Jump to content

Ioan

Члан
  • Број садржаја

    17
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ioan's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

16

Форумска репутација

  1. Koji sam ja debelokožac. Prvo uopšte nisam osetio ubod igle, posle vakcine nisam skapirao da treba u čekaonici da čekam pola sata,nego sam otišao do pošte da nešto uplatom pa se vratio za pola sata, posle sam tri dana čekao da li ću imati temperaturu ili bilo šta ali apsolutno ništa se nije desilo
  2. A šta ako si primio AZ i ne osećaš baš ništa? Kažu ako dobiješ temperaturu da onda vakcina deluje.
  3. Sta bi bilo da je ovo obradjeno u filmu? Kakva bi ovo bila propaganda?
  4. Citam komentare o filmu na jednom hr portalu i ne mogu da dodjem sebi. Bezdusan i besraman narod. Oni bi sve to rado ponovili samo da im se da sansa.
  5. Ioan

    Napustio nas je Djole Balašević...

    Mene baš nešto steglo 😟 Iako se nisam slagao sa nekim njegovim mišljenjima, volim sve njegove pesme i nekako se pronalazim u njima
  6. I ja sam ostajao po dva sata na konsultacijama. Kada sam išao treći put na konsultacije, ja čekam ispred kabineta i poneo neke dve knjizurine. Dolazi profesor, kaže zar opet vi kolega i sta ce vam te knjige. Kazem i dalje mislim da nisam spreman pa sam našao dodatnu literaturu (na engleskom) pa ako možemo malo da se konsultujemo. Samo je prevrtao očima, mislim da sam onda i položio, ispit je bio formalnosr, samo da mu ne dolazim opet ?
  7. Ja sam imao sličan problem sa jednim profesorom. Od 50 studenata položi jedan ili dvoje. Problem sam rešio tako što sam se ponašao isto kao on - išao sam uzastopno tri puta na konsultacije i pravio se da mi ništa nije jasno, ispitivao ga u detalje, sve fino i kulturno ali smorio sam čoveka da nije znao šta ga je snaslo. Na sledećim ispitu sam prošao.
  8. https://twitter.com/the_mandic/status/1280983774998794242?s=20
×
×
  • Креирај ново...