Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@gothic88nika То Јанко прича за слагање дрва на црвено слово, тј. данас.

Срећна слава, драга! Извини што сам на службеном путу. Изљуби фамилију, цмок, цмок. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

@БанеЛ AAaaaaaaaaa, kontam! Ne valja, ne valja, ali ne brini, nisam od onih koje cekaju da im se sve obezbedi na finish.... Nisam od onih krhikih i njeznih xD Samo ne volem kad je ladno i prazan frizider xD

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, gothic88nika рече

Ваљда осмех говори више од 1000 речи :)

П.С. Ако је фрка зов'те мене на црвено слово, матор сам па нек иде грех на моју душу.

П.П.С. Може пиво...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

[mention=29361]Никола Крушић[/mention] Samo da nije vinjak xD

Ма јок, престао сам са свим врстама алкохола, само црно вино пијем по једну чашу понекад. Ако је дружење може и до три чаше. [emoji4]

Са вером у Бога
За крст часни и слободу златну!

Са вером у Бога

За крст часни и слободу златну!

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Никола Крушић рече

Само вино црно emoji1.png

Sent from my iPhone using Pouke.org

Ти преподобни тишина тамо!

Без пића - док те не оженимо...

(Терао ме да пијем чај јер је среда... :ani_biggrin:)

П.С. Шалу на страну, први који је решио да се јави и сврати. Девојке, дечко је на месту, сведочим из прве руке. А свеж неофит, одлична грађа за обраду. Не шалим се. Плус хоће да се жени.. Ако некоме значе моје препоруке....

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Јанко рече

А свеж неофит, одлична грађа за обраду. 

tenor.gif

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

@Neša_ Зезање је зезање, троловањ је троловање. Али немој да се зезаш са таквим стварима брате мили.  

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, gothic88nika рече

@Јанко Ja lepo velim, koji je zainteresovan, privatno pisamce.... Moli lepo! ;)

Слажем се, а и не слажем.

Прво, имамо Кану.

Друго, резон неофита је да буквално примењују Писмо, а тамо је речено "да нема ништа тајно што неће бити јавно". И мени се свиђа принцип, "јавно говорим да имам сведоке да су ми намере чисте". ПП му дође нешто потајно, па се питају цуре какав ли је овај манијак. ;) А то што смо постали срамежљиви и снебивљиви уместо отворени је наш проблем.

Треће, ја сам се први пријавио да носим гајбице поморанџи кући мојој садашњој жени пред свима у Светосавској заједници (са још једним братом, нажалост сад покојним Зокијем, и њему се свиђала), и тиме отворено показао заинтересованост. Остало је историја...

Џони, буди то што јеси, а цуре нек' играју жмурке ако им је до тога...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...