Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 5 минута, Božena рече

Naslov je sjajan primer za oksimoron.

• Хахаха 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 7.3.2021. at 17:52, Dragi рече

Ne, umrula je, zgrušavanje krvi (koagulacija). Koleginica (35), pak, joj je na intenzivnoj zbog plućne embolije nakon iste vakcine u isto vreme, AstraZeneca.

Sad su zaustavili inekcije iz te produktivne linije dok ne pronađu tačan uzrok smrti, ali inače dalje vakcinišu sa AstraZeneca. Za sad, kao, nemaju dokaz da je vakcina u direktnoj vezi sa smrti.

https://youtu.be/kd61a75Z1SA

https://youtu.be/5dU6FX4lunE

A nisu prvi. U Švedskoj su zaustavili još pre dve nedelje Astra-Zeneca:

https://youtu.be/XjeoYnBqcUo

Sad je Danska zaustavila AstraZeneca, zbog koagulacije!

https://orf.at/stories/3204885/

• Свиђа ми се 1

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

14 дана Данци заустављају АстраЗенакине вакцине - смртни слуучај грушања крви. Случај ће испитивати и ЕУ институција з аздравсто, како год да је зову. Сви термини за Астрине вакцине су отказани до даљњег иако је паника за вакцине.

Једна особа је умрла, али је код више њих - не наводи се колико - забалежено грушање крви.

WWW.SVT.SE

Efter rapporter om allvarliga fall av blodproppar hos personer som vaccinerats med Astra Zeneca stoppas nu vaccinet i Danmark. –...

Подели на овим сајтовима

И шта ви људи предлажете?

Читам вести попут ове

DIREKTNO.RS

Direktorka kovid-bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević izjavila je da je sa skoro zbrinutih 900...

чујем лекаре како говоре да више не могу. Да ли мислите да лажу, у чему је ствар?

И шта сви, као људи и народ да радимо? Вакцине не ваљају, лекари лажу, КШ-ови, владе, сви желе да нам нанесу зло - то су поруке које преплављују. Шта је конкретан предлог? Баш бих волела да чујем. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, ГорданаП рече

И шта сви, као људи и народ да радимо?

Да се вакцинишете Спутник-В вакцином, да избегавате велике гужве и живите живот. Ваљају вакцине само не све. Руска и кинеска ваљају јер су их правили државни институти и на провереној технологији.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Dragi рече

Sad je Danska zaustavila AstraZeneca, zbog koagulacije!

https://orf.at/stories/3204885/

Doktorka ovde kod mene mi kaze neki dan da je od ove Astre (ne znam cija je ta) imalo mnogo reakcija tipa visoke temp., dok od kineske (za mene neocekivano) za sad nije zabelezila nijednu. To su terenska zapazanja, sto se nje tice, znaci vredi da se zna.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, obi-wan рече

Doktorka ovde kod mene mi kaze neki dan da je od ove Astre (ne znam cija je ta) imalo mnogo reakcija tipa visoke temp., dok od kineske (za mene neocekivano) za sad nije zabelezila nijednu. To su terenska zapazanja, sto se nje tice, znaci vredi da se zna.

Kako čujem skoro svi imaju reakciju na Astru...  a moja porodica - supruga je imala temperaturu, ja nisam ali smo oboje bili potpuno malaksali kao kad imaš jači grip i slabije bolove u mišićima... ali u oba slučaja je to trajalo samo 24h... i posle toga bukvalno ništa... 

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Statusi poznanice sa Fb:

Subjektivni osećaj: proganjaju me duhovi oksfordskih šimpanzi.

Trebalo je da znam da su ovi Britanci klasični kolonizatori, obećaju ti boljitak i progres ali ti usput jbu nanu naninu. Jbl me lep čajni porculan, waterfall i Sara Kejn, živim u bloku 70 i to je trebalo da mi bude dovoljan znak ko je stigao sa kakvim namerama.

Sa druge strane, u ovom delirijumu, šimpanze u meni govore - e bre, strava su ti sve one ideje za scenario što si ih bacila u djubre, samo piši, ne predaj se, jedi banane, penji se po drveću, trebi ljubavnikove buve, život je pred tobom! I šta ja sad da radim, kome da verujem?

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Avocado рече

Kako čujem skoro svi imaju reakciju na Astru...  a moja porodica - supruga je imala temperaturu, ja nisam ali smo oboje bili potpuno malaksali kao kad imaš jači grip i slabije bolove u mišićima... ali u oba slučaja je to trajalo samo 24h... i posle toga bukvalno ništa... 

Cuo sam da su neki imali i duze temp., al` to nije valjda nesto mnogo gadno, nego ako se ispostavi da je tacno i vezano za vakcinu ovo sto vec na nekoliko mesta prijavljuju sa zgrusavanjem krvi, onda to bas nije dobro, bez obzira koliko mala verovatnoca bila da do tog dodje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar

Радо, али овде где смо, ни Спутњика ни Синофарма. Сем да кренемо у Србију, путевима вакцинашког туризма :osmeh:.

Причам о Србији, тамо је лоше стање, многи су себични, и верују у сулуде приче, типа болнице су празне, то је обичан грип и сл. Брига их за лекаре и сестре од којих се многи распадају од посла, из прве руке знам. А исти такви тражиће наравно лекарску помоћ ако затреба, и неће се лечити чајићима као са грипом, ако почну проблеми ... Просто тужно.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

И моји кумови примили АЗ, све ок после благе темп. у првих 24 сата (нормално).

Мени ово са обуставом више личи на неку ујдурму ЕУ вс ГБ него на проблем са самом вакцином. Ништа не фали толиким Британцима и осталим милионима који су примили АЗ.

Но, није ни немогуће да су се негде зезнули на траци у некој серији приликом мућкања, мада су контроле свих серија ригорозне (ваљда?!?).

Ивештаја о јасно повећаној смртности НЕМА, а тих пар случајева повећане коагулације су били одмах по примању тако да - без секирације за породицу.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Јанко рече

Ивештаја о јасно повећаној смртности НЕМА, а тих пар случајева повећане коагулације су били одмах по примању тако да - без секирације за породицу.

Ma ne sekiram se... neće grom u koprive... ;)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...