Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Ovu temu sam zamislila kao način da pomognemo suprotnom polu da nas bolje shvati (možda da i same sebe bolje shvatimo). Znam da je to još jedna u moru tema, al hajde da probamo. stevan911, Milica Bajic, Orion and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Milica Bajic, Поет, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Da počnem... Da li razgovaramo o problemu na pravi način? -Ili se ljutimo i očekuje da se čitaju misli? Zašto to radimo?- a znam mnogo žena koje su toliko dugo ljute, da više i zaborave zašto, al ne kazuju rečima. Dexi, Ђорђе Р, Orion and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Ova snajka zna, njuma pitajte Milica Bajic, Sanja Т. and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече Ova snajka zna, njuma pitajte Ok...povlačim temu...izvinjavam se svima...neću više nikad....SAMO NE ISIIIIIIDORAAAA stevan911, Milica Bajic, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 @Сања Т. Imas bre i dodatak za samoterapji, gospoja je diplomirani lelemud Рапсоди, Sanja Т. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 @Nikola Stojanovic mislila sam biće ozbiljna tema...vidi šta piše Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 evo sad cemo da se uozbiljimo.... mislim da zene generalno od muskaraca zele vise paznje, razumevanja, razgovora..zele da u nekim kljucnim trenucima muskarci preuzmu odgovornost i budu im oslonac...dosta zena vapi za recima / ne brini, bice sve u redu...zajedno nosimo i delimo sve... u trenucima brige i straha, malo duhovitosti, humora i dobrog raspolozenja su sigurno melem na ranu... u kuci, malo vise zainteresovanosti oko resavanja tehnickih problema...sitne popravke, saradnja sa raznim majstorima, razgovori oko promene delova namestaja, kupovina novih.... da se malo vise ukljuce u obrazovanje dece, odlasci na roditeljske sastanke, kao i odvodjenje dece na treninge, muzicke skole isl. ne smem vise da pisem, da ne preteram...da ne predje tema u naucnu fantastiku... Milica Bajic, Bokisd, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 2 минута, JESSY рече u trenucima brige i straha, malo duhovitosti, humora i dobrog raspolozenja su sigurno melem na ranu... (jel moze da prodje samo ova duhovitost....) Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Управо сада, Bokisd рече jel moze da prodje samo ova duhovitost.... kako da ne...!!! uvek dobro dosla.... Bokisd је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 @JESSY Kako mi njih vidimo dok želimo sve ovo od njih, a ne dobijamo? Šta mislimo u tim trenucima? Mogle bi smo da kažemo: Možeš li malo da se uključiš,treba mi pomoć? Verovatno tad čujemo izgovor. Oni misle da su se izvukli, a mi da izbegavaju obaveze. Par puta tako i osećamo da je džabe pričati. Možda osećamo da nas ne vole, jer neće da nam veruju da ne možemo same. I krenemo da gomilamo nezadovoljstvo. Često se , pa da kažem i svetimo ,ignorisanjem ili odbijanjem od sebe. Tako stavljamo do znanja. Dok oni primete i pitaju naivno : Šta sad nije u redu- mi smo kilometrima daleko od njih. Šta onda? Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 JESSY, Sanja Т., Milica Bajic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Pored vas dečaka, koji upadate bez kucanja, osećam se kao devojčica na pesku, kojoj je upravo dečak šutnuo kulu i srušio je. . ( Sad sam shvatila kad , gde i kako je nastao problem ) Dajte konkretno- šta ne razumete kod žena, da vam objasnimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Не дајмо се исповоцирати којекаквим мемовима Хајде да им свака дода још понешто на овај списак па нека се пуше. Ја ћу прва пре 19 минута, JESSY рече mislim da zene generalno od muskaraca zele vise paznje, razumevanja, razgovora..zele da u nekim kljucnim trenucima muskarci preuzmu odgovornost i budu im oslonac...dosta zena vapi za recima / ne brini, bice sve u redu...zajedno nosimo i delimo sve... u trenucima brige i straha, malo duhovitosti, humora i dobrog raspolozenja su sigurno melem na ranu... u kuci, malo vise zainteresovanosti oko resavanja tehnickih problema...sitne popravke, saradnja sa raznim majstorima, razgovori oko promene delova namestaja, kupovina novih.... da se malo vise ukljuce u obrazovanje dece, odlasci na roditeljske sastanke, kao i odvodjenje dece na treninge, muzicke skole isl. Дакле: -Обавезно да се сете да је и нама, повремено, потребна нова одећа, нисмо срећне ако носимо фармерке док се не поцепају, притом та куповина треба да се подразумева под нормалну породичну набавку; -Оно време које ми, подразумева се, добијемо да га потрошимо САМЕ на шта год желимо, такође треба да се подразумева на дневном нивоу, ништа претерано, али дефинитивно на дневном; -Решавање било каквих непријатних ситуација, свакако уз нашу подршку, препустиле би рецимо њима; -наставићу касније... Sanja Т., stevan911 and JESSY је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 2 часа, Сања Т. рече -Ili se ljutimo i očekuje da se čitaju misli? Zašto to radimo?- a znam mnogo žena koje su toliko dugo ljute, da više i zaborave zašto, al ne kazuju rečima. Ovo je stvarno bzvze i mislim, bez šale, da ni same stvarno ne znamo ponekad zašto to radimo ( priznajem ). Definitivno se treba boriti protiv toga. Ja sam par puta uhvatila sebe da sam divljala samo zato što sam bila neispavana i gladna, koliko god glupo zvučalo ... Smaragdni kamičak, stevan911 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука