Avocado Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 10 минута, Плаво Небо рече Сад је као проблем што су ову што је стајала поред мигранта док је уринирао питали да ли је Српкиња. Видим да имаш доста лајкера што су ти лајковали и што им је весело што си, у смислу, ''е ако си му рекао'', па да питам тебе и њих, а која нормална девојка стоји поред мушкарца док он на улици без икаквог срама и намере да се сакрије, уринира? Svaka poštena žena kojoj njen čoek naredi da stoji tu! (pridržavanje je voljno) А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 7 минута, Avocado рече Problem u toj analogiji je što ovo podvučeno gore ne odgovara njegovim stavovima... Valjana analogija bi bila da voliš čokoladu više nego kakao, voliš više kakao nego da nemaš ni jedno ni drugo, svesna si da nema čokolade i protiviš se tome da se kakao uvozi... Европа....покварена чоколада неееее, увозићемо какао, па ћемо правити хришћанску (метафора) чоколаду. Србија....чоколада још за јело, нема потребе за увозом какаоа. Добра је чоколада, какао може да прође и да оде, нема потребе да остаје . и да му се ограничи увоз . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Bokisd, Предраг М and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 . Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 у мом крају се одмарају.. аутобуска станица је близу школе..било је разних тема и дилема..ономад, кад смо први пут у вароши видели људе са неког другог континента, били су са нама са женама и децом..у пролазу...сада су сами младићи, ...наша деца, средњошколци путују аутобусима у оближње градове...ономад, општинари набавили посебне аутобусе за ђаке..да се не мешамо са странцима...звали су их "пролазници", "они на пропутовању"..обашка што је локални аутопревозник канда, нешто ушићарио..јесу ли се још неки овајдили, ко ће знати..сад су са нама младићи, зима им...после 11 увече склоне се негде..и оду..па дођу други.. не дирају нас, али улазе у напуштене куће..не знам..мени ово све као неки увод у нешто што нећемо разумети, нити ћемо адекватно реаговати..а десиће се..праштајте на правопису..слаби ми вид јако Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Ćiriličar, Плаво Небо and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 6 часа, Avocado рече Jel to što si linkovao taj projekat ili ima neki drugi? Konkretnih projekata imaš na sve strane. Pod raznoraznim radnim nazivima... Od vrha vlasti pa do lokalne samouprave. Msm nije to tajna, svi lideri evropskih zemalja uključujući i našeg Lidera govore o neophodnosti uvoza migranata radi rešavanja demografske krize. Cilj tih projekata je ovo što je praktično deklarisano na sajtu UN u okviru "odeljenju za populaciju". Vidimo da je tu data nekakva analiza stanja koja ukazuje na potrebu za migrantima i razmatra se šta bi sve bilo potrebno da se uspešno izvrši taj "replacement". Zbilja zanimljiv odabir reči... "replacement migration". Na osnovu tih potreba (da li su one realne, pitanje je hmm..) zaključuju se sporazumi i drugi međunarodni instrumenti kao okvir, na osnovu njih konkretnie mere itd itd. Marakeški sporazum bi bio jedan od tih okvira. Rezultat je kad uđe milion migranta u zemlju a infrastruktura i logistika spremna. Radilo se predano i odgovorno brt. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 22 часа, Тражитељ рече Био је Ћириличар доста дуго, исто из Републике Српске, а познавалац историје... можда грешим, мислим да је студент био, али дефинитивно млађа генерација, сјајан и паметан лик. И ја сам за тебе мислио да си он, само није нешто штимало, јер пишеш доста оштрије и често пишеш из искуства. Тек на оној теми коју си отворио "Лажна историја Срба" сам сконтао да сте две особе Мало сам погледао профиле након ово око ћириличног и латиничног Ћириличара...он је задњи пут писао под тим псеудонимом 2018. негде крај године, а ти си се регистровао негде после мене 2019. Јеси га пратио пре као гост, или си накнадно читао теме? Мсм, небитно ми је, али доста си нов овде као и ја, па ми није јасно одакле тако добро познавање старог форумаша? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Пре сат времена, Ćiriličar рече Мало сам погледао профиле након ово око ћириличног и латиничног Ћириличара...он је задњи пут писао под тим псеудонимом 2018. негде крај године, а ти си се регистровао негде после мене 2019. Јеси га пратио пре као гост, или си накнадно читао теме? Мсм, небитно ми је, али доста си нов овде као и ја, па ми није јасно одакле тако добро познавање старог форумаша? Релативно скоро сам се регистровао, али форум пратим већ годинама и мислим да знам све активније учеснике из тог периода. "Старог" Ћириличара не знам добро, само сам га запамтио по нику и тебе повезао са њим, нисам ни приметио да више није активан. Читао сам његов "Ћиров блог о историји", јуче сам проверио да ли постоји још та тема и видим да је пинована на врх. Сећам се да је одавао утисак младог човека и мислим да је био из Републике Српске. Ти си, ако се не варам, мало старија генерација, рекао бих 40+ али не преко 50 и сад баш гледам... да ли због повезивања са ћириличним Ћириличарем или чега већ, био сам убеђен да пишеш ијекавицом - изгледа да преко тих ствари летим са аутоматизмом, гледам сад у последњих неколико порука све сама чиста екавица. Да конфузија буде још гора, на форуму се појавио и латинични "Тражитељ" за кога ми се чини да је стари знанац форума, надам се да и ту неће доћи до неких замена. Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 MIGRANTI IZLUPALI STAKLA I NAPALI OSOBLJE U PRIHVATNOM CENTRU KOD ŠIDA VOJVODINAINFO.RS MIGRANTI IZLUPALI STAKLA I NAPALI OSOBLJE U PRIHVATNOM CENTRU KOD ŠIDA - Kako mediji navode, ovaj incident se desio... Предраг М, Србољуб+ and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 29, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2020 Haos na granici Turske i Grčke: Sukob policije i migranata; Erdogan ih šalje autobusima? VIDEO WWW.B92.NET Prenaseljeni, siromašni, ali rađaju decu: Beba se rodi na svakih 17,9 sekundi WWW.B92.NET Egipat je u utorak prešao simboličan prag od 100 miliona stanovnika, a uz demografski rast pogoršali su se ekonomski i... "Previsoku stopu nataliteta predsednik Abdel Fatah al Sisi proglasio je 2017. jednom od dve glavne pretnje za njegovu zemlju, uz terorizam." Naredne decenije biće decenije Velikog Transfera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 29, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2020 пре 13 часа, Tumaralo. рече Konkretnih projekata imaš na sve strane. Pod raznoraznim radnim nazivima... Od vrha vlasti pa do lokalne samouprave. Msm nije to tajna, svi lideri evropskih zemalja uključujući i našeg Lidera govore o neophodnosti uvoza migranata radi rešavanja demografske krize. Cilj tih projekata je ovo što je praktično deklarisano na sajtu UN u okviru "odeljenju za populaciju". Vidimo da je tu data nekakva analiza stanja koja ukazuje na potrebu za migrantima i razmatra se šta bi sve bilo potrebno da se uspešno izvrši taj "replacement". Zbilja zanimljiv odabir reči... "replacement migration". Na osnovu tih potreba (da li su one realne, pitanje je hmm..) zaključuju se sporazumi i drugi međunarodni instrumenti kao okvir, na osnovu njih konkretnie mere itd itd. Marakeški sporazum bi bio jedan od tih okvira. Rezultat je kad uđe milion migranta u zemlju a infrastruktura i logistika spremna. Radilo se predano i odgovorno brt. Ovo na sajtu UN je jedna od hiljada glupih studija koje razne birokrate prave da bi ispalo da kao nešto rade... ništa ni blizu nekakvom projektu... osim što eto ima te reči koje nekog ko ne pročita šta tu piše nego samo baci pogled mogu da istripuju svašta... možda na nekom drugom sajtu i na nekoj drugoj temi neki drugi ljudi raspravljaju i o tome da li je to još jedan od dokaza plana i projekta zamene ljudske populacije ljudima-gušterima.... jer piše "replacement"... u okviru "odeljenju za populaciju"... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 29, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2020 пре 34 минута, Avocado рече Ovo na sajtu UN je jedna od hiljada glupih studija koje razne birokrate prave da bi ispalo da kao nešto rade... ništa ni blizu nekakvom projektu... osim što eto ima te reči koje nekog ko ne pročita šta tu piše nego samo baci pogled mogu da istripuju svašta... možda na nekom drugom sajtu i na nekoj drugoj temi neki drugi ljudi raspravljaju i o tome da li je to još jedan od dokaza plana i projekta zamene ljudske populacije ljudima-gušterima.... jer piše "replacement"... u okviru "odeljenju za populaciju"... Sajt UN = sajt Trećeg oka. Oki doki. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 29, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2020 Open the flood gates! Takbir. "Granice ka Evropi su otvorene" WWW.B92.NET Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Фебруар 29, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2020 Ovo mi se već ne sviđa... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука