Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

1 hour ago, Natasa. рече

Ti pitala gde piše, ja našla gde piše :smeh1:.

Svrha braka i nije da te usrećuje stalno ;).

Ok, rekla sam sto puta da ko to želi ima slobodu da ka tome teži i da bude u braku. Ali, ipak sam u medjuvremenu malo odmakla od tih stavova - ili ovo, ili ono.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Anika рече

Tvoje misljenje, kao što i ja imam pravo na svoje. Ne pogadja me to što si rekao.

Nadam se da ne pogađa ni Ligu... A sigurna sam da to i nije bio tvoj cilj.    

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Anika рече

Tvoje misljenje, kao što i ja imam pravo na svoje. Ne pogadja me to što si rekao.

Nisam ja nista rekao o misljenju, nego o tom besmislenom i preruznom podrugivanju. Pogledaj ponovo sta sam napisao.

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Anika рече

ili ovo, ili ono.

Slažem se. Ima npr. sjajnih lekara koji rade non stop i spašavaju ljudske živote svakodnevno. Ko tu ne može da uklopi porodične obaveze, itekako vodi smislen život.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, obi-wan рече

Nisam ja nista rekao o misljenju, nego o tom besmislenom i preruznom podrugivanju. Pogledaj ponovo sta sam napisao.

Tako si shvatio. Ja sam samo iskrena i ne foliram se.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Сања Т. рече

Nadam se da ne pogađa ni Ligu... A sigurna sam da to i nije bio tvoj cilj.    

Mozda bi me pogodilo pre par nedelja, ali sada me ne pogadja. Sta vise hvala joj me se setila da md pomene, a zao mi je sto lako osudjuje ili brzo donosi sudove.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Anika рече

Tako si shvatio. Ja sam samo iskrena i ne foliram se.

I ja sam iskren i ne foliram se. Iskrenost nema nikave veze sa ruganjem i podrugivanjem.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Mozda bi me pogodilo pre par nedelja, ali sada me ne pogadja..

??

Sta vise hvala joj me se setila da md pomene, a zao mi je sto lako osudjuje.

Nisam razumela na čemu mi se zahvaljuješ? Što se tiče osudjivanja, svako ima pravo na svoju percepciju.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

I ja sam iskren i ne foliram se. Iskrenost nema nikave veze sa ruganjem i podrugivanjem.

Ne bih dalje da nastavljam sa ovom hajkom na mene. Misli šta hoćeš.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Anika рече

Ne bih dalje da nastavljam sa ovom hajkom na mene. Misli šta hoćeš.

Sa hajkom na tebe? Jadna ti...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Anika рече

??

Nisam razumela na čemu mi se zahvaljuješ? Što se tiče osudjivanja, svako ima pravo na svoju percepciju.

Civaj sestro svoj mir, to je najbitnije.

Obi ti je lepo odgovorio, iskrenost nema veze sa ruganjem i podrugivanjem kad budes spremna razumeces. Budi mi pozdravljena.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Sa hajkom na tebe? Jadna ti...

Prvo, nisam jadna i nemoj tako da mi se obraćaš!

Ti sad pričaš o nekom ruganju, a šta je ovo?

Подели на овим сајтовима

Civaj sestro svoj mir, to je najbitnije.

Obi ti je lepo odgovorio, iskrenost nema veze sa ruganjem i podrugivanjem kad budes spremna razumeces. Budi mi pozdravljena.

Nemoj molim te da mi glumataš tu nešto i da me pozdravljaš, ti si taj koji osudjuje, a ja ću sačuvati za sebe zbog čega tako mislim.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Natasa. рече

Šta je danas opcija? Dok traje iskra zajedno smo? Mala, dok imam ove pljuge zajedno smo :D.

Док неко не схвати да то није оно што жели. Није то нека данашња (новотарска :D) опција, само моје мишљење.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Није то нека данашња (новотарска :D) опција, само моје мишљење.

Jeste. Uz rizik da zvučim kao vremešna tetka-TOGA NIJE BILO RANIJE :dedica:!

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...