Jump to content

Зоран Ђуровић: Утук на Латиновића

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Eto vidiš. Kad bi sekulibani (sekularistički talibani) malo vodili ljubav, ne bi dobili izliv vučićitisa u mozak, ko mučeni Zoran kad nam objašnjava šta "Država" mora da uradi. Da ga dr Kon blagoslovi.

Ajd sad da se vrnemo na temu

Da nas ne izbacu odavde

A?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 294
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 33 минута, Плаво Небо рече

Данас сам разговарао са једним пријатељем. Свратио сам до цркве у којој он ради као црквењак. Да, свештеници су добили дозволу за кретање и исто тако имају право да дају потврду црквењаку који ће моћи од 08.00 до 12.00 часова да буде на радном месту, тј у цркви. Мени је жао што се све ово дешава пред најрадоснији хришћански празник.

Znač ipak je na kraju ispalo kako treba, sveštenici će služiti liturgiju, moći se kretati u vrijeme polcijskog časa sa potvrdom, i moći će pričešćivati vjerne. Dakle ono da se liturgija prekida i da se to nije dešavalo ni u vrijeme osmanlija je ipak bila povraćotina koju su bljuvali neki malo bjesnoćom opaljeni. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Плаво Небо рече

Значи Литургије ће се ипак служити, али, Бог допусти велику епитимију за нас народ..

Хвала Богу.

Ето да се замислимо над овим другим делом реченице.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Broken рече

Све мислим да се ова ситуација не дешава случајно у недељу свете Марије Египћанке. :)

Ако човек има чежњу за Христом која се задовољава у причешћу а не може да је задовољи због ове ситуације, ја да сам на месту тог човека био бих срећан јер је то доказ да је човек Жив. Смири се, моли се, проћи ће и ово. Зна Бог твоју жељу. Не мислим овде на тебе него уопште. Еј, па Христос нам је Господ а не неки крути небески правник. :)

Bravo Broki

Prelijepo si rekao!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ivan Marković рече

Razumevam da između pudinga i Pričešća ima razlike. Ok. Ljudi se nekad nespretno izraze. Ipak, vidim da je Deziderije lajkovao. Posle se ljuti kad mu kažem da misli da je pričest komemoracija...

Некоме је на спасење, некоме на осуду. Некада и нема разлике

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Broken рече

Citam, pa moram da pitam, sta ce se sad desiti ako se ne budemo pricescivali nekoliko nedelja ? Prestajemo da budemo hriscani ? Odricemo se Hrista ? Bicemo liseni Carstva Bozijeg ? Sta ?

Ако се добро сећам, након првог светског рата ил већ неког, забрана причешћа је била 7 година, јер је постојала могућност да је неко, и у незнању, убио човека.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Ivan Marković рече

Eto vidiš. Kad bi sekulibani (sekularistički talibani) malo vodili ljubav, ne bi dobili izliv vučićitisa u mozak, ko mučeni Zoran kad nam objašnjava šta "Država" mora da uradi. Da ga dr Kon blagoslovi.

Брате, већ сам те опоменуо око изражавања...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ana čarnojević рече

Уеп. 

Прелијепо. 

Имамо ружичасти облак хигијеничара који тврде да је свето причешће пропадљива роба, да преноси заразу етц. и блеја. 

Anci Izvini ali mislim da si "misinterpreted" to o čemu govoriš 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Ако се добро сећам, након првог светског рата ил већ неког, забрана причешћа је била 7 година, јер је постојала могућност да је неко, и у незнању, убио човека.

Navedi izvor. Inače, zbog ubistva u ratu zabrana može da bude tri godine. A opet ova zabrana nije mogla biti opšta, jer je sigurno bilo ljudi koji nisu učestvovali u ratu. A žene? 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Nikola Stojanovic рече

Gde je ovde sad Zokan , moj brat, sto je otvorio temu da pojasnjava vamo stvari? Zakuvao corbu, pa pobego nedje. :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

A presto padre!

Auguriamo un recupero velocissimo !

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...