su pune...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Kao u Americi.. Gde je @haveaniceday, Trumpov suporter da pozdravi akciju policije ...

Ово је више него језиво, кукавички од стране Жандармерије. Хвала Богу па је фејк вест и дечко је жив. Одгледала сам неколико пута овај видео и ужасно се осећам сваки пут.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Jecić рече

Ово је више него језиво, кукавички од стране Жандармерије. Хвала Богу па је фејк вест и дечко је жив. Одгледала сам неколико пута овај видео и ужасно се осећам сваки пут.

Evo ti jos malo ruznih vesti :

"Директор полиције Владимир Ребић рекао је данас да је током дводневних протеста повређено 118 полицијских службеника, којима је указана помоћ у здравственим установама у више градова у Србији"

WWW.POLITIKA.RS

Директор полиције Владимир Ребић рекао је данас да је током дводневних протеста повређено 118 полицијских службеника, којима је указана помоћ у здравственим...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Evo ti jos malo ruznih vesti i kukavickog ponasanja demonstranata:

"Директор полиције Владимир Ребић рекао је данас да је током дводневних протеста повређено 118 полицијских службеника, којима је указана помоћ у здравственим установама у више градова у Србији"

WWW.POLITIKA.RS

Директор полиције Владимир Ребић рекао је данас да је током дводневних протеста повређено 118 полицијских службеника, којима је указана помоћ у здравственим...

Хвала на ружним вестима, у сваком случају неупоредиво је са оним младићем.

Подели на овим сајтовима

@Bilbija Не могу да провалим до које мере си озбиљан? 

Суштина проблема је да је Председник поштујући препоруке кризног штаба укинуо мере и направио грешку, намерно или ненамерно то је питање за себе. Избори су морали да се одрже јер би према Уставу РС у супротном морала да се направи прелазна влада коју чине све странке из Парламента што опет није трагедија јер многе од њих држи СНС ал' Ај га знај шта Бошку и екипи може да падне на памет.

Не постоји протест који је без насиља у историји Србије скинуо власт, зато се знало да жуте патке, шерпе, лонци, пиштаљке и остало није озбиљно. Ја нисам за насиље али је очигледно шта се дешава.

Браниш брате неодбрањиво.

Подели на овим сајтовима

1594311933265-1024x683.jpeg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Jecić рече

Хвала на ружним вестима, у сваком случају неупоредиво је са оним младићем.

118 povredjenih je stvarno previse... ima jedan policajac sa slomljene obadve noge, jeda uboden nozem ....

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ЈА 23 рече

@Bilbija Не могу да провалим до које мере си озбиљан? 

Суштина проблема је да је Председник поштујући препоруке кризног штаба укинуо мере и направио грешку, намерно или ненамерно то је питање за себе. Избори су морали да се одрже јер би према Уставу РС у супротном морала да се направи прелазна влада коју чине све странке из Парламента што опет није трагедија јер многе од њих држи СНС ал' Ај га знај шта Бошку и екипи може да падне на памет.

Не постоји протест који је без насиља у историји Србије скинуо власт, зато се знало да жуте патке, шерпе, лонци, пиштаљке и остало није озбиљно. Ја нисам за насиље али је очигледно шта се дешава.

Браниш брате неодбрањиво.

Ja sam demokrata i za visepartijski izborni sistem. Za postovanje volje naroda izrazene na izborima i za obavezu drzave da stiti slobodu gradjana.

I to branim.

A da li je a izborima pobedio Vucic, Milosevic, Djindjic, Tadic je nebitno. Vlast se menja mirno na izborima.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Ja sam demokrata i za visepartijski izborni sistem. Za postovanje volje naroda izrazene na izborima i za obavezu drzave da stiti slobodu gradjana.

I to branim.

A da li je a izborima pobedio Vucic, Milosevic, Djindjic, Tadic je nebitno. Vlast se menja mirno na izborima.

Ово нема никакве везе са изборима јер ове протесте не организује нека странка већ су у доброј мери спонтани. Од Вучића се тражи да преузме одговорност и каже крив сам, јер јесте направио грешку!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...