Zoran Đurović Написано Јул 2, 2020 Пријави Подели Написано Јул 2, 2020 On 1. 7. 2020. at 13:41, GeniusAtWork рече @Bilbija Што се не преселиш у Северну Кореју, него губиш време по Италији? Тамо нико неће смети да ти дира вољеног вођу Expand Ко је тај Жељко из Италије? haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јул 2, 2020 Пријави Подели Написано Јул 2, 2020 On 2. 7. 2020. at 9:13, Zoran Đurović рече Ко је тај Жељко из Италије? Expand Zoki, brate, da nam dođeš na Religija | Forum Krstarice FORUM.KRSTARICA.COM Za verujuće i one koji bi želeli da veruju. Sve o religiji i istoriji religije. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 2, 2020 Пријави Подели Написано Јул 2, 2020 On 30. 6. 2020. at 15:08, Рапсоди рече Мени је пре пар недеља обрисао разбибригашку тему " Синдикат форума "(која је била баш кул ) хтела сам да се форумаши удруже, изаберу свога члана који би био нешто као синдиклни модератор који би наравно лобирао за нас рају форумаше. Било би ту и полуткица, пилетине за џабака али један од првих предлога је био да се ограничи политички аганжман модерације, посебно Декија у року од секунд ми обриса тему Expand А лиснато тесто? Zoran Đurović and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јул 2, 2020 Пријави Подели Написано Јул 2, 2020 On 2. 7. 2020. at 9:13, Zoran Đurović рече Ко је тај Жељко из Италије? Expand Писао је раније на форуму. Билбија се презива. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AleksandarTemp Написано Јул 3, 2020 Пријави Подели Написано Јул 3, 2020 Нови члан сам на овај форум, жао ми је шта сам га многу многу касно упознао, но мислим да можда чак има решение... Дајте да се скупимо и да се да поддржимо ми људи овај сајт да преживи ово искушење, да соберемо новац сви заједно и да поддржимо пројект, ја сам македонац припадам македонској православној цркви, али волем све православне цркве како своју, нечу да анализирам приватне политичке погледе. Шта се тиче овај форум ово нам је један вид Божии благослов што постој овај форум, сајт. Ту су много људи нашли свој покој и мир, и ако има неку можност да исправимо оно што покушавају да униште зли дуси испод неба, да помогнемо творцу овог пројекта финансиски, сви из Македоније, Србије, Црној Гори... да донирамо новац и да поддржимо овај прект да преживи све ово... Зар крај је решеније? Проблем је ако нестаје један вакав пројект из интернета, то би било велика штета и за нас македонце и за све остале православци (србе, црногорце, и све остале нације које разумевају српски језик). Не желим да будем погрешно свачен али да се помолимо Богу да нам помогне да препловимо ову олују... Паре би се скупиле, оно што нече да поддрже црква, подржали би људи. Желим вам свима мир у души и волим све вас! sanja84, PredragVId and stevan911 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 3, 2020 Пријави Подели Написано Јул 3, 2020 On 2. 7. 2020. at 9:13, Zoran Đurović рече Ко је тај Жељко из Италије? Expand Muž od @Таша. Programer, žive negdje gore na sjeveru podno Alpi. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 3, 2020 Пријави Подели Написано Јул 3, 2020 On 1. 7. 2020. at 14:02, Bilbija рече Ne podrzavam ja komunizam vec kada mi neki "libertarijanac" kaze kako su carine komunisticki pronalazak moram mu objasniti da Trump nije komunistan ali uvodi carine na Kinesku robu. Expand Carine postoje od davina...Sama riječ "Carina" na slovenskom ima veze sa carem, tj taksom koja se plaća Caru...Neko baš mora biti ipčašen sa tvrdi kako su carine smislili marksisti. On 1. 7. 2020. at 14:02, Bilbija рече A Vucica sto se tice njega napadaju ne zbog toga sto zelu u EU, sto dovodi strane investicije itd vec iskljucivo zbog toga sto je bio uz Milosevica kada se raspadala Jugoslavija. To je isti ideoloski blok od père 20 godina koji je nekada napadao M;ilosevica a danas Vucica. Onbi Vucica napadaju, ne zbog uspeha ili neuspeha u vodjenju Srbije vec iskljucivo iz ideoloskih razloga. Expand Ne napadju ga zbog toga. Da je ostao vadikalski potrčko, o njemu bi se danas pričalo kao i o Šešelju, praktički ništa..Međutim, napravio je Srbiju nepotističkom prćijom. Radi isto što i Milošević, samo pojačano na kub. Krši ustav tako što vodi državu sa pozicije za koje nema ustavno ovlašetenje, svuda je prisutan u medijma, ne skida se doslovno ni u vrijeme izbora ni van izbora. Kao Lukašenko koji se pita za probleme funkcionisanja vodovoda. Stoji na poziciji kao da su ljudi u Srbiji totalno nesposobni bez njega. Okupio je oko sebe kadar koga bi se i marva postidila, za vrijeme njegovog mandata su nastale brojne afere koje nisu bile ni u vrijeme Miloševića i za koje ne postoji namjera da se istraže i kazne vinovnici, i plus na kraju koketira sa priznanjem Kosova jer je nešto obećao zapadu. Danijela, stevan911, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јул 3, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2020 Ето, шта ти је форум... Од приче како да претекнемо, шта да променимо и како даље да наставимо, ми полако-полако дођосмо до политичара, до Вучића и свих потоњих... Milan Nikolic and JESSY је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 3, 2020 Пријави Подели Написано Јул 3, 2020 On 3. 7. 2020. at 12:16, Иван Ц. рече Ето, шта ти је форум... Од приче како да претекнемо, шта да променимо и како даље да наставимо, ми полако-полако дођосмо до политичара, до Вучића и свих потоњих... Expand То ти је најидеалније за наш народ. Бољег система од овог нема. Не вози се ферари по макадаму, не трка се са џипом на Ф1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 On 3. 7. 2020. at 12:16, Иван Ц. рече Ето, шта ти је форум... Од приче како да претекнемо, шта да променимо и како даље да наставимо, ми полако-полако дођосмо до политичара, до Вучића и свих потоњих... Expand Ma dobro je to o.Ivane. Kako bi tek izgledalo da smo se za noževe latili Jeste da je bilo u jednom momentu drži - ne daj, ali uspjeli smo nekako da se savladamo Dobro je, ima nade za nas, nismo još sasvim otupili. A možda ima nade i za forum stevan911 је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 A gde je brojac nestao? Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 On 3. 7. 2020. at 12:16, Иван Ц. рече Ето, шта ти је форум... Од приче како да претекнемо, шта да променимо и како даље да наставимо, ми полако-полако дођосмо до политичара, до Вучића и свих потоњих... Expand На овој нашој планети се због споменутог Вучића и осталих политичара многи боре управо да претекну. Тако да није никакво чудо што на форуму, а и свуда, ти исти живи људи пишу о својим егзистенцијалним претњама. Став тог истог Вучића је да је народ размажен. Људи све имају, решили све проблеме, не умиру у ходницима болница, економија цвета, лидери у региону и шире... и само њега јадног сви критикују уместо да уживају у благостању. Ви слободно угасите форум ако исти не може да постоји и да критикује јединог и недодирљивог апсолутног господара, ал не очекујте од овог изумученог и пониженог народа да ућути и тиме се још више понизи. GeniusAtWork, haveaniceday, Жика and 7 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 On 1. 7. 2020. at 19:59, Bilbija рече Trebali bi da prihvatite jednostavnu cinjenicu da su "narod" svi, i oni za Vucica i oni protiv Vucica. Nisu "narod" samo oni koji su protiv Vucica. Expand Jeste, sve je to tacno i odlicno si to rekao. Al treba i oni koji su glasali za Vucica da prihvate stetu koju prave onima koji nisu. Makar da je saslusaju sa nekim postovanjem - i obrnuto. Lepo shvatimo da smo svi narod, pa damo jedni drugima autonomiju i uredimo drzavu tako da se sto manje guramo jedni drugima u zivote i dzepove. Sto trenutno nije slucaj ni sa jedne, ni sa druge strane. Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 On 7. 7. 2020. at 9:05, Juanito рече На овој нашој планети се због споменутог Вучића и осталих политичара многи боре управо да претекну. Тако да није никакво чудо што на форуму, а и свуда, ти исти живи људи пишу о својим егзистенцијалним претњама. Став тог истог Вучића је да је народ размажен. Људи све имају, решили све проблеме, не умиру у ходницима болница, економија цвета, лидери у региону и шире... и само њега јадног сви критикују уместо да уживају у благостању. Ви слободно угасите форум ако исти не може да постоји и да критикује јединог и недодирљивог апсолутног господара, ал не очекујте од овог изумученог и пониженог народа да ућути и тиме се још више понизи. Expand Ko brani kritiku? Branimo lično vredjanje na sajtu. Inače, kada ovaj narod nije bio gladan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 On 7. 7. 2020. at 19:31, Дејан рече Inače, kada ovaj narod nije bio gladan? Expand Ko se radi ne boji se gladi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука