Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 часа, Tristatri рече

Niti sam imao povrede, niti bio u bolnici, niti bilo sta slicno. Moje poruke ka tebi su bile samo mali test tvoje tzv. pozorljivosti

Znaci u prevodu tvrdis - da je privatna poruka upucena o.Zoranu 20 i nekog maja tekuce god u kojoj ga molis za oprost i molitve, pises mu da si u bolnici itd, zapravo bila neka vrsta testa u stvari?

Tvrdis da si iskao molitve i oprost od svestenika iz zajebancije? To tvrdis - pred svima, javno ?!

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Августин рече

čovek je napisao da je rekao Đuroviću da je bio u bolnici a nije da bi ga testirao.

Сада лаже. Навео је и тачне лекове који се примају за тромбозу и рекао своје право име. Цела преписка има у архиви овог сајта. Само би доктор знао да наведе те лекове. И тачно се примају у комбинацији. FRAXIPARINA и ZYLLT.

Боксит зна зашто је мртав за мене. Нећу јавно да причам.   

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Zoran Đurović рече

Сада лаже. Навео је и тачне лекове који се примају за тромбозу и рекао своје право име. Цела преписка има у архиви овог сајта. Само би доктор знао да наведе те лекове. И тачно се примају у комбинацији. FRAXIPARINA и ZYLLT.

Боксит зна зашто је мртав за мене. Нећу јавно да причам.   

Уплашио си ме са овим за Бокисда. Знам да сте били у добрим односима у последње време.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Августин рече

Ne znam da li si ti videla čovek je napisao da je rekao Đuroviću da je bio u bolnici a nije da bi ga testirao.Не знам зашто мене наводиш када га ја питам о чему се ради и кажем да не треба да се тако понаша због себе самог.Нико мачку не проверава јер је мачка сама рекла да је лагала Ђуровића да би га тестирала.

Inače,često to slušam.desi vam se neki problem ,npr.istegnete nešto i l.i boli vas,pokušavate da mirujete,stavljate obloge,i sl. i pratite situaciju ne bi li se saniralo vremenom,naravno da ćete ići na razna snimanja ako ne prodje.E onda neko kaže da vi izmišljate,i sada vi pod urgentno treba da idete da snimate da pokažete nekima da zaista imate neki problem i to postane primarno.Pri tom vi nemate nikakav interes ,niti imate neku korist od toga da izmišljate da vas boli.

To kada se nasmejemo bolu,ne znači da prestane da boli. Naše bake su nam ljubile koleno  kada se ugruvamo da prestane,ili prst kada se opečemo,pa hajde sada neko da kaže da nije manje bolelo. No,kada ispucamo sve, i bakine metode tradicionalne medicine,ostane magnetna rezonanca:mahmah:,no polako.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

Да и ја кажем нешто за Дневник staniiiiiii Мене сво ово писање чланова Клуба усамљених срца наредника  Перпера подсјећа на оне клинке које се  ложе на Сергеја Трифуновића. Па што Сергеј више псује и грди некога, оне сматрају да је сладак и падају у транс.

Још један доказ да је љубав слијепа.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Григорије Чудотворац:

Када се свети Григорије враћаше отуда, неки пакосни Јевреји пожелеше да га исмеју и да покажу како он нема у себи Духа Божија. И они урадише ово: на путу, којим је светитељ имао проћи, они положише једног између себе нага, као да је умро, а сами стадоше плакати над њим. Кад свети чудотворац наиђе, они га почеше молити да се сажали на умрлога и покрије му тело хаљином. Светитељ скиде са себе горњу хаљину, даде им је, па продужи пут. А Јевреји се стадоше весело поДсмевати и ругати светитељу, говорећи: Када би он имао у себи Духа Божија, знао би да лежи човек не мртав него жив. – И почеше звати свога друга да устане. Међутим Бог им одмазди за такво ругање, учинивши њиховог друга стварно мртвим. Они пак мислећи да им је друг заспао, дрмаху га да би га пробудили, и громко га викаху, али одговора не би, пошто он беше заспао вечним сном. И они, видећи га стварно мртва, стадоше истински кукати. Тако се смех њихов претвори у плач; и мртви укопаше свога мртваца.

- - - 303 сада лаже (поменух за лекове и терапију коју зна неко ко је и спроводи). Писа: U nekoj je konfuziji trenutno ... kasne mu prorocanstva ... noga mi je u oporavku, a uganuo dam je jos pre dva meseca ... jedino ako sada misli i na drugu ... ili ne daj Boze neka gangrena ... Ja ja pocetkom meseca juna planiram da odradim neke tumormarkere, a sada po dvaput gledam levo desno kada prelazim ulicu, nikada se nezna ... 

После се десила епизода са болницом, кад је тамо заглавио због покретања тромба. Рекао сам му да ћу магловито поменути његов случај, али да нико не укапира, пошто је јавно јео као мала коала. После тога је прсао. Тек када је вредни Жика потражио о коме се ради, и казао ок., сада знам. Иначе је до тада био миран. Али, пуста сујета је радила и ђаво му нису дали мира. И зато сада узе да лаже. Mutatis mutandis, види се да се ради о болесном човеку. Мртвацу, како прочитасмо из житија Григорија Неокесаријског, које је написао Григорије из Нисе, а које ћу превести, ако бог да, јер сам урадио прву руку свих Чудотворчевих списа (нема их много).     

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, о.Небојша рече

Да и ја кажем нешто за Дневник

Добро си нам се врнуо! Читајући ово штиво можда се и обратиш на путу за Дамаск!:)) Само настави. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, The Godfather рече

Znaci u prevodu tvrdis - da je privatna poruka upucena o.Zoranu 20 i nekog maja tekuce god u kojoj ga molis za oprost i molitve, pises mu da si u bolnici itd, zapravo bila neka vrsta testa u stvari?

Tvrdis da si iskao molitve i oprost od svestenika iz zajebancije? To tvrdis - pred svima, javno ?!

Je li to o. Zoran deli svoje privatno sanduce sa Vama?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, feeble рече

Не. Али сам ја овде јавно поменуо о чему се ради. Узми сада и ти да лудујеш па да причаш како сам ја Гудфадер. Апсолутно не знам ко је тај човек. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Zoran Đurović рече

Тај човек је за мене мртав. А јесте окречен гроб. У Марка имаш: Због неверовања њиховог не могаше да учини Исус чуда. - Ја сам се једноставно запрепастио да он није оздравио кад сам се молио у више наврата за њега. То ми се никад није десило. Али никад. И онда добијем откривење о чему се ради. И ово је чудесна прича, али је нећу овде испричати. Биће у житију. Као што је Господ показао срамоту 303, кога сам гледао да заштитим и тек онако поменуо, без икаквог имена, а он ме јавно вређао и клеветао, а тајно молио за опроштај, тако ће се једног дана знати за голотињу Боксита. 303 се на тренутак дозвао памети кад је завршио у болници, али му је душа омрзнула на мене, и после се вратио као пас на своју бљувотину. Јер сам му написао да ће га Господ поштедети и да ће му бити добра нога, и како је почео да оздравља, узе опет да хули на мене. То су ипак житијски моменти. Опростиш човеку одмах и помолиш се за њега, а он ти после "захвали". То је лудило мозга. 

Зато је прича о светости, све ово што вам излажем, ствар јако занимљива и компликована, али је у суштини прича о љубави. Љубав је ствар божанска, и Бог је дефинисан у Јн као Љубав. Не као Пост или Закон. И Бог је ту међу нама. Није на неком небу. Он је подигао шатру овде, међ' нама. 

Сва пак тензија и саблазан је управо у овоме: Да је Бог међу нама. Да је овде. Не да ће бити. Него је сада овде. И можеш да га такнеш. Ови што мудрују по телу неће да га се дотакну. Нека он буде горе, ми ћемо да вршимо законе и онда идемо на сигурицу, ако га има! 

А у међувремену се дешавају све ове епизоде. Вере, невере, молитве, хуле, све што читамо и у Писмима. Ништа се није променило. Бог је овако устројио свет. Ово је Божији свет, није ђавољи. Иако делује сулудо, ипак је ово рај који је Господ саздао.    

beba.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, feeble рече

Ne odg na zlurada pitanja motivisana primitivnim porivima. [emoji4]
Ako ste citali prepisku mogli ste da zakljucite da smo Avva i ja - zapravo ista osoba [emoji23]

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, The Godfather рече

Ne odg na zlurada pitanja motivisana primitivnim porivima. emoji4.png
Ako ste citali prepisku moglinste da zakljucite da smo Avva i ja - zapravo ista osoba emoji23.png

Немој, брате, тако ти Манитуа, примиће се на ту причу! Узех једном да кажем како је Леоне поп Џомић, ту етикету није успео да скине код свих, иако сам ја јавно писао да сам се шалио!:))

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Леон Професионалац рече

Да овај Форум није то што јесте и да ја нисам фини као што јесам - убијте ме ако не бих изјавио да већу будалу од овог Лазића не видех!

Него, ето, нећу. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...