Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

@crisbo88 Нисам мислио ништа лоше када сам то питао, нити сам хтео да будем саркастичан или да неког вређам тимме. Већ сам чисто хтео да чујем њен одговор, ал нрма везе. Занимало ме је само, која девојка би данас на то била спремна, на то што она пише, да ли би она била спремна и да ли она сведочи о томе мислим има такво искуство. Или било ко други у данашње време. Само сам хтео одговор пошто ја волим то из искуства, да ђе неко не од вас не разуме погрешно. ?

Она и сведочи, да је брак њеног деке и баке био добар мада за то није имао неке предиспозиције. За то двоје људи који су се нашли у тој ситуацији то је било нормално док је данас ненормално. Сутра ће се неко хвалити да су му дела и дека имали идеалан брак, ал то је за неку другу тему.

Нисам те напао ја знам твоје мишљење само сам се нашалио.

Данашњи човек све мање мора (треба), ради само оно што му одговара. Брак је велика промена и захтева жртву на коју се свело да се решава само неко ко мора из неког разлога. Остали живе "слободно" . 

Пример: Нико не воли да ради, али кад радиш имаш новац за оно што волиш.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Vegeta рече

Tako je, vidi se da si napredovao. :)

Ako orbitiraš oko nje, nikada neće biti tvoja, ali ako si čvrst karakter, ne trčiš ni za kim i ako joj potpališ pohotu, orbitiraće ona oko tebe, da se vrti ko čigra.

Знам ја то одавно, ал човек некад падне па му треба ветар у леђа. Пар линкова реше  проблем. 

Тако је, само што после није занимљива. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, crisbo88 рече

Она и сведочи, да је брак њеног деке и баке био добар мада за то није имао неке предиспозиције. За то двоје људи који су се нашли у тој ситуацији то је било нормално док је данас ненормално. Сутра ће се неко хвалити да су му дела и дека имали идеалан брак, ал то је за неку другу тему.

Нисам те напао ја знам твоје мишљење само сам се нашалио.

Данашњи човек све мање мора (треба), ради само оно што му одговара. Брак је велика промена и захтева жртву на коју се свело да се решава само неко ко мора из неког разлога. Остали живе "слободно" . 

Пример: Нико не воли да ради, али кад радиш имаш новац за оно што волиш.

Извини, мени је преко порука тако деловалао. ? Па и моји су баба и деда тако. Друго време било. 

Него је мени било симпатично то што пише, па сам само хтео да знам да ли би и она урадила тако или ето само јој то симпатично. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Liga Džentlmena рече

Има и у томе лепоте, сачекати ту најбољу или тог најбољег за тебе. А како ћемо знати да је неко добар за нас ако не пробамо са неким?

А како ли су знали стари, а да нису пробали ? Није све у проби, много више има у тајни. 

Колико је девојака спремно да уђе са неким у брак да га не познаје??

Постоје разне врсте познавања некога. Ја мога драгог  најбоље упознала кроз поезију. :D 

А колико ли девојака стварно познаје тог некога и када уђе са њим у брак, а да не причам колико ли ставрно познају себе. 

Тако да је  потребна веза да би са неким ушао у брак. ?

Која веза, има разних врста веза. Веза може бити и на духовном плану. 

Да је по Божијем промислу ми би поново били заједно. Када је Божија воља то се деси. А кад није идемо даље. ?

Не знамо ми никада за сигурно шта је промисао, а шта воља Божија. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vegeta рече

Ne mora da bude. Muško orbitiranje je svakako patetično i nepoželjno, ali žensko ne mora da bude. I najbolje mogu to da rade kad se zaljube.

"Zar ne vidiš mali, sve u meni igra, okrećem se oko tebe, vrtim se ko čigra...". :)))

Некада је то било пожељно данас су се променила правила игре. Слажем се. Што мање трчиш више те јуре. Што си више незаинтересован то си у центфу пажње и што их више одбијаш то више трче. Чудно али истинито. ?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

А како ли су знали стари, а да нису пробали ? Није све у проби, много више има у тајни.

Не капирам ово тајни?

Данас мора да се проба. Не знам, ко се данас жени удаје "а да предходно не проба везу?"

пре 4 минута, Рапсоди рече

Постоје разне врсте познавања некога. Ја мога драгог најбоље упознала кроз поезију. :D 

А колико ли девојака стварно познаје тог некога и када уђе са њим у брак, а да не причам колико ли ставрно познају себе 

Упознамо људе само оне који нам то дозволе. 

Не можеш да се жениш или удаш ако не ризикујеш. Ризик чини капитал. 

пре 6 минута, Рапсоди рече

Која веза, има разних врста веза. Веза може бити и на духовном плану. 

Не знамо ми никада за сигурно шта је промисао, а шта воља Божија. 

Каква год да је веза, све док се заснива на љубави.

Е сад, како дефинисати шта је једно а шта друго?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Vegeta рече

Za muškarce nikada nije bilo poželjno.

Било је некада, кад сам био млађи. Била су тад другачија и другачија је била свест. Наравно да су имали такви " недоступни" момци и око њих су се вртиле девојке, али је то било више другарски. Врло је мало било људи који су били сами и врло је мало било девојака које завлаче момке, углавном су сви били у везама, шетали, држали се за руке, ишли јавно. Сада са напретком свести и слобода све је више самих и неиспуњених људи и све се некако крије, сви су у везама али тајно.

Подели на овим сајтовима

@Рапсоди не схвати ово као расправку. Чисто мишљења размењујемо. ?

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Liga Džentlmena рече

Данас мора да се проба. Не знам, ко се данас жени удаје "а да предходно не проба везу?"

Па ја :D и ништа нам не фали. :)

Ми смо једноставно знали . Решени смо били на брак, врло кратко били заједно и то није била проба, јер смо знали куда ћемо и где ћемо и који је крајњи исход. 

Три године ако Бог да у  јулу  идуће године. Али наш модел (ако могу тако рећи)  је за храбре :D и верујуће. А не ко ви млади, ова није за мене, идемо даље, па опет neht, па опет, ајде следећа, па следећа, па следећа..... док се не истрошите , и не изделите срце , шта Ће вам остане за ону најбољу....?  

Све бре нека омладина на пробу...па није вам брак ни љубав,  тест....аман....

Опет простите  мени старомодној....

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

Па ја :D и ништа нам не фали. :)

Ми смо једноставно знали . Решени смо били на брак, врло кратко били заједно и то није била проба, јер смо знали куда ћемо и где ћемо и који је крајњи исход. 

Три године ако Бог да у  јулу  идуће године. Али наш модел (ако могу тако рећи)  је за храбре :D и верујуће. А не ко ви млади, ова није за мене, идемо даље, па опет neht, па опет, ајде следећа, па следећа, па следећа..... док се не истрошите , и не изделите срце , шта Ће вам остане за ону најбољу....?  

Све бре нека омладина на пробу...па није вам брак ни љубав тест....аман....

Опет простите  мени старомодној....

Али тако функционишу ствари данас. ?

Не бих ја то тако радио, али морам. Натера те живот. 

Поздрављам то. Ја рекох годину дана, али ако се са неким сконташ и пре и то је ок. О  Јоца се оженио за недељу дана.

Али ето мени је изгледа дато да лутам,  то ми је на спас. ?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Али тако функционишу ствари данас. ?

Хришћани су  ван времена...над временом....:D

Не бих ја то тако радио, али морам. Натера те живот. 

хахаххха, куку, јадан ти....

О  Јоца се оженио за недељу дана.

Паметан ћоек, угледај се на њега. 

Али ето мени је изгледа дато да лутам,  то ми је на спас. ?

хахаххаха, тролаш....:)

Подели на овим сајтовима

И за све остале, не схватајте моје коментаре лично. Чисто износим мишљења. ? Не замерајте и праштајте мени слабом и грешном.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

И за све остале, не схватајте моје коментаре лично. Чисто износим мишљења. ? Не замерајте и праштајте мени слабом и грешном.

Druže ligo, krajnje je vreme da i ti počneš igrati igrice :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Рапсоди рече

Хришћани су  ван времена...над временом....:D

хахаххха, куку, јадан ти....

Паметан ћоек, угледај се на њега. 

хахаххаха, тролаш....:)

Оћем. Чим наиђе нека која ће ме прихвати овако блесавог и одма се уда за мене. ?? Тј, не завлачи ме него буде конкретна. ?

Не тролам, већ се спасавам. ??

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, goranger рече

Druže ligo, krajnje je vreme da i ti počneš igrati igrice :)

Хахаах. Мислиш на праве игрице или на ове мушкоженске игрице???

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...