Jump to content

(ВИДЕО) ПУТИН: Што се тиче "родитеља број 1" и "родитеља број 2"...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Што се тиче "родитеља број 1" и "родитеља број 2". Док сам ја председник, тога код нас неће бити, биће тата и мама....

Подели на овим сајтовима

Onako kako je po defaultu u prirodi tako valjda treba i da ostane i pre Bogom i pred ljudima.....mama i tata...:351780:

пре 20 минута, Иван Ц. рече

Док сам ја председник, тога код нас неће бити

...ah, kad bi Putin ziveo jedno 150 godina i da bude predsednik..... (ne treba vise...:smeh1:)

Подели на овим сајтовима

ЖИВЕО ПУТИН  

ЖИВЕО  :sunce:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Замисли да ти дете каже:" Родитељу 1, ја сам гладан. "

Или родитељ каже детету:" Љуби те родитељ 2...  Кажи родитељу 2 твом шта је било... "

:krstix:

• Свиђа ми се 1

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, AnaLaz рече

Замисли да ти дете каже:" Родитељу 1, ја сам гладан. "

Или родитељ каже детету:" Љуби те родитељ 2...  Кажи родитељу 2 твом шта је било... "

:krstix:

Ili, ..... na primer ima neka pesmica,....." Na putu koji stalno vijuga, ređa je sreća, češća je tuga, al’ dok prelaze brda i čuke, mama i tata drže se za ruke "..... pa, onda bude,.... roditelj 1 i roditelj 2 drze se za ruke,....:smeh1: .....  mamma mia, gde ide ovaj svet....:0426_feel:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...