Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 часа, Лубеница рече

Најгори си. dobardecko

Pu9Z.gif

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не знам зашто су теме о мушко женским односима глупе. Ја ни овако не пратим политику и сличне узнемиравајуће теме. Нормално да ћу да причам о љубави кад нема ниједне друге опуштајуће теме. Кад би се више људи укључило у некој теми, пола овде прођу с циљем оженити се. Друга половина је превише озбиљна за нас смртнике и тако остадоше само теме о љубави, за оне који смеју да пишу о томе.

Елем, промаших тему. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, kordun рече

nezahvalno je preko neta traziti blisku osobu, ima to velike  mane.

Pa cak i ako neko sa nekim stupi u kontakt preko neta, ne treba mnogo da se duzi sa dopisivanjem, zna to da dosadi i ode u nekom levom pravcu. Najbolje je cuti se, videti pa ako moze - moze, ako ne budite drugari. Mozes se sa nekim i druziti.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Ево ја да дам предлог. Ајде лепо да се организујемо један дан викенд за дружење, шалу шетњу, упознавање...
Па се лепо стекну пријатељи, па се неко некоме свиди... или не свиди. А не овако да трабуњамо по форуму. Ако је некоме материјално проблем, седећемо на клупи или шетати парком... У сваком случају ваљало би што више да нас дође, а идеално би било сви да дођу [emoji4]

Отправлено с моего iPhone используя Pouke.org

Са вером у Бога

За крст часни и слободу златну!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Никола Крушић рече

Ево ја да дам предлог. Ајде лепо да се организујемо један дан викенд за дружење, шалу шетњу, упознавање...
Па се лепо стекну пријатељи, па се неко некоме свиди... или не свиди. А не овако да трабуњамо по форуму. Ако је некоме материјално проблем, седећемо на клупи или шетати парком... У сваком случају ваљало би што више да нас дође, а идеално би било сви да дођу emoji4.png

Отправлено с моего iPhone используя Pouke.org

организована су окупљања и дружења и сабори са форумашима, проблем је са људима који нису из Београда, они се често осете изоловани и запостављени...

мада може, даш предлог, место, датум, организујеш...па ко дође, дође :D

• Свиђа ми се 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Договорено.
Јављаћу овде где сам који дан на службеном путу, па после посла ако се има времена, а неко је у том крају, да се јави одемо на пиће, поразговарамо.
Ако треба наговараћу вас постепено једног по једног док све не наговорим, није ми тешко [emoji847]

Sent from my iPhone using Pouke.org

Са вером у Бога

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Никола Крушић рече

сви да дођу

Ako сви дођемо има неко да помисли да организујемо неки митинг:)) 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Ako сви дођемо има неко да помисли да организујемо неки митинг:)) 

Нека мисли ко шта хоће, воља му :)

С’ вером у Бога
За крст часни и слободу златну

Никола Крушић (Круле)

Са вером у Бога

Подели на овим сајтовима

Evo, ja se odmah ženim :coolio:

Samo kako da znam da se pravo ženim?

A Beograd mislim da je najbolji za hipotetični skup jer svi putevi idu za Beograd. Ili organizujete dan, dva, jedno hodočašće i tako... Važno je da se redovno skupljate, samo jednom nije ništa. A nije loše imati i jednu/jednog provodadžiju, za one koji bi dolazi nekoliko puta a ništa ne biva :)

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Dragi рече

svi putevi idu za Beograd

svi putevi vode u Rim:navijanje:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Dragi рече

Ovi dole, ljubav pravoslavna, traže € 32 za tri meseca, ali nemam pojma da li nešto valja i uopšte ko su, slučajno sam naišo na adresu:

https://www.liebeorthodox.de/

sta ti fali da pokusas, nista ne gubis:D, osim 32 evra:))

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...