Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Oni ovakve sastanke i ne kriju. Tu se sigurno ne vode razgovori o Hristu (mislim da Ga tu niko i ne pominje) Moze se zamisliti sta je sa sastancima i kontaktima o kojima ni klir ni laici nemaju pojma. 

Подели на овим сајтовима

ORTHOCHRISTIAN.COM

If for foreign Orthodox philocatholic hierarchs, their drift towards the Unia...

Подели на овим сајтовима

Zloupotreba medicinskog alkohola  može da šteti helikopteru. Rasol izgleda stoji sa leve strane Gospoda a nije moguće da wow stoji.?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

PRAVOSLAVIE.RU

В субботу, 12 октября 2019 года, состоялось заседание Собора Иерархии Элладской Православной Церкви, во время которого Архиепископ Афинский и всей Эллады Иероним выступил с...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, The Godfather рече

Poshto sam stavljen, ni kriv ni duzan, "na odobravanjem" od Admina, rekoh mozda je i bolje da otresem prah sa noge moje, i nepisem vise na ovaj forum. Tako bi se <mrzitelji moji> uspokojili i na mene bi se ispunilo ono <blazeni izgnani pravde radi>.

Al ovakve lazi i klevete onda bi ostale nerazoblicene! 

Jadran opet besni i talasa se i iz svoje utrobe povraca laz i gubrat. Tako i celo vreme ovde klevecu i lazu. 

Lagali su da grcke komisije su protiv Vartolomeja. Proturali su lazne vesti  kao evo dvojca grckih svestenika sluzili su kod Unufrije( a ovi sluzili bez blagoslov nadleznog episkopa) i pokazivali da krcki klir je uz Onufrija. Da bi nekoliko dana kasnije Grcka crkva i zvanicno priznala PCU. Laz i redom laz...al  uvek lazima kratke su noge.

I sad opet laz na laz. Nikakav Konstantinopolski Patriarhat ne objavluje i ne trazi rascinjene i bezposlane svestenike kako bi potisnuli Rusku crkvu.Laz i samo Laz! Kome vi sluzite? ko vam je otac?

Svaka budala moze da pominje Konstantinopolskog Patrijarha. Ovi ijako pominju vaselenskog, nisu klirici Konstantinopolske Crkve. Ovi samozvanci nemaju veze sa Patrijarsijom. Al koga briga, vazno je da Jadran pomuti vodu, pa ko se upeca...upeca se !

Ijako ovakve klevete su razoblicane isto kao i pre, niko od klevetara nije se ni izvinio niti pak bar povukao svoju laz. A ni malo ni vise kleveta se Prvi po casti u cjelog Pravoslavlja. Al shta da radis kad savest vise ne radi.:)

Подели на овим сајтовима

@MKD13 on im je dozvolio da ga pominju pre par god. To je bio samo prvi korak, e'o sad traze radnu snagu, zasto - pitam se i ko stoji iza njih ( pametnom dosta ), a onima koji se prave naivni - nikad nije dovoljno, cak i kada vide svojim ocima ne veruju )

Kupi kokice, zavali se u fotelju i samo gledaj, inace ovih dana su se i zvanicno registrovali,sto se moze videti na linku

P.S. i porucili su vaseljenci iz Bg pre par dana kada su bili u poseti da Makedonija ostaje pod SPC i tu nema nikakve dileme.

COMPANY.LURSOFT.LV

Latvijas Pareizticīgā Autonomā Baznīca, Konstantinopoles...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...