Jump to content

Дошли смо до краја пута... Поуке одлазе у историју...

Препоручена порука

Ово можда нема везе с гашењем форума, али у контексту је саме приче. Два би ока у глави завадио, не зато што му је до кавге, већ што сам не зна гдје удара. Али свеједно што је озбиљан психопата, савршено добро плива у политичким водама. Некако се то поклопило, та психопатија вође, и социопатија вођених, у једној мутној и премутној бари. О Вучићу, наравно, причам и овом нашем несретном роду и избору, гдје је он мање зло. А заиста јесте, у поређењу с демократама и либерализмом без граница.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 421
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 часа, Дејан рече

Ја имам своје мишљење

De mani se toga, reci ti nama šta bi sa one Sirijke. Mirjam joj bješe ime, jel'? Šta bi na kraju? Sastade li se ti sa njom!? Jel muško!? Žensko!? Srednji rod!? ;)  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Zadnje vreme doslo kada ja moram da branim administraciju ovog foruma sa kojom sam u skoro neprekidnom sukobu evo punih 11godina?

Ali stvarno ljudi nije OK da napadate Dejana! Ima covek pravo na misljenje i pravo da glasa koga hoce. Njegova sloboda, njegova odgovornost. Nije nam on kriv sto ne umemo da se organizujemo i da ih nadmudrimo i nadglasamo. Manite se vise SNS-ovaca, penzionera nego daj da vidimo sta mi koji nismo glasaci SNS-a da radimo da nam bude bolje...Kako da ih pobedimo!

Btw. Najcudnije je sto sam u prepisci sa Dejanom na temi o izborima stekla utisak da on uopste nije glasao za SNS a i ako jeste, da je to uradio iz revolta. Znam da je opovrgao jasno i glasno ovakvu opasku ali mu ja ni dalje nesto ne verujem... Tko bi znao, cudni su putevi Gospodnji...

Подели на овим сајтовима

Banovati jednog kvalitetnog člana poput Janka je (blago rečeno) - sumanuto.

Na Jankovo banovanje sam napisao Dejanu komentar: "Ovaj potez ti je baš bezveze", koji je promptno obrisan.

Šta vam to, ljudi, treba da se na taj način rastajete od osoba sa kojima ste se godinama ovde družili? Da vas ljudi pamte po tim staljinističkim metodama?

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

Критика власти увек треба да постоји, али на интернету она поприма облике разуларености, где ако ти та разулареност засмета одмах попијеш етикету да си страначки плаћеник и постанеш легитмна мета напада.

Ја не смем да замислим шта се дешава са неким ко заиста јесте симпатизер СНС, кад мене као противника СНС проглашавају за трола, бота, провокатора, гурају ми "сендвиче" у уста и још се сатирично ругају ако се усудим да кажем да ми такво понашање смета, испадам још цмиздравко и осетљива душица.

Ово са Дејаном је срамота. Човек везе с политиком нема. Дејана по страни, овде је на делу прогањање човека, било ког, због поседовања приватног става и злоупотреба откривене личне информације, и још су они који га прогањају убеђени да су жртве. А управо то је ботовско понашање, троловање и провоцирање за које се увек оптужују неки фантомски СНС-ботови које нико нигде није видео и у томе предњаче људи за које ми је прва импресија била да су проблематични и неразумни, а за које су ми други говорили "ма, нису они лоши, то су угледни и проверени чланови форума, само су мало нервозни"... и ево, само гледамо једног по једног како пљуну и оду. Еј, форум Поука "СНС-овски", докле то иде.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Тражитељ рече

Ово са Дејаном је срамота. Човек везе с политиком нема.

A ko ga dira zbog njegovog političkog stava? U raspravama ljudi kritikuju njegovu poziciju isto koliko i on suprotnu.

Ali, banovati Janka? Brisati moj komentar koji kaže: "baš ti je bezveze ovaj potez"?

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Desiderius Erasmus рече

Šta vam to, ljudi, treba da se na taj način rastajete od osoba sa kojima ste se godinama ovde družili? Da vas ljudi pamte po tim staljinističkim metodama? Da vas ljudi pamte po tim staljinističkim metodama?

Misliš džiberskim metodama?

Подели на овим сајтовима

On 24.6.2020. at 19:55, Просечан србенда рече

Поп Ђура ће да чита тестамент:smeh1:

Ја све казах унапред. Поуке су удариле на мене и зато их је Господ Бог казнио. Нема ту никакве мудрости. Живот је суров. А да им барем нисам писао да ће их Амфилохије угасити ако му дају за право... Ево вам га сада Амфилохије, са свим титулама које има. Ја сам набављао паре за овај сајт колико год сам могао, сада нека натерају Ђеда да одреши кесу. Хоће, мало сутра.  

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Desiderius Erasmus рече

Banovati jednog kvalitetnog člana poput Janka je (blago rečeno) - sumanuto.

Na Jankovo banovanje sam napisao Dejanu komentar: "Ovaj potez ti je baš bezveze", koji je promptno obrisan.

Šta vam to, ljudi, treba da se na taj način rastajete od osoba sa kojima ste se godinama ovde družili? Da vas ljudi pamte po tim staljinističkim metodama?

Ajde ti trpi Jankov progon, vredjanja, omalovažavanja i to mesecima.

Lako je sa tudjim gloginje mlatiti.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Дејан рече

Ajde ti trpi Jankov progon, vredjanja, omalovažavanja i to mesecima.

Lako je sa tudjim gloginje mlatiti.

a be deki kad si ceko tolike mesece mogao si jos 2 nedelje

Подели на овим сајтовима

Pa, bre Deki,.... (ako je tako kako tebi deluje sa Jankom),.... ostalo jos 3 weeks, cemu banovanje..... ovde izgleda kako je pocelo, moracemo kada dodje konacno dan gasenja Pouka,..... da organizujemo ko za Veliki post - Nedelju prastanja,.... i, da se svi medjusobno oprostimo i odemo sa mirom.....:D ... inace, cemo da se posvadjamo svi na kraju, kad ne treba....

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Вилер Текс рече

Јутрос сам написао да сматрам да је @Дејан политички пристрасан

Мени је пре пар недеља обрисао разбибригашку тему " Синдикат форума "(која је била баш кул ) :D хтела сам да се форумаши удруже, изаберу свога члана  који би био нешто као синдиклни модератор :D који би наравно лобирао за нас рају форумаше. Било би ту  и полуткица, пилетине за џабака али  један од првих предлога је био да се ограничи политички аганжман  модерације, посебно Декија :D у року од секунд ми обриса тему :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...