Леон Професионалац Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 11 минута, Протомајстор рече Матор свакако није... Откад су године мерило старости? Не знамо ништа више од осталих. Све је то јавно било. Питајте било ког нишког попа и сазнаћете. Zoran Đurović, александар живаљев, Протомајстор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 1 минут, Леон Професионалац рече Да. Јер како би сијала звезда попа Небојше ако бисмо освестили народ? Ви сте од оних попова којима најбоље одговара тупава-бесловесна паства која ништа не пита већ само даје паре. То ми на почетку свештеничке службе рекла једна професорка марксизма кад сам у кући њених родитеља оставио неке књижице, а она била у убјеђењу као и ти, да попови воле да су им вјерници што глупљи. А то за паре није фер, ти у граду имаш 10 пута више обреда него ми на сеоским парохијама. Као један прота из БГ који ме на даћи упита колико домова имам, па кад рекох 460, он вели да га сви чују : А ја се у Београду злопатим на 300 домова. Па да се мијењамо , да и Вама Сунце сине . Zoran Đurović, александар живаљев and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 Отац Небојша није имао расправе са оцем Зораном до ове ситуације са Максимом. Изгледа да му не одговара што је Зоран разобличио Максима. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 21 минута, о.Небојша рече Ви сте рођени и зато сте дошли на свијет да будете савјетници владика. Само вам фали мало препорука, да вас неки владика запосли и после да вас и њега Бог види Из које преисподње тебе откључаше? Макса те платио да ме пратиш у корак? Леон Професионалац, Жика, farisejski.bukvojed and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 Људи, ваљда је вл.Максим заслужио бољег адвоката од једног сеоског попа ? Ако је до одбране , довољно је учен да се сам брани. Зар ви не чините ништа без пара ? Имам онај дијалог код Меше гдје се онај чуди што брани човјека који му је непознат, а он вели зато што је сам и што ми никаква добра није учинио. TSCHeTSCHen, farisejski.bukvojed and Протомајстор је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 21 минута, Протомајстор рече Матор свакако није... Брате, не могу да ти кажем. Ако будеш живео после мене, моћи ћеш да прочиташ, јер ћу приложити срамни документ. И тај владика, јер има ове што прате на нету све, зна да његов извештај називам срамним. Иако ту његову епархију помажем. Но, не помажем је због њега, него због добра СПЦ. Он пак нека се замисли шта чини. Учествовао је у одсецању главе брата свога, а сада мисли да се ствари тек тако дешавају. Намножило се греха са свих страна. Владико, није ти добра мисао. Господ ће те поразити. farisejski.bukvojed and Протомајстор је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 30 минута, о.Небојша рече То ми на почетку свештеничке службе рекла једна професорка марксизма кад сам у кући њених родитеља оставио неке књижице, а она била у убјеђењу као и ти, да попови воле да су им вјерници што глупљи. А то за паре није фер, ти у граду имаш 10 пута више обреда него ми на сеоским парохијама. Као један прота из БГ који ме на даћи упита колико домова имам, па кад рекох 460, он вели да га сви чују : А ја се у Београду злопатим на 300 домова. Па да се мијењамо , да и Вама Сунце сине. Брате, мени није поповска служба једини извор прихода. Имам додатни посао а и жена ради да бих могао да будем то што сам. И то саветујем свима. Или да сликате или дуборежите или шијте. Од нас неколико свештеника, моја парохија је најслабија али ми је таман. Да живим само од парохије то би било густо. Живео бих али не овако. Овако је нормално. Додатни посао вади финансије. Уз то, не може нико да упире прстом у мене да дрпам народ. Нисам желео да Вас увредим, опростите ако је тако испало. А оно да попови воле глупе вернике је истина. Можда не сви али велика већина да. Мени су најбољи пријатељи на парохији они који се изјашњавају као атеисти. Један ми чак стипендира ђака у богословији. Каже, верује у човека а не у Бога! Рекох: Сјајно - дај да онда школујеш једно ђаче. То је будући човек. И он пристаде! И овог човека атеисту ће Бог да погледа. Ако не успем ја, овај малац ће да га обрати. Рисбо, Paradoksologija, Zoran Đurović and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 2 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 22 минута, Zoran Đurović рече Из које преисподње тебе откључаше? Макса те платио да ме пратиш у корак? Мени је ово препуцавање двојице попова последњих дана такав врх, да ме само то држи да висим на форуму и ишчекујем шта ћу ново прочитати. (Морам најавити да ћу убудуће здушно подржавати својим лајковима и коментаре о. Небојше кад већ то већина овде избегава да чини) Антологијски! (PS: пардон, тројице попова! ) farisejski.bukvojed, Srdjan61, александар живаљев and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 2 минута, Протомајстор рече Мени је ово препуцавање двојице попова последњих дана такав врх, да ме само то држи да висим на форуму и ишчекујем шта ћу ново прочитати. (Морам најавити да ћу убудуће здушно подржавати својим лајковима и коментаре о. Небојше кад већ то већина овде избегава да чини) Антологијски! Зинат? Протомајстор and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 2 минута, Протомајстор рече Мени је ово препуцавање двојице попова последњих дана такав врх, да ме само то држи да висим на форуму и ишчекујем шта ћу ново прочитати. (Морам најавити да ћу убудуће здушно подржавати својим лајковима и коментаре о. Небојше кад већ то већина овде избегава да чини) Антологијски! Неша је слаб играч. Са њим бих радо пио на неком поселу. То би било супер, а сигуран сам да бисмо се и у кући супер проводили. Мало сам га распуцао са Максом па не може да се састави. Са Максом не бих могао да ручам, јер ни Исус није ручавао са фарисејима. Овај ми је поп симпа, тако да за њега има наде. За његовог другара, Максу, нема. Прочитај овај Тасин текст и Максин интервју. Ко дупе и око. Али нисам могао да не испрозивам Тасу јер је он исфабриковао Максу. Рисбо and Протомајстор је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Неша је слаб играч. Са њим бих радо пио на неком поселу. То би било супер, а сигуран сам да бисмо се и у кући супер проводили. Мало сам га распуцао са Максом па не може да се састави. Са Максом не бих могао да ручам, јер ни Исус није ручавао са фарисејима. Овај ми је поп симпа, тако да за њега има наде. За његовог другара, Максу, нема. Прочитај овај Тасин текст и Максин интервју. Ко дупе и око. Али нисам могао да не испрозивам Тасу јер је он исфабриковао Максу. И ја пожелео да седнем с њим. ? Протомајстор and Рисбо је реаговао/ла на ово 2 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 3 минута, Леон Професионалац рече И ја пожелео да седнем с њим. ? Али да не офира мој идентитет вишим црквеним властима александар живаљев and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 2 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 Сад ми мило да још имам наде за мене , ако ништа друго могу макар да служим као рђав примјер Слабо би пили, јер као што Аца Лукас пјева "ја пијем воду, киселу воду" А с вл.Максимом није тешко ручати ,били смо за истим столом 5 година. Пристојан је, не гура се, не подригује, не отима око вишка кад има... А поштено смо рибали трпезарију и учионицу. Лаве, код нас се баш не гледа благонаклоно кад свештеник има додатни посао, ваљда по оној не може један слуга два господара служити, а и парохијани се плаше да им се поп не обогати. И ја сам се овдје представио ко сам од других не тражим да то чине, а више црквене власти баш занима шта ми овде лупамо. Мислим да су прије сваке сједнице Сабора прво питали једни друге : Видјесте ли шта кажу они на Поукама Протомајстор, farisejski.bukvojed, Леон Професионалац and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 Ko o chemu, popovi o parama TSCHeTSCHen, Вилер Текс, farisejski.bukvojed and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 12 минута, Zoran Đurović рече Прочитај овај Тасин текст и Максин интервју. Ко дупе и око. Али нисам могао да не испрозивам Тасу јер је он исфабриковао Максу. Ја сам оптимиста - можда је Таса дао Макси да добро утуви овај текст пре Сабора па се овај милом или силом преумио? Мени интервју у Недељнику изгледа сасвим у реду ако искључимо дарвинистички одељак и ако знамо читаву предисторију. Шта се вама није допало? Нисам нигде прочитао Ваш коментар. Леон Професионалац and александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука