Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Родољуб Лазић рече

То је жива истина. Похвале администрацији што успева да поврати контролу над сајтом који је био окупиран. Предлажем, у том смислу, у да @Иван Ц.  привремено укине могућност коришћења дислајкова јер је очито да се они дуже времена злоупотребљавају као средство психолошког притиска према неистомишљеницима. 

Ово је као оно када заговорници слободе свега и свачега ("све ми је допуштено...") траже да се у име слободе забрани изношење мишљења које се њима не допада.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 57 минута, Ćiriličar рече

сети се како су пљували Синод, Патријарха као да се ради о Вучићу и Ђуровићу.

Me ne - to se nije desavalo :)) I ti Cirko izmisljas. Nije Rile vodio hajku na mitropolita Porfirija na osnovu montiranih i isecenih snimaka, nije hajka vodjena ni na ep Irineja Bulovica od strane lude popodije, potonje savetnice ep umirovljenog Atanasija, nije hajka vodjena ni na Patrijarha na osnovu snimaka tajno nacinjenih sa sednice PBFa ( koji su protiv zakonito pusteni u etar bez saglasnosti i znanja svih aktera ), nije hajka vodjena ni povodom prepiske izmedju Patrijarha i gle cuda - ep umirovljenog Atanasija ( koja je takodje pustena na volseban nacin u etar ), nisu ni izdavana paralelna tj alternativna saopstenja sa Sabora na osnovu kojih su razapinjani Patrijarh i Sinod, nista od toga se dragi moj Cirko desilo nije, ti si to sanjao, elem da poentiramo - Djurovic dr Zoran je najvece zlo koje je zadesilo SPC i da nije njega, sve bi bilo bajno i sjajno. Iskljicite mozgove, sta ce vam, slusajte nas - mi cemo misliti umesto vas, i govoriti vam sta jeste, a sta nije, imamo info da padre radi za CG UDBU i po njihovom nalogu ( ovo zadnje karikiram, ali tako nekako kad se pravede )

I tako....?

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ромејац рече

Ово је као оно када заговорници слободе свега и свачега ("све ми је допуштено...") траже да се у име слободе забрани изношење мишљења које се њима не допада.

Пријатељу, нешто си побркао. Ни у чему од овога што си написао се не могу наћи.  Никад нисам био заговорник свега и свачега, то прво. Нити тражим забрану изношења  мишљења. Предлажем привремену забрану  дислајк дугмета, које се злоупотребљавало, а и даље се злоупотребљава, од појединих Ђуровићевих трабаната, као средство психолошког притиска на неистомишљенике. То сви знамо и нема потребе да се правиш наиван. Просто, не они делују као група за притисак и то јесте злоупотреба. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, The Godfather рече

od strane lude popodije, potonje savetnice ep umirovljenog Atanasija

Зар је попадија саветник епископа Атанасија? Сада ми је јасније зашто Атанасије прича онако.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, RYLAH рече

ни да дозволим тој силеџијској екипи да глуме жртве сад кад је неко коначно одлучио да закочи пљувачину и саботажу борбе за опстанак СПЦ у Црној Гори на, ни мање ни више, православном форуму.

Имаш право Риле!  Овај Голуб никада ништа ружно није рекао поп Ђури (осим да је дотични ,пролупао'' јер је насео на полуистине и удбашке подметачине, и које је онда овде јавно и крајње офрље износио!), па је зато мени (тј. није мени него је погрешно, као и обично, таргетирао двојицу попова из Канаде) претио  да ће ,,ме'' избацити из СПЦ, и сви они његови  огавни коментари о човеку који је из мешовитог брака постао прво хришћанин, и завршивши Московску Духовну Академију и православни поп!? 

Он који није био у СПЦ, и који ни сад није клирик СПЦ прети да ће избацивати из Српске Цркве!  па све оне измишљотине и клевете упућене владикама  Амфилохију, Теодосију, Максиму и њиховим очевима и ђедовима...   што је било превише, и превише и прениско је било!   

П.С. Хвала Богу да  је Божији народ у Црној Гори послушао свје владике, Митрополита Амфилохија и владику Јоаникија, а пре свега Светог Василија и Светог Петра, а сви знамо да код Светог Василија долазе људи свих нација и веера, из свих земаља и са свих континената и да светитељ многим муслиманима помаже... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Родољуб Лазић рече

То је жива истина. Похвале администрацији што успева да поврати контролу над сајтом који је био окупиран. Предлажем, у том смислу, у да @Иван Ц.  привремено укине могућност коришћења дислајкова јер је очито да се они дуже времена злоупотребљавају као средство психолошког притиска према неистомишљеницима. 

Da l' da plachem, il' da se smejem??? :DPsihiloshki pritisak palcem dole:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ромејац рече

Зар је попадија саветник епископа Атанасија? Сада ми је јасније зашто Атанасије прича онако.

Hadzija svedoci glavom i bradom, pisao je o tome, ne znam da li na temi koja je zakljucana, uglavnom - ne zvanicno, ali ne odvaja se od njega..

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Пријатељу, нешто си побркао. Ни у чему од овога што си написао се не могу наћи.  Никад нисам био заговорник свега и свачега, то прво. нити тражим забрану изношења  мишљења. Предлажем привремену забрану  дислајк дугмета, које се злоупотребљава, а и даље се злоупотребљава, од појединих Ђуровићевих трабаната, као средство психолошког притиска на не истомишљеника. То сви знамо и нема потребе да се правиш наиван. Просто они делују као група за притисак и то јесте злоупотреба

Поредио сам твоје тражење са тражењима заговорника (квази)либералне идеологије.
Ово (подебљано) као да пише неко од њих!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вукашин рече

Наравно, када се ради у групи и синхронизовано. Овде су постојали људи који су се само тиме бавили. А да имаш мало више знања из психологије, знао би да је ово истина. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, The Godfather рече

Hadzija svedoci glavom i bradom, pisao je o tome, ne znam da li na temi koja je zakljucana, uglavnom - ne zvanicno, ali ne odvaja se od njega..

Cinkarila ga kod vladike, pa nije dobio blagoslov, ha-ha :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вукашин рече

Cuti brate, iskulirao sam malo, nisam mogao da verujem kada sam procitao, shvati da je covek u problemu, razumi :))

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, The Godfather рече

Cuti brate, iskulirao sam malo, nisam mogao da verujem kada sam procitao, shvati da je covek u problemu, razumi :))

Не секирај се ти за мене. Ти си одавно у проблему, од када си постао Ђуровићев трабант, неко ко сваку, АЛИ СВАКУ, његову поруку подржава и сваког кога Ђуровић пљује и исмева и ти пљујеш и исмеваш. 

Сваки мој проблем је миноран у односу на твој проблем. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, The Godfather рече

Ne mogu to da razumem, stvarno.... Bio je jos jedan sto se bunio, pa sam mu namerno lupao, da se smiri :D

Подели на овим сајтовима

@Родољуб Лазић kada bi se ponaso kao ti - sada bi poceo javno da naricem po forumu i da se zalim administraciji da si me uvredio napissvsi da sam trabant, kada bih oponasao tebe - takodje bih poceo da saljem ljudima priv por i da ih ubedjujem u svoje stavove, praveci od sebe zrtvu itd....

Treba ti pomoc - definitivno!

Подели на овим сајтовима

Рођа, Понтифекс и Риле заједно против о. Зорана:aplauz:

На дислајкове се чини ми се жалио и онај расколник са арапским натписом.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...