Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, o. Miroljub рече

за јавну или инкогнито аудијенцију код "Шефа" у Стамболу граду то није потребно?

Па ако неко живи на планети Земљи онда није потребно јер Барт је васељенски, то је његова јурисдикција :) 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ипак није мултивасељенски. Ако је неко из паралелног универзума, њему не може ништа.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Можда је отишао да се посаветује у вези новонастале ситуације у Калифорнији:

californiaflag_si_0.jpg?itok=q3L_KVFZ#vi
WWW1.CBN.COM

California Senate passed a resolution telling Christian clergy to accept and support LGBTQ ideology, even if doing so violates...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Milan Nikolic рече

Ипак није мултивасељенски. Ако је неко из паралелног универзума, њему не може ништа.

Јел’ седиште мултивасељенског беше у Љуљацима?

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, o. Miroljub рече

Можда је отишао да се посаветује у вези новонастале ситуације у Калифорнији:

californiaflag_si_0.jpg?itok=q3L_KVFZ#vi
WWW1.CBN.COM

California Senate passed a resolution telling Christian clergy to accept and support LGBTQ ideology, even if doing so violates...

То је то. Бартови архонти, а Максимови пријатељи, добили су паре за пропагирање овог "напредног" православља. Фордам су освојили. Ових дана су правили и скарадну изложбу. Гурају им паре за све ово. Слепци у Србији не виде ништа.  

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

добили су паре за пропагирање овог "напредног" православља.

Не смем да расуђујем, камоли судим јесу ли или нису...али ко хоће да пропагира, пара ЛГБТ има на претек. Само укуцају цифре. Иде се жестоко на либерализацију духовности...ма које и ма чије. Било куда, Кики свуда.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ćiriličar рече

Не смем да расуђујем, камоли судим јесу ли или нису...али ко хоће да пропагира, пара ЛГБТ има на претек. Само укуцају цифре. Иде се жестоко на либерализацију духовности...ма које и ма чије. Било куда, Кики свуда.

Не, ово су јавни подаци. Имају грант од УСА. Није тајна. 

Подели на овим сајтовима

@Zoran Đurović 

Znaš li nešto više o ovome:

Цитат

Како и када се гледа и говори из будућности? Тако и тада када на самом почетку схватиш да се на пример код пројекта Residential Fellowship Programme for advanced study in the orthodox spirituality не може, и неће радити о другоме до о Светогорској духовној Бази за обуку високих црквених официра и регрута ради будућих герилских упада Фанара у јурусдикције осталих Помесних Цркава! И све то са знањем и по директивама CIA-е и Вашингтона.

Господе Исусе Христе

помилуј нас и свет Твој

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Вукашин рече

@Zoran Đurović 

Znaš li nešto više o ovome:

Можда. Не стижем све да похватам. Да ли ми је неко проследио, не могу да се сетим јер се нисам више бавио тиме.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Zoran Đurović рече

То је то. Бартови архонти, а Максимови пријатељи, добили су паре за пропагирање овог "напредног" православља. Фордам су освојили. Ових дана су правили и скарадну изложбу. Гурају им паре за све ово. Слепци у Србији не виде ништа.  

Има овде:

Подели на овим сајтовима

On 20.9.2019. at 14:36, Ćiriličar рече

@DerTorx  Ма не секирај се....има она опција, а по свему се види да си њој најближи, конвертитство. Будеш у друштву са Лубурићем...он, човек, није био националиста....Србин па се похрватио.

Него зеза те један проблем - како ћеш Оравтима доказати да си њихов. У Орвацкој се такмиче ко је већи не-Србин, а то то ти је Хрват. Орваштина је не бити Србин. Није довољно само се одрећи Српства, него се треба доказати. Треба бити за дом спреман...разумеш?

То је мучеништво до краја живота, добровољно мучеништво. Има и друго добровољно мучеништво, православно монаштво, а ово којем ти нагињеш води у усташтво.

Било како било, мало изучи биографије Лубурића и осталих...верујем да ћеш се наћи у томе...они су ко и ти Срби који нису волели Српство. Ти већ имаш све предуслове за то - само искорачиш и "нађеш себе".

Срби су ти наиван народ, видиш колико ти овде пажње посветише...немају појма, нико да ти каже да ти је усташтво замирисало. Орвацка ти је домовина, отаџбину и оце не волиш - спремај се ти за дом! Што чиниш, чини брже, бљутавост нико не воли.

Želim da se izvinim svima ovdje moj brat je koristio moj profil. Volim svog brata ali je Srbomrzac i proustaški orjentisan.  Promenio sam lozinku i uputio ga da se žali papi u Rimu i posećuje sajtove tipa Forum.hr , Katolici itd. Uglavnom neće vam više smetati. :))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, DerTorx рече

Želim da se izvinim svima ovdje moj brat je koristio moj profil. Volim svog brata ali je Srbomrzac i

Па тешко је веровати ликовима који пишу онако/тако...не знам шта је он/ти, ја сам мало био болно-ироничан, а он нека тера по своме...ако је истина што је писао он није србомрзац него СЕБЕмрзац...да му Бог сако добро подари, што му је корисно за спасење.

Не дај Боже, ја му то не желим што сам кроз иронију написао...али ако му је то блиско...па по слободи и савести нека чини што му је мило. Једно је сигурно, нема он великих дилема...а каква су му убеђења мене лично не занима...него, лицемерним писањем злоупотребљава доброту неких људи овде...ето ја, пошто сам лош, мало му одбрусих...а није глуп да не схвати да је иронија, као таква, за нас Србе, болна. Јер најгори непријатељи и мулчитељи Срба су били Срби конвертити...тај лик/ти, или ма ко да је, својим речима исповди овде зачетак конвертитства...а то ти је, лепи, опасна работа. Уздравље...

Ничега смешног ту нема, ни близу...најбоље би било да је будалаштина...али бојети се да није.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ćiriličar рече

Па тешко је веровати ликовима који пишу онако/тако...не знам шта је он/ти, ја сам мало био болно-ироничан, а он нека тера по своме...ако је истина што је писао он није србомрзац него СЕБЕмрзац...да му Бог сако добро подари, што му је корисно за спасење.

Не дај Боже, ја му то не желим што сам кроз иронију написао...али ако му је то блиско...па по слободи и савести нека чини што му је мило. Једно је сигурно, нема он великих дилема...а каква су му убеђења мене лично не занима...него, лицемерним писањем злоупотребљава доброту неких људи овде...ето ја, пошто сам лош, мало му одбрусих...а није глуп да не схвати да је иронија, као таква, за нас Србе, болна. Јер најгори непријатељи и мулчитељи Срба су били Срби конвертити...тај лик/ти, или ма ко да је, својим речима исповди овде зачетак конвертитства...а то ти је, лепи, опасна работа. Уздравље...

Ничега смешног ту нема, ни близу...најбоље би било да је будалаштина...али бојети се да није.

To je klasična latinska provokacija. Volim ga jer mi je brat i dobar je ali mrzi Srbe a još smo i blizanci rekli bismo strašno no odrastao je neka bude šta god želi svoj je put izabrao. Pravoslavac sam i Srbin i time se ponosim. Papistima neka je Bog u pomoći, na žalost još je i dobro potkovan ja nisam imao nikakvu veronauku on jeste i opet je skrenuo sa puta ali bolje i to samo da nije Musliman roditelji bi se ugasili od muke. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...