Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Ana B. рече

U tatinom dzepu naso sam zirafu, video sam konje kako piju kafu ko mi ne veruje bas me briga procito sam sve iz knjiga :)))

:aplauz::navijanje::naklon:

• Хахаха 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 сат, Кратос рече

Manite se udaje,ko bi da voli,ljubi?:citac::POPOcorn1:

@Milica Bajic bi da se ljubi. :)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Znaci, niko ne ide na Sajam knjiga:smeh1: niko ne cita... Niko ne pise pisma... Pa ako onda da se zene i udaju:))

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Liga Džentlmena рече

@Milica Bajic bi da se ljubi. :)))

Ja mislio ona suva ortodoksija,ništa pre braka kad ja tamo ono međutim....:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Кратос рече

Ja mislio ona suva ortodoksija,ništa pre braka kad ja tamo ono međutim....:smeh1:

Na kakve li si ti ortodoksne nailazio kada ti nisu davale da ih poljubis pre braka.?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Liga Džentlmena рече

Na kakve li si ti ortodoksne nailazio kada ti nisu davale da ih poljubis pre braka.?

Ma ćuti ništa me ne pitaj,moro sam se ženim više puta....:laugh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milica Bajic рече

Немој Лига да те наводи на танак лед

Šalim se ja malo,mada ne znam što je uopšte tebe uzeo ...:citac:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Milica Bajic рече

Немој Лига да те наводи на танак лед

Ако западне тешко ћу да га исчупам одатле. ?

Подели на овим сајтовима

On 25.10.2018. at 22:22, Natasa. рече

U svoju odbranu, stalno sam sa njim, ne uvaljujem ga babama i tetkama :D.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Ma hvala Bogu. Oni nikad više neće biti tako mali, rastu brzo i hoću da budem prisutna. Čišćenje kuće može da se plati, ajvar da se kupi, dok je vreme neprocenjivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Ma hvala Bogu. Oni nikad više neće biti tako mali, rastu brzo i hoću da budem prisutna. Čišćenje kuće može da se plati, ajvar da se kupi, dok je vreme neprocenjivo.

A ja priznajem da me forma ovo "I was going to--- but then I" podsetila na ovu stvar - i sad mi je u glavi :D :

• Хахаха 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Kako li su tvoji tebe uzgajali živo me zanima....

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

A ja priznajem da me forma ovo "I was going to--- but then I" podsetila na ovu stvar - i sad mi je u glavi :D :

Au čoveče, al je ovo matoro :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...