Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Вукашин рече

Veliko je tvoje smirenje, brate Leone! :D

Laka vam noc svima!

То је врлина која мени не иде, не прима се код мене. И дигао сам руке од ње. Надам се да ћу се искреношћу оправдати. А можда она испровоцира смирење да ме посети.

Јавља ми се нешто да се једном врлином спасавамо.

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Леон Професионалац рече

Растрзан сам био између да Вас схватим, да Вам помогнем и да схватим везу која је плод Ваше уобразиље. Није ни чудо што сам био неснађен. Љубоморан, пак, нисам никада био. 

Молим Вас за једну услугу: престаните да лажете!

Да никада нисте били љубоморни, не бисте могли да разумете љубомору тако добро.

Што се тиче евентуалне помоћи: осетите се крајње слободни да ми у свему помогнете... од Вас би ми било задовољство прихватити помоћ и тамо где је не потребујем.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Леон Професионалац рече

Растрзан сам био између да Вас схватим, да Вам помогнем и да схватим везу која је плод Ваше уобразиље. Није ни чудо што сам био неснађен. Љубоморан, пак, нисам никада био. 

Знаш брате ја сам пожело да се овде појави неко ко је у правој прелести и појавио се.Сад не знам да ли сам пророк или чудотворац.Ја се оваквих људи плашим.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Nebojš.a рече

Молим Вас за једну услугу: престаните да лажете!

Да никада нисте били љубоморни, не бисте могли да разумете љубомору тако добро.

Што се тиче евентуалне помоћи: осетите се крајње слободни да ми у свему помогнете... од Вас би ми било задовољство прихватити помоћ и тамо где је не потребујем.

Не лажем Вас.

На мене је једном утицала љубомора неке девојке са којом сам имао лепе намере и са којом сам замишљао будући живот. Онда сам брзо разлучио да њена љубомора утиче на мене да се и код мене почела јављати. Тако, нисам био љубоморан али је почело да ми се дешава нешто чудно. Трезвеним рашчлањивањем наших узрочно-последичних веза и том проблему схватио сам да ми она због њених немира учитава своје страхове. Зато сам изашао из тога. 

У том смислу, нисам никада био љубоморан али сам почео да осећам део тога. Нисам страдао. А знам како људи страдају јер ми је то посао. Уз то, знате, нас обучавају за те ствари а ја користим и знања струке тј. лекара када треба са се суочим са тим проблемом. То гледам често. И јако се тешко људи носе са тим.

Што се помоћи тиче, хоћу ако будем и колико будем могао. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Августин рече

Знаш брате ја сам пожело да се овде појави неко ко је у правој прелести и појавио се.Сад не знам да ли сам пророк или чудотворац.Ја се оваквих људи плашим.

А ја не знам шта да мислим јер ми се ово никада није десило на Форуму и уопште на друштвеним мрежама. 

Подели на овим сајтовима

Одох и ја. Осећам се као да сам претрчао маратон. А за који сат крећу обавезе. Опростите због евентуалних неразумевања. 

У потпису:

Леон,

највећи блудник града Чикага. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Леон Професионалац рече

Ово што је Небојша цитирао је сасвим ок. Стварно није било такве теме скоро. Правимо се као да не постоје. 

+ + +

Успут, занимљиво, ваљда је о. Небојша отац парохијанима и другима, сам је ваљда свештеник Небојша или јереј Н, протојереј Н... Мало ми је то weird да се свештеник потписује са отац тај и тај. 

Некоме и за неке јесам отац а за себе сам свештеник. Потписујем се са свештеник Леон... 

Ако разумете... 

Мој потпис је још од форума БСН и Верујем гдје су се тако потписивали сви свештеници, па је остало и овде. Нигдје се тако не потписујем , нити представљам, него са чином испред имена. Нисам чуо да има свештеник Леон у Подгорици, осим Лава Лајовића :2hf007n:

Нисам пророк, али сам давно написао на коју је фору Ђуровић после 3 дана ослобођен од војске. Само није истина да се није туширао, јер је обавезан поступак био шишање, одлагање цивилке у врећу, туширање и онда облачење војне одјеће. Сад да су га  се сви плашили у спаваоници , не пије воду, ту је била и стара војска, такви мангупи су добијали одмах ћебовање....

А можда је то и узрок што није добио посао на ПБФ, јер оноп што му је ЈНА уписала у картон остаје за стално и не може неко бити неспособан за војску, а способан за све остало. И ако студент мора да им а љекарско увјерење, да ли то важи и за професора ?

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Nebojš.a рече

Парадоксологија је лепушкаста жена која се из неког, само њој знаног разлога, додворава Ђуровићу.

Нисам то хтео да ти кажем, али је тако.

А да ти, благо Ави, идеш да се лечиш? Шта кажеш на то? 

Сада знам да имам 2 билмеза Небојша, да је један поп а други цивил, али ћу вас једнако третирати. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Леон Професионалац рече

Не љутим се, покушавам да схватим одакле Вам то да сам толики блудник? Сваком Вашом реченицом нешто ново сазнам да сам а никако да сазнам зашто сам. 

Ти си барем бачије, а ја само ђавоиман! Бољи си део изабрао!:))

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Августин рече

Ма весели су они.Ево сад сам читао на руском сајту азбука део који се зове псеудоправославна литература.Још се тресем од смеха.

Линкуј, немој да си егоиста!:))

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Nebojš.a рече

Da ne moram da je muvam preko tvojih leđa sigurno da ne bih to ni radio.

Nema veze.

Paradoksologija je, inače, žensko. Strogo žensko. Sa tankom kosom i lepim očima. Ali koga je to, više, briga.

Paradoksologija je skoro 14 godina u srećnom braku sa lepim, ne lepuškastim muzičarem i majka troje dece.

Na ovoj temi izgleda svako isprojektuje neke svoje lične... zanimljivosti. Da li trezan, da li pod dejstvom nekih posebno poetskih pečurkica, ko će ga znati. Mora da avina svet(l)ost radi kao projektor :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, о.Небојша рече

И ако студент мора да им а љекарско увјерење, да ли то важи и за професора ?

Ево, појави се и овај нечастиви... Родило у Србији, благо нама... 

- За друге: Неша Илић је исто ослобођен војске, само што је он заглавио у болницу и рокнули му одмах ињекцију!:)) Дошао другар са режије да га обиђе, неши глава забачена уназад и на страну и мрмља тихо... - Другар: Шта? Неша мрмља... - Другар опет: Шта? - Неша: Зар нисам за Оскара?:))

Подели на овим сајтовима

Lepuskasta Paradoksologijo, izvini, al mnogo je bilo veselo sinoc, valjsa od tih pecurki:))

Ti u stvari zelis da kazes da se tebi Nesa ne svidja zato sto nije dovoljno imucan, njegova ljubav ti nije dovoljna, a sad tu sto si u braku jos pre postojanja pouka i sto imas troje dece to je samo izgovor:ani_biggrin:

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Paradoksologija рече

Mora da avina svet(l)ost radi kao projektor :D

Јелена ће нам рећи ко је овај пацијент... А ти, што ниси нешто грдила Аву, него само трепћала окицама... лепим?:))12:smeha::))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...