Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 8 часа, Рапсоди рече

Некадашњи  митрополит, имавши искуства  и са политичарима и са наркоманима, изјавио је да су наркомани мале маце за политичаре. 

Исто је то рекао и Путин  али само за КГБ у односу на политичаре-

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, dragisa рече

poslušati deo od 03:12 ....

Ово за ревакцинацију? За њега је то изгледа поновна вакцинација са обе дозе после 6 или колико већ месеци (јер колико сам сконтао ниједна од тренутних вакцина не даје трајни имунитет, па мора сваке сезоне нова вакцинација). Обично се под тим појмом подразумева кад они који су сада примили прву дозу вакцине приме и другу, после 15-20 дана или колико већ.

Ма хаос тотални, уопште те КШ кловнове не треба ни слушати ни гледати...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, GeniusAtWork рече

Златним словима уписати.

Кључне две недеље, јесте, није, вакцинација милион, 600 иљада, не знам, не разумете, не знамо ни ми, закључавањееееее!

Ови су за Лазу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, GeniusAtWork рече

Ово за ревакцинацију? За њега је то изгледа поновна вакцинација са обе дозе после 6 или колико већ месеци (јер колико сам сконтао ниједна од тренутних вакцина не даје трајни имунитет, па мора сваке сезоне нова вакцинација). Обично се под тим појмом подразумева кад они који су сада примили прву дозу вакцине приме и другу, после 15-20 дана или колико већ.

Mislim da je ovde u pravu i da je izraz "revakcinacija" ranije i značio to kada ponovo primaš vakcinu posle nekog vremena jer je dejstvo prve oslabilo, a da je bag u komunikaciji nastao jer sada  jednu vakcinu primaš u dve doze.

Nije rekao da ne daju trajni imunitet i da traju jednu sezonu već da ne znamo... kao što i ne znamo... možda traje godinu dana, možda 5, možda 100... videćemo...

Naravno sve to je katastrofalno loše "objasnio"...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Avocado рече

Nije rekao da ne daju trajni imunitet i da traju jednu sezonu

Ово сам ја поменуо, нисам мислио на њега или шта прича. Пошто сви тврде да садашње вакцине по свему судећи не дају трајни, већ ће морати да се ради ревакцинација после неког периода. Осим ако наравно у међувремену не направе нешто што даје трајни имунитет.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, GeniusAtWork рече

Ово сам ја поменуо, нисам мислио на њега или шта прича. Пошто сви тврде да садашње вакцине по свему судећи не дају трајни, већ ће морати да се ради ревакцинација после неког периода. Осим ако наравно у међувремену не направе нешто што даје трајни имунитет.

Nemam pojma odakle tim što to tvrde takva ideja i zašto to pričaju i mislim da je to jedna od onih stvari zbog kojih @Juanito obično rentuje... ne znam što bi sad ove vakcine bile drugačije od svih drugih u istoriji medicine...

Za sve druge znamo da daju trajni imunitet koji slabi sa vremenom (različito kod različitih ljudi) ali u principu prilično dugo traje.

Ako si pomislio na vakcine protiv gripa i one daju trajni imunitet na soj gripa za koji su napravljene ali grip mnogo brzo mutira (evoluira) pa zato nisi trajno zaštićen... ne zato što je efekat vakcine prestao nego zato što te ove godine napada dosta drugačiji grip od onog za kojeg si vakcinisan pre tri godine.

Korona takođe mutira ali sporije i uz manje izmene.

Dakle "ne znamo" koliko će zaštita trajati samo u smislu da pričamo o budućnosti pa ne možemo da budemo 100% sigurni (možda nas iznenadi nešo novo) ali sudeći po onome što znamo o virusima, vakcinama i imunitetu mnogo je verovatnije da će zaštita biti dugotrajna nego sezonska.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Kao u onom periodu kad smo svaki dan imali tačno 1 preminulog, sad opet imamo statistički izuzetno čudnu situaciju... svaki dan 15+-1

Screenshot_20210304-113602_Chrome.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Avocado рече

Nemam pojma odakle tim što to tvrde takva ideja i zašto to pričaju i mislim da je to jedna od onih stvari zbog kojih @Juanito obično rentuje... ne znam što bi sad ove vakcine bile drugačije od svih drugih u istoriji medicine...

Не знам, преносим оно на шта наиђем. Рецимо:

WWW.VERYWELLHEALTH.COM

The Moderna and Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccines could confer immunity for up to two to three years. They will most likely have to be administered annually.

А за оно да "не знамо још" се слажем. На сајтовима CDC и WHO пише да стручњаци још увек не могу да процене колико дуго ће трајати имунитет.

Подели на овим сајтовима

1614807362209.jpg.d4e0ab0ab2643f59ab535352779cea0d.jpg

Jbt smejali smo se ljudima koje je zezao Milan Tarot.

Danas ceo svet praktikuje idiotske mere, stavlja maske kad ulazi u kafić pa ih skida kada sedne za sto, decu malo guše ugljen-dioksidom u školi a malo ih uče preko TV-a (jednom sam menjao kanale i naišao na čas fizičkog vaspitanja), bioskopi ne mogu da rade a pozorišta mogu da rade, pijace ne mogu a maxi može... 

Sada svi čekaju u redovima da Brat Si eksperimentiše nad njima sa vakcinama Made in PRC.

Подели на овим сајтовима

RS.N1INFO.COM

Krizni štab za suzbijanje koronavirusa je na današnjoj sednici doneo odluku da kafići i prodavnice na skijalištima i planinama neće raditi tokom vikenda, dok će u ostatku zemlje svi prodajni...

Подели на овим сајтовима

M.FACEBOOK.COM

Prikaz koliko su neverovatne zvanične brojke umrlih u poslednjem periodu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...