Jump to content

Монику (12) која је нестала у петак отео познати силоватељ

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Неша је доста ок ствари урадио за полицију...али ниша га неће опрати од диипломе из Сава центра :)...ош да будеш доторе, а неш да учиш...или: "Ош' да будеш доторе, а неш' да учиш? Ми имамо решење за Вас - Мегатранд"!

:))

(Слава Богу да је девојчица жива)

Подели на овим сајтовима

Нашли је живу. Сад да се опорави и да ухвате Нинослава, па да се дели правда.

Лично бих највише волео да му руља пресуди, да му претестеришу удове зарђалом пилом и да шутирају безуду трупину док душу своју погану не изхракне сотони у руке.

Подели на овим сајтовима

И Рамба се ухватили пре,овог манијака...

Ово је већ испробани метод,одвући народу пажњу са горућих питања,десет дана јуре лика,ко да је мосадов тајни агент,мада су убицу оне певаљке из Борче тражили годину дана,тј не знам ни да ли су га нашли...

Благо се овој накардној власти са овако наивним и глупим народом...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 29. 12. 2019. at 18:36, Зосима рече

Благо се овој накардној власти са овако наивним и глупим народом...

Expand  

Глуп ти је ћаћа и матер који те нису васпитали! Шта сад? Ја тебе вређам, врешам ти родитеље? Па колико ти неваспитани људи врешаш?

Глуп је народ а вреоватно и Патријарх? Сви ђутуре до тебе. Иш бре са том либерал-говнаријом! Ако ти се не свиђа "глупи" српски народ конвертуј....бирај у који ћеш...

Своје фрустрације ка Вучићу истреси на својим блињим, немој на народу. Пањимаеш...и не срамоти Достојевског (уствари себе), јер добри у свему тражи мрву добра, не пљује по целом народу. Ако ти се не свиђе у Вучоићевој Србији, дођи у Русију или иди на Нови Зеланд....багро неваспитана.

Ко си ти да вређаш цео један народ, приписујући му своје болесне хипотезе насталае у фрустрацијама? Јес', све си ме уплашио бана и свог статуса на форуму...кава дебислка изјава...ако немаш пара па ти вучић крив, покрени гузицу па иди у свет и заради...не врешај прво мене, па ни цео мој народ! А од које си ти сорте са тим бзудалаштинама не знам...

Јој...сит сам вас, сит сам вас смрдите на хиљаде километара....

Иди ти не теологију,нет, тамо је твоја "интелиентна" сорта...

ne toleriše se vredjanje na ličnoj osnovi...

administracija

Подели на овим сајтовима

Прва званична изјава лекара о Моникином стању: Има огреботине и повреде по рукама и ногама, тим психолога ноћас уз њу

Д.А /Ј.Ћ./Novosti online | 29. децембар 2019. 19:30

Моника је стигла до нас колима Хитне помоћи уз пратњу полиције. Оно што је битно је да су одмах урађене све психолошке анализе, узет је узорак крви

Моника је стигла до нас колима Хитне помоћи уз пратњу полиције. Оно што је битно је да су одмах урађене све психолошке анализе, узет је узорак крви и водила је разговор са психологом и људима из Центра за социјални рад, рекао је Зоран Радовановић, директор Клиничког центра у Нишу.

Он је истакао да је девојчица свесна, оријентисана и у стабилном је стању.

- Комуницира са родитељима и нама лекарима. Има повреде и огреботине на рукама и ногама. Имала је преглед код гинеколога и у току вечери више пута ће причати са психологом. Са њом ће вечерас бити мајка.

https://www.novosti.rs/вести/насловна/хроника.405.html:838890-Прва-званична-изјава-лекара-о-Моникином-стању-Има-огреботине-и-повреде-по-рукама-и-ногама-тим-психолога-ноћас-уз-њу-ВИДЕО

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 29. 12. 2019. at 18:51, Ćiriličar рече

Глуп ти је ћаћа и матер који те нису васпитали! Шта сад? Ја тебе вређам, врешам ти родитеље? Па колико ти неваспитани људи врешаш?

Глуп је народ а вреоватно и Патријарх? Сви ђутуре до тебе. Иш бре са том либерал-говнаријом! Ако ти се не свиђа "глупи" српски народ конвертуј....бирај у који ћеш...

Своје фрустрације ка Вучићу истреси на својим блињим, немој на народу. Пањимаеш...и не срамоти Достојевског (уствари себе), јер добри у свему тражи мрву добра, не пљује по целом народу. Ако ти се не свиђе у Вучоићевој Србији, дођи у Русију или иди на Нови Зеланд....багро неваспитана.

Ко си ти да вређаш цео један народ, приписујући му своје болесне хипотезе насталае у фрустрацијама? Јес', све си ме уплашио бана и свог статуса на форуму...кава дебислка изјава...ако немаш пара па ти вучић крив, покрени гузицу па иди у свет и заради...не врешај прво мене, па ни цео мој народ! А од које си ти сорте са тим бзудалаштинама не знам...

Expand  

Слушај овако, то што мене вређаш и лупаш глупости,то је ок,јер си плитак и глуп за медаљу па ти праштам,али то је  мање битно,а то што ми конкретно спомињеш родитеље,а од којих неки нису међу живима,е ту си грдно порешио...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

@Зосима Куш бре...куш...

Иди тамо по б92 коментариши власт...'бала те влас....и не говори МЕНИ ни моме народу, а и моме Патриајрху да смо глупи.

Имаш теме о власти и портале па рокај, а буди и #једанодмилионнмилиона....заболе ме...не врешај никога још на темама о трагедији једног детета...имаш лепих либерашких земаља, Холандија, Шведска...цепај...ако немаш пара а српски народ је глу ни он нема...онда си и сам глуп. Ако ти фали либберализма, цепај у Скандинавију, Амстердам, требе голе у излозима, а ако волиш мупкарце има и њих...и слобода...шта ПРДИТЕ о власти на свакој теми...још на муци једног детета, све вређајући свој народ...

Подели на овим сајтовима

Важно да је дете на сигурном. А овог ће већ кад-тад да ухвате, сад кад му је већ данима слика на свим могућим медијима и онлајн порталима, неће тај далеко.

Подели на овим сајтовима

Nije nemoguće da je Zoske u pravu. 

Izjava reportera od malopre (uživo):

''Popričavemo sa Borivojem koji stanuje u kući pored one u kojoj je uhapšen Jovanović...'' Odmah se ugrize za jezik, pa brže-bolje nastavi: ''...u kojoj je pronađena Monika...''

Plus, dete pronađeno posle 10 dana pretrage na 3. kilometru od  Malče, u kući majke ovog nesretnika. 

• Не свиђа ми се 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

On 29. 12. 2019. at 19:03, Зосима рече

а то што ми конкретно спомињеш родитеље,а од којих неки нису међу живима,е ту си грдно порешио...

Expand  

Роде ни мој родитељ није жив, па га врешађ јер је "глупи народ". Разумеш....вређаш пола Србије бре! Иди човече скидај Вучића остави нас  народ на миру, са ових тема!

А шта, ти не вређаш 500 000 људи који је гласо за власт? Они су шта - глупи? Чекај која је то логика? Каве ја имам мотивације да ти врешам родитеље? Причамо о детету човече...ти причаш како је цео један народ глуп! Шта си ти паметан? Шта ти можеш 500 000 људи да вређаш, они нису родитеељи ничији? Само ти имап родитеље? вараш се, имамо СВИ!

Онда "испеци па реци"! Сви имамо и ћиве и упокојене и волимо иха ИАКО СУ ГЛАСАЛИ ЗА ВЛАСТ! не разумеш то? Само ти волиш? Бре човече умиј се ладном водом...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Пола милиона има чланова владајуће странке, а њихових гласача има много више. Велика се ујдурма дигла око српске власти, сигурно не зато што је толико лоша.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 29. 12. 2019. at 19:28, Milan Nikolic рече

Пола милиона има чланова владајуће странке...

Expand  

Moraju ljudi da prehranjuju porodice. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...