Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Zoran Đurović рече

Разумем да си исфрустриран... Није то лако кад Амфилохије позива у госте човека који тог дана је на другом континенту.:)) И то је као све случајно. И зове га да води литије кад оне нису, јер се литије држе четвртком и недељом, а ово је субота. Уз то помера празник Симеона Немање са 26 на 29. А да ли ће СПЦ славити Немању 26 како каже у календарчету, или 29? И онда ми ти после тога кажеш како нисте аутоћефални?! 

Ма све је ок., релаксирај се дечко.  

Патетично. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 часа, Ronald рече

Tacno, vec postoji pritasak na celne ljude u katastrima da se pripreme za upis imovine, ali jedan od njih koji nije vjernik je rekao da mu ne pada na pamet da to uradi. 

Ма да, ужас. У неким местима су их притискали још и пре усвајања закона да припремају документацију. Изгледа да стварно мисле да то може да се реши на блиц.

Макар један део власти то мисли, питање је да ли баш сви тако мисле и да ли ће цела власт на крају да истраје у том лудачком плану.

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Zašto je vl.Amfilohije zvao patrijarha na litiju, kad zna za davno zakazan odlazak patrijarha za SAD?

Kako zasto VSB,.... pa vec je objasnjavano, zato sto Amfilohije osim u CG, takodje pravi secesiju (aka raskol) i u daleku Ameriku i da ne bi patrijarh tamo otiso' i sredio stvari.... nema druge,... to je to... :POPOcorn1:

Ma, ko ce ga znati, koliko sam video nije ga direktno zvao nego vise kao neka najava, pa ako se odazove ... tako to ja vidim....itd,...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Ma, ko ce ga znati, koliko sam video nije ga direktno zvao nego vise kao neka najava, pa ako se odazove ... tako to ja vidim....itd,..

Trololo

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Onda znaci ono prvo,....secesionizam u ameriku.... :POPOcorn1:

Ta stvar nije za kokice, već se raspravljalo o njoj. Neki razlog sigurno postoji, da li je to određivanje patrijarhu gde mu je mesto ili nešto drugo ja ne bi znao kao što to znaš ti. Zato postavljam pitanje.

Gledao sam neke komentare na tu temu, ne mogu vam opisati mržnju prema patrijarhu, koju je pokrenuo taj poziv.

Amfilohije koristi medije i kad on preko medija pozove nekog, to je već u narodu zvaničan poziv i on to zna.

Patrijaršija je izdala posle toga zvanično saopštenje primorana pisanjima po nekim medijima.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ta stvar nije za kokice, već se raspravljalo o njoj. Neki razlog sigurno postoji, da li je to određivanje patrijarhu gde mu je mesto ili nešto drugo ja ne bi znao kao što to znaš ti. Zato postavljam pitanje.

Gledao sam neke komentare na tu temu, ne mogu vam opisati mržnju prema patrijarhu, koju je pokrenuo taj poziv.

Amfilohije koristi medije i kad on preko medija pozove nekog, to je već u narodu zvaničan poziv i on to zna.

Patrijaršija je izdala posle toga zvanično saopštenje primorana pisanjima po nekim medijima.

Pa, mozda je Amfilohije mislio da bi bilo dobro da dodje u CG na neku litiju i eto povoda,... valjda je tako nekako,... a, sta drugo,....bezveze raspravljamo.

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Zašto je vl.Amfilohije zvao patrijarha na litiju, kad zna za davno zakazan odlazak patrijarha za SAD?

Zasto je praznik Sv Simeona sa 26og pomeren na 29ti? Zasto je patrijarhu kada je hteo da dodje u Niksic poruceno da ne dolazi? Zasto je tada u Niksicu u sali posle rucka ustao umirovljeni ep Atanasije i odrzao slovo kako su svi tu samo patrijarha i ep iz Srbije nema? 

Sve su to slucajnosti!

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Citao sam i ja komentare, uglavnom bolest. Zli patrijarh nece u CG. Takvi su komentari. Bez potrebe.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин рече

Citao sam i ja komentare, uglavnom bolest. Zli patrijarh nece u CG. Takvi su komentari. Bez potrebe.

To je brate isforsirano i bio je cilj. Ako niko ne sme to da kaze - evo ja sam se usudio uz svo duzno postovanje prema situaciji u CG, ali zaista neki nemaju meru i granicu. Napisao sam pre neki dan kada se pojavila ta vest da je sve isforsirano, ali krete pljuvaonica prepodobnijeh pojedinaca i vrlih poznavalaca crkveno - politickih desavanja.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...