Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Упс! Па ја сам то на 8. страни поставио указујући на Ђуровића. 

А сад се круг затворио са Павићем. Слака сличност је намерна.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Говорим о сличности између њега и фра Павића и цитирам шта о критеријуму за разликовање лажних чуда говори преп. Никон Антиохијски из 11. века.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Родољуб Лазић рече

Упс! Па ја сам то на 8. страни поставио указујући на Ђуровића. 

А сад се круг затворио са Павићем. Слака сличност је намерна.

Hajde da gledamo na plodove. Preko Djurovica npr. starokalendarci prilaze Crkvi.

Tvoji pajtosi padaju k'o kruske. Pisali ste predstavku sinodu, pa nedelju dana posle toga dr. Nikodim proglasi Milutina i Irineja za jeretike i izadje iz Crkve. Za Dimitrijevica i Saracevica ne znam da li su u SPC?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Родољуб Лазић рече

Говорим о сличности између њега и фра Павића и цитирам шта о критеријуму за разликовање лажних чуда говори преп. Никон Антиохијски из 11. века.

Jasno mi je to, nego mi nije jasno sta ti smatras da otac Zoran ne ispunjava? 

Konkretno i tacno, sta mu zameras od svih kriterijuma? 

Ovaj trans fratar jasno je sta ne ispunjava, al mi nije jasno sta otac Zoran po tebi ne ispunjava? 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Он испуњава исто што и Павић. Не видим никакве разлике. Пројаве су исте: пророштва, исцељења, прозорљивост... А Ђуровић тврди да је Павић у прелести, а да је он сасуд Духа Светог. Сад тврди да Павић не исцељује. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Беели Голуб рече

Мислим на све његове сличности са фра Ивом,  Ви једино што имате да кажете,  да он као такав приводи старокалендарце.

Kakav je to on? 

Подели на овим сајтовима

Мени је веће чудо да се неко тек региструје на форум и да се одмах укључи у дискусију, као да је од почетка овде.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Беели Голуб рече

Он испуњава исто што и Павић. Не видим никакве разлике. Пројаве су исте: пророштва, исцељења, прозорљивост... А Ђуровић тврди да је Павић у прелести, а да је он сасуд Духа Светог. Сад тврди да Павић не исцељује

Je l' i u Trebinju pada ova dosadna kisa danima? 

Mene malo smorila, pa nisam raspolozen za prezvakane price. 

Sledeci put promenite repertoar, pa mozda i zapevamo zajedno :D

0512_music0510_music

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Беели Голуб рече

Ако мислите на мене, рећи ћу Вам искрено. Дуго сам овде а сад сам хтео да се укључим. То је нормално на форумима. Све пратиш и укључиш се и даш свој допринос и своје мишљење. Или поставиш питање.  Да ли је то у реду?

Tek sad sam provalio da si ovaj put mushko :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Беели Голуб рече

Ако мислите на мене, рећи ћу Вам искрено. Дуго сам овде а сад сам хтео да се укључим. То је нормално на форумима. Све пратиш и укључиш се и даш свој допринос и своје мишљење. Или поставиш питање.  Да ли је то у реду?

Ово је слободна земља, нико није ограничен , па је тако и на форуму.

Добродошао  !

Мислио сам уопштено, ни на кога посебно.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Родољуб Лазић рече

Он испуњава исто што и Павић. Не видим никакве разлике. Пројаве су исте: пророштва, исцељења, прозорљивост... А Ђуровић тврди да је Павић у прелести, а да је он сасуд Духа Светог. Сад тврди да Павић не исцељује. 

Rodjo, tamo u onom tvom citatu kao uslovi, pored svega toga prorostva i blabla se navodi da bi se neko smatrao svetim mora da ispunjava Bozije zapovesti i ispoveda veru. Dakle po tvom misljenju otac Zoran :

A) ne ispunjava zapovesti

B) krivoveran je

Pitam te, kad si vec rekao sa si dokazao, sta si dokazao po tebi, da je pop Djurovic u kategoriji a, b il obe. 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...