Jump to content

Попадија проглашена за мис сексуалности

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 23 часа, ............. рече

Шта Ви мислите? 

Pa, ako ovo prođe nekažnjeno lako bi moglo da se desi da se i druge popadije odluče na slične stvari. Da se namažu usne, urade nokte ili se čak i depiliraju. Mogle bi da se otmu i naprave udruženje popadija na vaseljenskom nivou. Ili još gore, da naprave uniju sa popadijama iz rimokatoličke crkve.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Flojd рече

Ма дај, видиш да је као слаткиш, посебно на оној слици са цветићем и у црној хаљиници. :)))

Браца, разумем да се женско нашминка, разумем и да пусти мало нокте, да их налакира, небитно, али, не схвати ово као да је осуђујем, него ти само упоређујем неке ''ставке''. Прво, ајд' да не буду нокти као канџе, па ипак, пошто живим на селу знам како изгледа прикључна машина за трактор звана дрљача, значи брате нокти као дрљача. А уста, уста је толико извештачила да изгледају као она гума за отпушавање сливника. Очи, очи као из неког хорор филма, да не кажем као тракторски фарови. Она је сигурно прелепа жена, стварно има ту природну лепоту, али, шта учини од себе то је страшно. Мада, то је данас преовлађујући тренд у свету. Неки нови критеријуми који се тичу лепоте преовлађују. Жене, не све, далеко било да то мислим, из своје несигурности иду у ''провалију'' у којој сигурно не обитава природна лепота.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Плаво Небо рече

Браца, разумем да се женско нашминка, разумем и да пусти мало нокте, да их налакира, небитно, али, не схвати ово као да је осуђујем, него ти само упоређујем неке ''ставке''. Прво, ајд' да не буду нокти као канџе, па ипак, пошто живим на селу знам како изгледа прикључна машина за трактор звана дрљача, значи брате нокти као дрљача. А уста, уста је толико извештачила да изгледају као она гума за отпушавање сливника. Очи, очи као из неког хорор филма, да не кажем као тракторски фарови. Она је сигурно прелепа жена, стварно има ту природну лепоту, али, шта учини од себе то је страшно. Мада, то је данас преовлађујући тренд у свету. Неки нови критеријуми који се тичу лепоте преовлађују. Жене, не све, далеко било да то мислим, из своје несигурности иду у ''провалију'' у којој сигурно не обитава природна лепота.

Хоћеш рећи да је ова попадија орачица. ??

Један монах каже, ако оћеш да се жениш битно ти је да је женско и да има две ноге.

Јер каже једна пословица, ко тражи жену без мане и ауто без грешке живи сам и иде пешке. :)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Broken рече

popadijama iz rimokatoličke crkve

:unbelieveble:ne_shvata:))

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Flojd рече

Један монах каже, ако оћеш да се жениш битно ти је да је женско и да има две ноге

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Flojd рече

??

Јер каже једна пословица, ко тражи жену без мане и ауто без грешке живи сам и иде пешке. :)))

Ima jedna čapri kada jedan ortak kaže drugom: idem da tražim savršenu ženu

I ode.

I vrati se posle nekog vremena i kaže: našao sam je.

A drugi kaže: pa jesi je oženio?

Kaže: nisam.

Pa što?

Tražila je savršenog muškarca.

Подели на овим сајтовима

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Ccc, šta joj je to sve trebalo ?

Mislim, razumem ja i selfie i kraću suknju ali nije to moralo u javnost. Kako nisi umela da zakočiš malo ženo ?!

Moderna zena. Samo prati svetske trendove.

• Свиђа ми се 1

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Августин рече

Pa zato što je ovde tema popadija.Ne moraš biti na ovoj temi.

Не морате ни Ви читати моје коментаре, ако Вам нису потаман.

А тему ћу свакако препустити Вама и сличнима. 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Flojd рече

Хоћеш рећи да је ова попадија орачица. ??

Један монах каже, ако оћеш да се жениш битно ти је да је женско и да има две ноге.

Не дао Бог да мислим то за ову попадију, нити мислим да има жена без мане, као што ни нас мушкараца нема таквих. А то што тај монах каже, мислим да се он то шалио.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Плаво Небо рече

Не дао Бог да мислим то за ову попадију, нити мислим да има жена без мане, као што ни нас мушкараца нема таквих. А то што тај монах каже, мислим да се он то шалио.

Ма јок био је мртав озбиљан. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...