Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

А сада ћеш ме извинити, немам времена више да с тобом причам испричане приче. 

Да, ја сам небитан лик.:))

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 15 часа, ana čarnojević рече

cika Rodjo nemojte mi Leona brkati sa drugima. on ima svoj osoben izraz i svoju harizmu. osim toga covek ima sposobnost da multitaska.

ovaj potonji nema taj kapacitet, kad je na poslu ne postizava da lepi citate, znaci kao Muta Nikolic ne moze da radi dve stvari istovremeno, da vozi kola i slusa radio.

Хвала мила! ?

Мада, сви смо ми помало Леон. dobardecko

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Zoran Đurović рече

Рођа је из Максимове екипе, где видесмо све требињске тамбураше. Ево доказа да Лео и Гудфадер не могу да буду иста особа. Скриновах поподне. Гудфадер овде, Леа нема. Ја тај Гудфадер нисам, јер нисам Драгиша, па да...   

pLgpOZg.jpg

Овај је обрнуо реалност? 

Он нама треба да да одговоре а не ми њему. :coolio:

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, The Godfather рече

dobardecko

Немој да се љутиш :)))

Подели на овим сајтовима

Opet nema vremena...peti put cini mi se mantra o tome kako nema vremena, povlaci se i svecano se uz fanfare ( imaginarne - u svojoj glavi ) vraca u razgovor [emoji23]

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, The Godfather рече

Opet nema vremena...peti put cini mi se mantra o tome kako nema vremena, povlaci se i svecano se uz fanfare ( imaginarne - u svojoj glavi ) vraca u razgovor emoji23.png

Ето, сад смо скупа на Поукама. Да се распишемо да би Рођица увидео колико лупа?  :aplauz:

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Isusovo magare рече

Nemoj zekat' šta stvarno može kao žena na šest strana odjednom??!Jaaaooo milina..:sunce:

На девет, тачније. ?

Скоро се упразнила једна парохија и сви у фрци - како ће да постигну док не стигне појачање. Каже шеф да уопште не треба да брину док имају мене, вели: он стиже на све стране. Зато ме ових дана нема на Поукама. Пре два дана сам заспао на семафору у аутомобилу. Обично се срушим кад уђем у кућу. 

Мада, стари се.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, The Godfather рече

Opet nema vremena...peti put cini mi se mantra o tome kako nema vremena, povlaci se i svecano se uz fanfare ( imaginarne - u svojoj glavi ) vraca u razgovor emoji23.png

Да ли ти стварно мислиш да ћу цео дан да висим на компу и одговарам на ваша прозивања и ваше тобож-духовите, тобож-паметне доскочице? Не пада ми на памет.

А тема је одавно апсолвирана . Једини разлог зашто се не затвори јесте, чини ми се, што повећава посећеност сајта. Али је и то, ваљда, неки разлог.

Зато сам и рекао да ћу на њој писати кад проценим да за то има потребе. 

Подели на овим сајтовима

Ne razumijem..možete li malo pojasniti!?
Pa na mikro planu svaka vrsta pocev od celijskih organizama pa na dalje po Bozijem promislu moze da modifikuje ( na bolje - u zavisnosti od spoljasnjih faktora - flore i faune ) neke svoje osobenosti,tj da se prilagodi ( sve u cilju opstanka, ishrana, kamuflaza, nacin razmnozavanja itd ) Recimo i covek ( boja koze, razvijenost muskulature, oblik ociju, duzina extremiteta, izdrzljivost, brzina, visina, tezina itd ).
A na makro planu - da od jedne vrste postane druga - to ne biva. ( da od majmuna postane covek )

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Zoran Đurović рече

На микро плану да, на макро не. Другим речима не верујем да је човек настао од мајмуна, како се популарно каже.   

Kako je onda čovjek nastao? Misliš kad je sve bilo dovršeno evolucijom, onda sam Bog silazi i stvara čovjeka.

Postoje dokazi humanoidnih bića i postupnost razvoja do sadašnjeg stanja, što će mo s tim.

Katolička crkva je priznala evoluciju i to je za svakog ko se bavi prirodnim naukama jasna stvar, poznato je da je Ratzinger bio vrlo talentiran u poznavanju fizike. Nekada je formiranje za teologiju uključivalo i prirodne nauke a današnji teolozi vrlo malo ili nikako se ne bave tome.

Ne možemo evoluciju priznati za životinje a čovjeka isključiti iz toga.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, The Godfather рече

Pa na mikro planu svaka vrsta pocev od celijskih organizama pa na dalje po Bozijem promislu moze da modifikuje

...

Ето, у мом речнику ова реч не постоји. Ни кад ми треба слог уколико певам стихире на српском. 

Само Божји, Божја... и у том смислу дечји, дечја... 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kopitar рече

Kako je onda čovjek nastao? Misliš kad je sve bilo dovršeno evolucijom, onda sam Bog silazi i stvara čovjeka.

Svako ko bude otvarao ovu temu ovde, bice anatemisan! Pricamo o sasvim drugome. 

Подели на овим сајтовима

@Zoran Đurović

Авво, дај тај нови текс`, па да читамо "док се боје не растопе"*

FemaleGlisteningGrayreefshark-max-1mb.gi

"Живот и прикљученија Џипало Јунуза и његовог хепека" (ТопЛистаНадреалиста)

наведени цитат на 3:28

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Леон Професионалац рече

Ето, у мом речнику ова реч не постоји. Ни кад ми треба слог уколико певам стихире на српском. 

Само Божји, Божја... и у том смислу дечји, дечја... 

Brzina u kucanju - pa se potkrade greska?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, The Godfather рече

Pa na mikro planu svaka vrsta pocev od celijskih organizama pa na dalje po Bozijem promislu moze da modifikuje ( na bolje - u zavisnosti od spoljasnjih faktora - flore i faune ) neke svoje osobenosti,tj da se prilagodi ( sve u cilju opstanka, ishrana, kamuflaza, nacin razmnozavanja itd ) Recimo i covek ( boja koze, razvijenost muskulature, oblik ociju, duzina extremiteta, izdrzljivost, brzina, visina, tezina itd ).
A na makro planu - da od jedne vrste postane druga - to ne biva. ( da od majmuna postane covek )

Zar se ti i ja nismo posvađali na jednoj od tema??

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...