Jump to content

Како ћете се опростити од појединих форумаша ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Razmisljao sam proteklih meseci i inace o tome, a sad imam i povod vise - krecem, ako Bog da, da vodim neki svoj licni dnevnik, verovatno rucno pisan. Suvise je dobrog u zivotu da bi se tek tako prepustilo zaboravu.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Опраштање од форума и форумаша може да буде само уз:

Евентуално

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

zahvalna sam na svim divnim susretima i ljudima, a i na onim interakcijama koje su bile teze ali se moglo uciti iz njih :)
sto se pojedinacnih obracanja tice, hajd da probam
@JESSY kad sam videla da ce se gasiti forum, prvo mi je palo na pamet - kako cu bez tvojih citata na Pravoslavnim porukama dana :) toliko neke lepe stvari kacis i uvek me utese i razlabave neke moje gordosti i rigidnosti, stvarno je greota da taj dar ne bude jos negde na nekom mestu interneta vidljiv..
@Flojd hvala ti na pominjanju, i meni su super bili prijatni nasi razgovori o musko-zenskim odnosima i o odnosima generalno, puno toga pametnog sam cula i mnoge stvari su mi postale jasnije i u vezi komuniciranja sa drugim ljudima uopste, a narocito kad je vera u pitanju..iskrenost je nadasve osvezavajuce iskustvo :)
@obi-wan hvala na mnogim teoloskim odgovorima i na drzanju tvrde linije, narocito u ovo vreme neizvesnosti i udara na nasu veru, puno puta sam dobijala neku novu snagu dok sam citala komentare..to ce mi takodje dosta nedostajati, i takodje kao i za Jessy mislim da taj dar treba da opstane negde gde moze da ga vise ljudi takodje vidi..
bilo je mnogo lepih razgovora i sa @Tamo daleko, tako nesto je bio nadimak, puno razumevanja sam dobila od nje i podrske i uopste ljubav se osecala u svakoj interakciji..
neizmerno hvala ocu Ivanu Cvetkovicu za mnogo toga, a narocito za molitveno doba tokom posta i korone, osecala sam se kao da nisam sama i verujem da bi ceo taj period mnogo gore prosla nego sto jesam upravo zahvaljujuci tim vecernjim internet sabranjima..
uvek me rasterecivalo da citam Avu, nekako mi je ljudski i zivopisno sve to i sa dobrom dozom humora :D
dobila sam i par smernica, kritika, to je isto mnogo korisno samo se ne secam od strane koga sve, ali eto jedno kolektivno hvala i za to :)
i uopste hvala Bogu sto nas je sve ovde spojio i sabrao i nadam se da cemo moci sve ovo ponovo samo na neki novi nacin...

Подели на овим сајтовима

Захвалио бих се свима на дружењу и лепим тренутцима проведеним овде. Поздрав свима и свако добро желим од срца.

Подели на овим сајтовима

Kako!? Ovako. 

Pa-paaaa svima. Vidimo se u eshatonu :sunce:

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Meni zao sajta, vesti, foruma celog, zajednice(kakve takve) ... vise nego pojedinaca... 

Ali... Gospod dade Gospod uze, neka je blagosloveno Ime Gospodnje.

Zivi zdravi bili i ostali svi koji su ucestvovali! 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 26. 6. 2020. at 9:16, Лапис Лазули рече

Meni zao sajta, vesti, foruma celog, zajednice(kakve takve) ... vise nego pojedinaca... 

Expand  

Hvala! I tebi takođe!:D:mahmah::skidamkapu:

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

@Avocado   :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

@Bokisd  надам се да  си из Смедерева :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 26. 6. 2020. at 9:16, Лапис Лазули рече

Expand  

Meni više nije žao, šta se uradilo uradilo se... A uradilo se dosta...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...