Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 2 часа, Благовесник рече

Ko... Koштуница :D Може, али њега ови ваши очима не могу да виде. Њега су Амери негативном кампањом политички смакнули. 

Поента је да је име неважно. Само овима да се виде леђа.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Milan Nikolic рече

Оби је мене већ осудио. Не желим да се правдам.

Bacanje prasine u oci je bedak. Lepo sam pitao i lepo sam objasnio. Koji cita neka razume.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Благовесник рече

Веруј ми, не знам у овом часу за кога се ви борите, кога би  ви да нам буде исталиран уместо ове власти,  и то изабране огрооомном већином 12:smeha:12:smeha:12:smeha: на изборима? КО?! Реци ми, није ми јасно. 

пре 17 часа, Благовесник рече

Ма ти се зезаш са мном ;)  Ко гуске у магли сте. Ко вас предводи, ко вас организује, шта причаш? Ко би дошао на власт? ТИ? Одмах би био против Вучића да си нам ти алтернатива. Али ниси. На власт би дошли сви они које смо по најгорем злу упознали и који су и то питање Косова и Метохије извукли из нивоа УН и гурнули у живо блато, jeр за УН Косово није  држава, нити је било, све су то заслуге ових што би сад да окупе критичну масу и сруше легитимну власт. И? Они би Србију усрећили? Да, дотукли би је, довели су нас били до банкрота, а сада би се прослабили додатно, ако Украјина што је!

пре 2 часа, Благовесник рече

Ko... Koштуница :D Може, али њега ови ваши очима не могу да виде. Њега су Амери негативном кампањом политички смакнули. 

Koji mi, vi, vaši...Ste, vas i proče? Svi oni, ovih, nas,... 

UDBA-ški fazoni...

Neko reče da si pop?

El si normalan ti da te pitam?

Vršiš trijažu?

Diferencijaciju?

El si siguran da l` si srednju soveršio u Kamenici il Karlovcima? Sram te bre bilo!

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, obi-wan рече

Bacanje prasine u oci je bedak. Lepo sam pitao i lepo sam objasnio. Koji cita neka razume.

Како те уопште није срамота да ме питаш онакво питање као да се не знамо годинама ко смо и шта смо? Сада да се правдам пред другима да сам литургијски верник, само зато што ти ТВРДИШ другачије, не пада ми на памет, и Христос је оћутао када су му пресуђивали. Ти за мене ниси више нормалан човек.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Брка Жарковачки рече

DufsDb0WsAAmkaI.jpg

Београд 15.12.2108.

Пада сотона, још само мало! :babuska:

Шачица пробисвета и батинаша неће застрашити грађане Србије, господине Ђилас. Можете да шетате још годину дана, грађани Србије одлично знају ко сте и шта сте. Ви и ваши сатрапи са којима радите против ове земље можете мене вређати колико хоћете, али грађане Србије не можете обманути.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Milan Nikolic рече

Како те уопште није срамота да ме питаш онакво питање као да се не знамо годинама ко смо и шта смо? Сада да се правдам пред другима да сам литургијски верник, само зато што ти ТВРДИШ другачије, не пада ми на памет, и Христос је оћутао када су му пресуђивали. Ти за мене ниси више нормалан човек.

OK, samo nastavi dalje kud` si krenuo. Meni ni iz dzepa, ni u dzep.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Јанко @obi-wan

Не знам како је код вас у парохијама, али код мене 95% редовних хришћана (литургијских, како год да их назовете), уопште не гласају, а који гласају, редовно гласају - што јавно, што потајно - за СНС. Мислим да је њих две трећине, најмање.

И мени је нехватљиво да било који православац може да симпатише ове безбожнике, јајаре и сецикесе, али изгледа да је хришћанство више од посете цркви и литургија. Овде конкретно мислим да је питање здравог разума. 

Скоро сам имао непријатан разговор са групом њих у порти око о. Саве Јањића. Једна жена која је 40 година у Цркви ми каже: "Отац Сава? Па он је добио милионе долара од Шиптра да прода Косово". Ето, то вам је реално стање. 

Мислим да и сами знате да ће бити још горе.

Подели на овим сајтовима

@Брка Жарковачки  Као када би православни хвалили Броза. 

Мени није јасно како хришћанин(а ово већ понављам као папагај) може да подржава човека коме Небо не треба.Не разумем.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Ђорђе Р рече

име неважно. Само овима да се виде леђа.

Рекох ја, ви ко гуске у магли. :/

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Вилер Текс рече

@Брка Жарковачки  Као када би православни хвалили Броза. 

Молим? Какав је однос према СПЦ био од стране Броза и његове власти, а какав данас од стране српског председника и садашње власти? И ти то поистовећујеш. Пристрасни сте и необјективни. Не ради се то тако.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Благовесник рече

Рекох ја, ви ко гуске у магли. :/

Reče simpatizer psihopata, lopova i najgoreg šljama koji je ikada vladao Srbijom... (ne računajući okupatore)

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Благовесник рече

Молим? Какав је однос према СПЦ био од стране Броза и његове власти, а какав данас од стране председника и садашње власти? И ти то поистовећујеш. Пристрасни сте и необјективни. Не ради се то тако.

Вучић није никога од свештенства послао на робију хвала Богу. Али његови медији блате црквене великодостојнике који га критикују. Такође Вучић је материјалиста исто колико и Броз. Ни једном ни другом не треба Небо а Вучић рад на неки начин сматра идолом. Сасвим доста сличности.

Није ваљда да треба да чекамо физички прогон Цркве да би схватили да њих двојица дишу истим духом.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...